Marihuana

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_mamba » 01. Apr. 2006 16:00

vrednagreha napisal/-a:
black_mamba napisal/-a:Nisem je še probala in sem ponosna na to :P

Zakaj si ponosna?Zato, k nimaš te izkušnje!Ah, dej no:)

Ne vem kaj je narobe če sem js ponosna na sebe ker je še nisem probala. Pa če misliš, da bi mi bla to ne vem kakšna izkušnja, mislim da ne. In obstajajo tudi druge izkušnje v življeju, ki so bol pomembne kot ta.
Kadim občasno cigarete, ampak kaj več me pa ne veseli.
Nič pa nima proti nekomu, če mu to paše. Vsak pač dela kar ga veseli.

Ne vem pa zakaj bi mogla to probat, sam zato ker se enim zdi to super stvar.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Apr. 2006 23:38

če kadiš travo, če se drogiraš in predvsem če počneš neki prepovedanga in neki kar ne počne vsak si res đek e.....joj respekt res...pa mislm da nima veze kok je kšn star, ampak kok ma gdo v glavi....men se zdi bolj butast en 25letnik z đointom v gobcu, ki mimo grede bi že mogu met mal več v glavi in mal več vedt kaj je prov in kaj ne, kot pa en 17 letnik ki še odkriva sve :roll: :roll: t....
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 02. Apr. 2006 13:22

"mal več vedt kaj je prov in kaj ne" LOOOOOL
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 02. Apr. 2006 13:25

inchy84 napisal/-a:
vrednagreha napisal/-a:
black_mamba napisal/-a:Nisem je še probala in sem ponosna na to :P

Zakaj si ponosna?Zato, k nimaš te izkušnje!Ah, dej no:)

Ja in kaj je tuki kej tazga, če še ni probala. Kvečjemu pohvalno glede na našo mladino zdej k že vsi neki kadijo pr 14 letih po možnosti še prej. K sem bla jst tok stara še potuhtala nism na čike kej šele na travo :roll:

Jaz nisem probala niti cika, niti trave, niti kaksne druge droge. Me sploh niti ne mika in se mi zdi, da nisem prav nic prikrajsana, ker nisem dozivela te izkusnje.

Zato ne vem zakaj se spravljate na drugace mislece.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 02. Apr. 2006 13:39

vrednagreha napisal/-a:Mal si me narobe razumela. Jst sem stara 25 let in govorim o moji populaciji. Najstniki v današnjem času, to je pa že čist druga tema!Hallooo!Js tut nisem pred 17 pomisla na kej takega, še na čik ne! :evil:
ampak začela si pa vseen :roll: Kok mi je to glupo, če jst začnem travo kadit pr osemnajstih ne bom pomoje nič bolša od enga, ki jo je začel kadit pr 16tih.

Če vam paše kadit travo vsak dan dejte a ne... sam ne zdej pravt, da ste ap na boljšem od tistih ki ne, ker mate več izkušenj

En zablojen narkič, ki je odvisnik od heroina pa kajvemčesaše že dlje časa ma zihr več izkušenj z drogami kot jst, pa mu jih čist nič ne zavidam
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 02. Apr. 2006 17:42

Hmmmm, sej nikogar ne obsojam, sam ne dajat koke in heroina in kemije nasplošno v isti koš kot ganje!Travca je zdravilo, a nič ne berete??? :lol:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Apr. 2006 14:04

vrednagreha napisal/-a:Hmmmm, sej nikogar ne obsojam, sam ne dajat koke in heroina in kemije nasplošno v isti koš kot ganje!Travca je zdravilo, a nič ne berete??? :lol:

:zustimm:
Ampak ljudje so in bodo še naprej imeli vse za isto, slabo, grozno..
Uporabniški avatar
Sašykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Sašykaaa » 06. Apr. 2006 17:28

nisem nikoli probala trave in niti ne mislim :D in sem ZELO ponosna na to. Me pa malo preseneča, koliko vas je, ki redno kadite :eek:, ker to je meni čisto mimo. Ne vem kaj bi koga lahko tako sekiralo, da bi posegel po travi, da se pomiri in lepo ma. Sem vesela, da se znam zabavat ko sem popolnoma trezna in tudi brez vpliva kakih drugih substanc. In tukaj pa imam jaz več izkušenj, kot pa tisti, ki uživajo travo. Ene pa se še hvalite s tem :? kriza..
*Baby if I act like that, flipping my blonde hair back, push up my bra like that, I don't wanna be a stupid girl!*
Uporabniški avatar
Sašykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Sašykaaa » 06. Apr. 2006 17:38

vrednagreha napisal/-a:Hmmmm, sej nikogar ne obsojam, sam ne dajat koke in heroina in kemije nasplošno v isti koš kot ganje!Travca je zdravilo, a nič ne berete??? :lol:
Saj tako ali tako vsak zagovarja svoje stališče, ampak posledice kajenja trave se šele potem pokažejo...mogoče se ti sedaj zdi kot zdravilo, ker te tako fajn pomiri, ampak šele čez nekaj let, ko se sposobnost hitrih reakcij zmanjša boš vidla da morda pa res pusti posledice... imam kolegico ki redno kadi travo in prej je imela v šoli super ocene, zares je bila pametna.. namreč skoraj nič se ni učila pa zmeraj je imela najvišje ocene in tudi zelo dobro razvito logiko, učitelji so jo imeli za nadarjeno učenko. sedaj ko pa je začela kadit marihuano sem opazila, da počasi dojema.. in to ful :? saj se sploh ne da z njo nič zmenit... totalno zmedeno bitje.. najbolj pa je zanimivo to, da se poznava iz osnovne šole, ko je pri 13 začela kadit (bila je v višjem razredu od mene) in sedaj je stara 22 let, in šele zdaj so se ji začele te stvari dogajat. Čeprav je že prenehala s kajenjem (tako mi je saj rekla).
*Baby if I act like that, flipping my blonde hair back, push up my bra like that, I don't wanna be a stupid girl!*
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 06. Apr. 2006 19:41

Ja posledice se pokažejo enkrat ane. Moj soolc je reku, da ma full sprane možgane :(

Jst sem ene 5 đol pokadila. Ampak to v par mesečnih presledkih sam takrt k se je kej dogajal. Zdej pa nč več. Dost je blo za cel lajf.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ME to YOU » 07. Apr. 2006 2:19

Hely_3 napisal/-a:Ja posledice se pokažejo enkrat ane. Moj soolc je reku, da ma full sprane možgane :(

sam..kr težko vrjamem, da sam od trave :? ali pač :roll:
Boys are my favourite thing to study!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 07. Apr. 2006 6:20

Ne nima sam od trave sem še to pozabla napisat. On je zelo na veliko kadil travco. Je bil že skor odvisn od nje in je prklopi, da je snifu pa jedu bonbončke. Ampak je reku, da se je skuliru in zdej samo še mal trave kadi pa kdaj pa kdaj bonbonček vzame drugače pa valda redno v Ambasado.
In to je posledica spranih embalaž. Kar splih ni dober.

Zato čim dlje stran od tlele.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 07. Apr. 2006 14:52

Glej, dejmo se zmenit da se tu pogovarjamo o marijuani, travci, ganji, rasta, weed, cronic, itd. IN NE O KEMIJI. Brezveze se mi zdi da najprej rečeš da tvoj frend pa to pa to pa to zarad trave, pol pa rečeš da je snifu pa še tabletke jemal. To zame ni pravi uporabnik marihuane ampak jo uporablja samo ko nima kaj mocnejsega da ga butne v prazno glavo.

Dejmo to začet ločevat ppl.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 07. Apr. 2006 19:21

Ja sorry no... sm se pač zmotla ane :roll:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Apr. 2006 20:17

Hely_3 napisal/-a:Ja sorry no... sm se pač zmotla ane :roll:

No ja, sam to ni neka "malenkost", ki jo spustiš, da je model še mal snifu pa i-ju :roll: , pol pa pravš da ga je travca zjeb**..

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov