Marihuana

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Apr. 2006 7:38

Ja bil je full odvisn od trave ane. Ker trava ga je pa pol popeljala do ostalega sranja.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 08. Apr. 2006 13:38

Ze dva moja sosolca sta mrtva. Pa sta tud sam s travco zacela. Tako, da cist neskodljiva najbrz ze ni. Ne poznam nobenga, ki gre takoj ze prvic na iglo. Zacne se pocasi. Eni ostanejo pri travci, drugi se obracajo v trugi.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 08. Apr. 2006 14:42

Ja verjetno sta mrtva zato ker sta si jointe v zilo porivala. :lol:
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 08. Apr. 2006 14:55

vse je odvisno od tega kak močna je oseba. jaz sem kadila parkrat pa verjetno še bom kdaj, ker mi je ql, vem pa da to nikoli ne bo postalo redno! tak da sploh ne vidim problema v tem. se mi zdi dost hujše nalivanje trinajstletnikov v petek zvečer. itak da je kdo ki je začel s travo pol nadaljeval s čim hujšim, saj tudi nekdo ki je začel pit je lahko pol rato alkoholik. pač po pameti treba!
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 08. Apr. 2006 18:11

honeydew napisal/-a:Ja verjetno sta mrtva zato ker sta si jointe v zilo porivala. :lol:

Ocitno ti trava tako skodi, da se brat vec ne znas.

Sem napisala, da se je zacelo s travo, kocalo pa na pokopaliscu (ziher pa ne zarad trave). :lol:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 09. Apr. 2006 17:28

Lol, kolikokrat si že folku najedala da ne zna brat. Very mature. :?

Začne se s človekom in z njegovimi odločitvami, s travo pa zihr ne, trava je samo orodje, ki ga uporablja ČLOVEK.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 10. Apr. 2006 6:49

Ja ampak ponavadi (ne vedno) je trava tista povodnica, da je premalo in začne posegat po nečem močnejšem.

Drugače pa za nekatere je trava dobra in bodo ostali pri njej ker drugega nebodo potrebovali nekateri pa iz trave, ki jim je premalo vzemajo potem močnejše droge.

Nemoreš pa rečt, da trava tukaj ni nič kriva.
No sej za nekatere stvari je trava dobra (kreme,...extravaganja) ampak vseen ane. Ni tako nedolžna.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 10. Apr. 2006 7:03

Hely_3 napisal/-a:Ja ampak ponavadi (ne vedno) je trava tista povodnica, da je premalo in začne posegat po nečem močnejšem.

Ja, ampak ČLOVEK je tisti, ki mu trava ni več dovolj! On se odloči, da bo šel korak dlje.

Poznam kar nekaj ljudi, ki so pač začeli občasno kadit travo in to počnejo recimo parkrat na leto...pa jih ni trava sama nikoli potegnila v kaj več.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 10. Apr. 2006 7:25

Ja sej to vem, da je človek to, da mu trava ni dovolj. Ampak vseen, če bi bila zdrava nebi bila prepovedana.
Zakaj je pa pol prepovedana?
BrEsKa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2006
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a BrEsKa » 10. Apr. 2006 11:11

ma jst sm jo probala pa jo obcasno tud uzivam, pac tiste k pravte da vam prvic drugic ni kj blo, sj ti na zacetku tk nc ni pol kakih 5 te pa prime da se zase ne ves;)u glavnem mal popestritev vikendda ne skodi :lol:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 10. Apr. 2006 11:28

BrEsKa napisal/-a:ma jst sm jo probala pa jo obcasno tud uzivam, pac tiste k pravte da vam prvic drugic ni kj blo, sj ti na zacetku tk nc ni pol kakih 5 te pa prime da se zase ne ves;)u glavnem mal popestritev vikendda ne skodi :lol:

Ja,mene je ko sem tretjič kadila komaj prijelo :D Strinjam s tudi s tistim da ne škodi da si malo vikend popestrimo z ganjo :D Meni paše kadit,čeprav ne kadim več tako dosti kot prej.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 20. 4. 2006
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 23. Apr. 2006 19:43

parkat smo kj skadil.. ampak že skor en let nč več
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Avg. 2006 18:17

Jz do marihzane, niam več dobrega odnosa, ker je blo enkrat zlo preveč in sem bruhala. Ne motijo me ljudje, ki jo kadijo, pa tudi, če kadijo zraven mene, sama pa ne bom več, ker mi ne sede in mi ne naredi kul :flop:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 20. Avg. 2006 18:29

vrednagreha napisal/-a:Hmmmm, sej nikogar ne obsojam, sam ne dajat koke in heroina in kemije nasplošno v isti koš kot ganje!Travca je zdravilo, a nič ne berete??? :lol:

moja kolegica je travo kadila, ko je bila mlajša in je baje zarad trave si astmo pozdravla
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 20. Avg. 2006 20:52

Še nism probala in me tud ne mika. Ne rabim droge da bi se mela fajn al pa da bi bla đekica. Kot ste že povedal, s travo se začne. :shy:
...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov