Marihuana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 491 prispevkov
• Stran 3 od 33
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33
Naslednja
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
fiona napisal/-a:nisem poskusila pa ne bi, skoda zivljenja za tole sranje.
meni pa tole sranje prav sede ... ni čudno, da so ga imenovali 'šit'.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
LyLa napisal/-a:bla.. nisi vec?
ne ne! zdej sm že drugič nehala - sam da tokrat zares. zdej bo sam še občasno, za nov let, na večjih partijih... niti slučajno pa ne več vsak dan! pa še za glas ni dobr in pol ne pojčkam lepo
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
Darkman napisal/-a:Ja to pa res ni nič kaj takega. Pa še bolj zdrava jeod cigaret.
js tud ce bi se ze odlocu kadit, bi raj sm pa tja skadil kak jointek, kot pa te bedne cike. sam nekak ne prenesem dima in upam da bo tud tko ostalo.
-
Dea - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
Marihuana je škodljiva.
Če redno kadiš ali pa tudi občasno, ti spomin začne pešati in se več ne spomniš prav vsega, pa tudi koncentracija je na nuli. Seveda ko si zadet je pa res vse tako lepo, kakor v pravljici.
Me še včasih ima da bi kdaj kakšnega skadila ampak raje ne, ker potem se celi teden zanič, pa kot sem že rekla, pozabljivost me potem preveč daje.
Je pa tudi res, da je bolj zdravo kaditi marihuano kakor cigarete.
Cigareti škodujejo pljučam, marihuana pa pameti.
Če redno kadiš ali pa tudi občasno, ti spomin začne pešati in se več ne spomniš prav vsega, pa tudi koncentracija je na nuli. Seveda ko si zadet je pa res vse tako lepo, kakor v pravljici.
Me še včasih ima da bi kdaj kakšnega skadila ampak raje ne, ker potem se celi teden zanič, pa kot sem že rekla, pozabljivost me potem preveč daje.
Je pa tudi res, da je bolj zdravo kaditi marihuano kakor cigarete.
Cigareti škodujejo pljučam, marihuana pa pameti.
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Ne cigareti, ne marihuana niso dobri za zdravje, tko da zgovarjanje na "cigareti bol škodujejo zdravju" je čist brez veze. Ne kadim ne eno in drugo in nimam namena. Mi je glih tko lepo brez posebnih substanc.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
magic_girl napisal/-a:V srednji soli sem jo poskusla ja.Nobenga posebnega ucinka ni imelo na mene...Pa tud po tistem me nikol vec ni prijelo,da bi jo.
enako je blo z mano ... probala sm iz radovednosti. me pa od tkrt ne mika več. sicer se mi pa to ne zdi nč tazga. sej v šoli na wcju zvijajo. redki srednješolci niso nikol probal trave, pomoje.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- Sarica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2004
Začela sm jo kadit v osnovni,kadila sm jo prbližn 2leti pol sm pa sam še občasno,zdej je pa že en let nism..če me kdo upraša če bom vsaj pluča lepo s ponosom dvignem glavo i rečem Ne hvala ker sm nehala oz. ne kadim,k bi mi saj pri cigaretih uspel to rečt oziroma nehat!!
- pehta
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
Eni zlo propagirajo travo, da kakor ni nič škodljiva. No, na spodnjem linku pa piše, da so znanstveniki Medicinske fakultete Albert Einstein v New Yorku odkrili, da povečuje možnost shizofrenije, če jo adolescenti kadijo, saj da prekinja razvoj možganov in jih poškoduje:
http://www.plivazdravlje.hr/?section=ho ... 818&show=1
http://www.plivazdravlje.hr/?section=ho ... 818&show=1
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Prvi neprebran prispevek • 491 prispevkov
• Stran 3 od 33
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov