Marihuana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja bil je full odvisn od trave ane. Ker trava ga je pa pol popeljala do ostalega sranja.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
vse je odvisno od tega kak močna je oseba. jaz sem kadila parkrat pa verjetno še bom kdaj, ker mi je ql, vem pa da to nikoli ne bo postalo redno! tak da sploh ne vidim problema v tem. se mi zdi dost hujše nalivanje trinajstletnikov v petek zvečer. itak da je kdo ki je začel s travo pol nadaljeval s čim hujšim, saj tudi nekdo ki je začel pit je lahko pol rato alkoholik. pač po pameti treba!
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja ampak ponavadi (ne vedno) je trava tista povodnica, da je premalo in začne posegat po nečem močnejšem.
Drugače pa za nekatere je trava dobra in bodo ostali pri njej ker drugega nebodo potrebovali nekateri pa iz trave, ki jim je premalo vzemajo potem močnejše droge.
Nemoreš pa rečt, da trava tukaj ni nič kriva.
No sej za nekatere stvari je trava dobra (kreme,...extravaganja) ampak vseen ane. Ni tako nedolžna.
Drugače pa za nekatere je trava dobra in bodo ostali pri njej ker drugega nebodo potrebovali nekateri pa iz trave, ki jim je premalo vzemajo potem močnejše droge.
Nemoreš pa rečt, da trava tukaj ni nič kriva.
No sej za nekatere stvari je trava dobra (kreme,...extravaganja) ampak vseen ane. Ni tako nedolžna.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Hely_3 napisal/-a:Ja ampak ponavadi (ne vedno) je trava tista povodnica, da je premalo in začne posegat po nečem močnejšem.
Ja, ampak ČLOVEK je tisti, ki mu trava ni več dovolj! On se odloči, da bo šel korak dlje.
Poznam kar nekaj ljudi, ki so pač začeli občasno kadit travo in to počnejo recimo parkrat na leto...pa jih ni trava sama nikoli potegnila v kaj več.
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja sej to vem, da je človek to, da mu trava ni dovolj. Ampak vseen, če bi bila zdrava nebi bila prepovedana.
Zakaj je pa pol prepovedana?
Zakaj je pa pol prepovedana?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
BrEsKa napisal/-a:ma jst sm jo probala pa jo obcasno tud uzivam, pac tiste k pravte da vam prvic drugic ni kj blo, sj ti na zacetku tk nc ni pol kakih 5 te pa prime da se zase ne ves;)u glavnem mal popestritev vikendda ne skodi
Ja,mene je ko sem tretjič kadila komaj prijelo Strinjam s tudi s tistim da ne škodi da si malo vikend popestrimo z ganjo Meni paše kadit,čeprav ne kadim več tako dosti kot prej.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
vrednagreha napisal/-a:Hmmmm, sej nikogar ne obsojam, sam ne dajat koke in heroina in kemije nasplošno v isti koš kot ganje!Travca je zdravilo, a nič ne berete???
moja kolegica je travo kadila, ko je bila mlajša in je baje zarad trave si astmo pozdravla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov