Marihuana

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 19. Mar. 2006 14:27

nisem niti probala cigaret kaj šele marihuano.. nekaj me odvrča od tega.. mogoče smrad ? :D
Uporabniški avatar
petyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a petyka » 19. Mar. 2006 22:45

učasih jo, sam zlo redko :flower:
I just want 2 hold u again
Uporabniški avatar
*p4Lc!c4*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *p4Lc!c4* » 20. Mar. 2006 14:20

O Angel girl bolj bednega odgovora pa še ne... :lol:
Takim kot si ti se itak nič ne da dokazat, ker je razvidno iz tvojega posta, da je vsako drugačno mišljenje že preveč zakomplicirano zate in da če se še toliko trudiš ti neuspe dojet... :lach:
No da ti mal olajšam delo....mene droga ne osrečuje v življenju, ampak me osrečuje nasploh življenje, ki je že tako čudovito na trenutke z drogo pa prečudovito, seveda da si z tem negrem prav nič v škodo....razumela, ali je preveč zakomplicirano zate :rolleyes: :lach: :D
Pa še to, itak se z tabo sploh nism pogovarjala, tko da res nevem komu je namenjeno:S takimi kot si ti se nimam več kej pogovarjat. :?:

Pa še to, če si mela oz. slišala za slabo izkušnjo z drogo je to tvoj problem in ne moj...tko da če si ti tak invalid da neznaš met respekta do droge oz. gdo od tvojih znancev je to tvoj oz. vš problem in ne same droge!Tko da punca droge same ne obsoji ampak posameznika ki ji ni kos :!:

Ej iz mojih postov je razvidno da je men čist fino, sam vidm da teb ni, zato se pa tolk razburjaš in iščeš tolažbo na forumu... :P :D
HaVe A gReAt DaY...
Uporabniški avatar
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tjashika_ » 22. Mar. 2006 19:27

mi smo pa glih dans mel nek predavanje o drogah,predvsem o marihuani,pa sta nam 2 povedala k sta bla 12 let u tem,pol sta bla pa pač prsiljena it u eno skupnost-sj mogoče vete za to k je blo enkrat na Preverjeno...k se morjo navadt žvet bret tv-ja,telefonov itd.,pa vse si morjo sami kuhat,pospravlat,svašta uglavnm...no ja,po njiunih pripovedih nebi nkol zašla v to,kr morš kr velik hudga dat skos...
drgač sm pa že probala ja,sam mi ni nič kej...
¤Hi.EaT Me *=)¤
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 22. Mar. 2006 23:45

ja zarad ganje zihr ne gre noben v nobeno skupnost...razn če ma sam v glavi da je nek narkič! halo,no... :?
Uporabniški avatar
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tjashika_ » 23. Mar. 2006 15:07

Angel girl napisal/-a:
kiki* napisal/-a:ja zarad ganje zihr ne gre noben v nobeno skupnost...razn če ma sam v glavi da je nek narkič! halo,no... :?

Se strinjam. Najbrž si hotla povedat da sta začela s travo potem pa postala narkomana a ne? Zarad tega pa se seveda hodi pol v komune in to.

Enkrat sm mela priliko bit na nekem predavanju čist zaprtega tipa, blo nas je res samo ene par, nam je ena zdravnica zrihtala enga ozdravljenga narkomana. On nam je tko kako urco mal predavu o svojem življenju, povedu nam je vse kar se mu je dogajal. Pa to mogoče spada pod temo droge. Ampak kar bi hotla povedat je to, da nam je on zlo dobr razložu kako se vse začne s travo. Lahko se tuki tud konča, lahko pa gre naprej. Hotla sm sam povedat, da je trava začetek. Vsak narkoman je pred heroinom probu tud travo. To je dejstvo. Pa ne govorim zdj tle k me boste napadal k da zdj vs obtožujem da boste narkomani pa ne vem kaj. Daleč od tega. Samo govorim o dejstvu.

ja ja hotla sm povedat d sta sam začela s travo... :)
¤Hi.EaT Me *=)¤
katja22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a katja22 » 24. Mar. 2006 22:29

Kadila sm jo svoje cajte,včas celo preveč,psiha pol rata čudna,kadim pa še vedno pred kakšnimi težkimi odločitvami,menim pa da je čist kul dokler je ne začneš zlorabljat npr. iz obupa...
Uporabniški avatar
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2005
Kraj: moravče

Neprebrana objavaNapisal/-a evonja » 24. Mar. 2006 22:37

je nisem še nikol probala in je tut ne mislem :!:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 31. Mar. 2006 9:19

Nimate pojma o čem govorite. Jst ponavadi če se na kej ne spoznam ne pametujem-nasvet:P
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 01. Apr. 2006 15:26

Travo kadim že 8 let. Ok, ne vsak dan , ampak kr pogosto. Eno obdobje več, eno manj!Zraven normalno živim svojo vezo, sem na uni- faxu, imam delo, mi je fajn!Tk da mi ne mjavkat, kok trava uniči človeka!Ni res, sem živ dokaz in nekateri, ki me poznajo že ful dolg sploh ne vedo, da kadim!Človek se uniči sam, je pa res da je pomembno, kakšno psiho in karakter ima kdo!Js imam močnega! :lol:
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 01. Apr. 2006 15:28

black_mamba napisal/-a:Nisem je še probala in sem ponosna na to :P

Zakaj si ponosna?Zato, k nimaš te izkušnje!Ah, dej no:)
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 01. Apr. 2006 15:28

Geena napisal/-a:ja sj vem ja d pretiravam s temi stvarmi, sam sm ful radovedna :P mogoče bi te pomiril to, da še nikol nism probala kakih plesnih drog :wink:

Js isto!!!!
:evil:
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 01. Apr. 2006 15:30

vrednagreha napisal/-a:

Ja in kaj je tuki kej tazga, če še ni probala. Kvečjemu pohvalno glede na našo mladino zdej k že vsi neki kadijo pr 14 letih po možnosti še prej. K sem bla jst tok stara še potuhtala nism na čike kej šele na travo :roll:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 01. Apr. 2006 15:40

inchy84 napisal/-a:
vrednagreha napisal/-a:

Ja in kaj je tuki kej tazga, če še ni probala. Kvečjemu pohvalno glede na našo mladino zdej k že vsi neki kadijo pr 14 letih po možnosti še prej. K sem bla jst tok stara še potuhtala nism na čike kej šele na travo :roll:

Mal si me narobe razumela. Jst sem stara 25 let in govorim o moji populaciji. Najstniki v današnjem času, to je pa že čist druga tema!Hallooo!Js tut nisem pred 17 pomisla na kej takega, še na čik ne! :evil:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 01. Apr. 2006 15:58

vrednagreha, sva kr na podobni fori, samo da jst kadim vsak dan. Enako kot ti mislim, da moje življenje ne bi bilo nič drugačno, če ne bi kadila. Delam fax imam super službo in dolgoletnega fanta. V bistvu mi čisto nič ne manjka in sem s situacijo zelo zadovoljna.

Sicer pa nimam nič proti ljudem, ki to zavračajo. Je pa res da ima folk nepopolne ali celo nepravilne informacije in mečejo uporabo (ne zlorabo) ganje v isti koš kot npr. koko.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov