Marihuana

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Avg. 2006 23:54

MiLLy napisal/-a:Še nism probala in me tud ne mika. Ne rabim droge da bi se mela fajn al pa da bi bla đekica. Kot ste že povedal, s travo se začne. :shy:

Ni nujno, da trava vodi naprej. Jz mam kolege ki kadijo že zihr 10 let, pa niso poleg treve probal čiz nč druzga :)
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 21. Avg. 2006 1:17

nisem probala in me niti ne mika... :)
drgač pa od mojih prijateljic kadijo travo...marihuane pa niso še provale...

vrednagreha napisal/-a:Hmmmm, sej nikogar ne obsojam, sam ne dajat koke in heroina in kemije nasplošno v isti koš kot ganje!Travca je zdravilo, a nič ne berete??? :lol:

drgač pa sem o tem že slišala in tudi frendice pravijo tako in naj poskusim k ne škodi, da je boljša od cigaterov...kaj je res in kaj ne...ne vem...ampak moje mnenje je ni fajn, kr se mi ne zdi logično... :?
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 21. Avg. 2006 1:21

angel_girl napisal/-a:nisem probala in me niti ne mika... :)
drgač pa od mojih prijateljic kadijo travo...marihuane pa niso še provale...

Hehehehehehe
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 21. Avg. 2006 1:24

am in kaj je tuki tolk smešnega?? :?
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 21. Avg. 2006 9:12

angel_girl napisal/-a:am in kaj je tuki tolk smešnega?? :?

Trava in marihuana je isto. :D :lol:

Drugače pa, sem probala, sem bla v taki družbi in me je dajala radovednost. Parkrat smo kadili, pol ko mi je blo pa enkrat konkretno slabo, pa sem rekla: nikoli več! In ni šans, da me še kdo napelje v to. Tudi cigaret ne kadim več, torej - to obdobje je mimo. :D

Mam pa kolege, ki redno kadijo, vsak dan, PREVEČ! In vem, da se jim bo to enkrat krepko povrnilo, ker, kakorkoli že, enkrat ti nekje vse to mora udarit ven. Dve 18-letnici sta na zaprtem oddelku zaradi dolgotrajnega in pretiranega kajenja trave - postali sta živčni bolnici. Ravno za živčni sistem je marihuana največji strup.
Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 21. Avg. 2006 9:57

Ne in ne....me tut ne mika :)
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 21. Avg. 2006 11:46

ja mene tud nč ne mika,ker se mam fajn tud če sem čist trezna. drgač pa poznam kr neki folka k to kadi, tud v prekomerni količini, in ne vem, al se sam men tko zdi al pa je res, ampk tak folk je mal drugačen.se mi zdi da mal bl počas dojemajo vse kar se dogaja okol njih oz. so taki nekateri k jih poznam.tko da mi nekak ni do tega da bi taka postala.

drgač je pa dokazano marihuana zdravilna, seveda v pravilnih količinah ki jo prepiše zdravnik.se mi zdi da je blo enkrat po televiziji da nekje to že uporabljajo kot zdravilo in da res pomaga.

je pa marihuana menda ful bl zdrava kot cigareti, da ti ne naredi tolk škode
Uporabniški avatar
dd666
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2005
Kraj: koper-ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a dd666 » 21. Avg. 2006 11:53

angel_girl napisal/-a:drgač pa od mojih prijateljic kadijo travo...marihuane pa niso še provale...

sm misnla da bom umrla od smeha :lol:
''Ti si mi Arhimedova točka...
Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
Uporabniški avatar
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tjashika_ » 21. Avg. 2006 17:16

dd666 napisal/-a:
angel_girl napisal/-a:drgač pa od mojih prijateljic kadijo travo...marihuane pa niso še provale...

hehe,ne no :D
drgač sm pa že probala,pa mi ni neč posebnga... :nixweiss:
¤Hi.EaT Me *=)¤
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 21. Avg. 2006 23:36

dd666 napisal/-a:

no ja pupce se opravičujem, pač o tem ne vem nič (travi pa tej sceni)...tako da se ne čudit moji nevednosti...če bi bila v tem bi zihr vedla, tako pa...ne ker me niti najmanj ne zanima! :roll:
drgač pa me veseli da, če ne drugega sem vsaj koga nasmejala z mojo izjavo :D tudi to je nekaj ;)
pa allessya, hvala za info, zdej bom vsej vedela... :wink:
@ursula@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2006
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a @ursula@ » 24. Avg. 2006 10:12

prou obup mi je blo use to brat, ker čist usi k pišejo da še niso probal pišejo samo o SLABIH učinkih marihuane-kok to muri!!!
pač komur sede naj jo kadi, tko jst pravm
in ni res da greš pol na kšne druge droge-kdo že jasno, mapak ne zrd tega ker je prej kadil travo jaoo..

pa če koga zanima kej več naj si prebere na http://www.konoplja.org kjer use lepo piše, tut o DOBRIH lastnostih..
predusem ne razumem tega, da je v sloveniji ista kazen za dilanje trave kot pa heroina :eek:

drugač pa,. sm bla 2 leti rekreativna kadilka trave, nikol haša, večinoma skuna, učasih tut domačica. zdej sm pa nehala-ok no, ne lih 100% ampak kšn mesec ne kadim in nč ne pogrešam-ker od trave ne moreš bit FIZIČNO odvisen-lahko si samo psihično, bol na način kot-o kok bi zdj sedu en đoint..ne morš met pa turkeya tko kt pr trdih drogah!

aja, res je da ful ješ in si zaspan, lih zato sm js zdej nehala.
pa nikol mi to ni kej vplival na šolo al pa spomin..i guess :P

sicer pa mislm da bi legalizacija dobr vplivala na slovenski turizem :D
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagoda_ » 24. Avg. 2006 16:11

Tko mimogre trava je manj škodljiva od cigaret,sploh zato kr POVEČINI! ljudje kadijo travo nevem 1x-2x na mesec. Pa tut predraga je da bi si vsak dan zmotali joint.

Nevem zakaj ljudje delajo taki POW! ko gre za travo,kajenje cigaret pa je za večino čisto kul in običajna stvar :S

Sama kadim oboje,in se lahko imam fajn tut braz trave, sam z travo je še boljš =)
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 24. Avg. 2006 18:10

ne ni res, da kadijo samo enkrat do dvakrat na mesec. niti približno ne. nekateri že, samo veliko pa jih kadi parkrat na tedn oz. kar vsak dan na easy. seveda tisti, ki si to lahko privoščijo. se pač odpovejo čemu drugemu samo da je to. jaz tega ne bom nikoli razumela samo ok ne obsojam. :wink:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagoda_ » 24. Avg. 2006 18:55

ja velika večina jih kadi samo 1x-2x na mesec sploh punce. Fantje ponavadi bolj pogosto. Sicer pa nevem zakaj bi bla marihuana tak hudo škodljiva in nevem kaj še vse če lahko vsaka 12 letna punčka v minici in s cigaretom v roki dobi alkohol,in je vsako soboto zvečer koma pijana - po možnosti jo najdeš v diskoteki kjer bi naj bli vsi polnoletni.

Ne zagovarjam marihuane,še daleč ne. Sem za legalizacijo, ker ni nič bolj škodljiva od alkohola. In ni mi jasno zakaj majo mediji in senilne upokojenke tolko za povedat o tem da ljudje ki kadijo travo so pa zagotovo narkomani in slabi.
Uporabniški avatar
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005
Kraj: SG

Neprebrana objavaNapisal/-a Kunigunda » 24. Avg. 2006 19:35

js nisem nikol probala, pa tut najbrž ne bom kdaj...sem bla dost v stiku z ljudmi, ki so kadili travo, pa me ni nikol zamikalo. preprosto se mi zdi neumno...ne vem, men se zdi trava neki takega bolj a une pubertetniške srednješolce ko hočjo izpast kao ful odbiti, pa pol vse sorte probajo...ma sej zarad mene naj!

ne obsojam koga, če kadi, sam mi je pa tut čist bedno bit v bližini zadetih ljudi. pač vsakemu svoje, ne?
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov