Krvodajalstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js bi, sam to ni zame, čeprou mam lih tapravo krvno skupino, k jo loh u krizi uporabjo usi. Men je grozn že k morm it k zdravniku pa mi reče, nj grem še u laboratorij kri dt...tist filing k zabode pa not drži...mučno, kr skp skor zlezm, kocine mi grejo pokonc...in pol pridm vsa bleda iz sobe...komi se zavedam. Da bi mogla pa tok doug držat roko...kr umrla bi pomoje, sicr pa tut nvem če mam dost kil trenutn za kj tazga, kr mislm, da je meja 50.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja meja je 50kg...
Men je pa fajn k tk špikne pa iglo notr porine...sam jst mam že tk redko kri pa sm skupi padla na krvodajalski...pa so rekl, da ravno tako lahko dajem kri...
Ker si želim biti krvodajalka...
Men je pa fajn k tk špikne pa iglo notr porine...sam jst mam že tk redko kri pa sm skupi padla na krvodajalski...pa so rekl, da ravno tako lahko dajem kri...
Ker si želim biti krvodajalka...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
jest sm tud šla enkrat na krvodajalsko akcijo in mi je blo prov fajn. pa vse poteka čist počas da ti nč ni treba hitet pa poj k si konc dobiš še malco. u glavnm men je blo prov fajn še posebej zato k je vse potekal brez zapletov, k če bi se mi pa zgodl to kr moji frendici (zlo dolg so ji žilo iskal) bi pa obupala.očitno mi moja očitna vidnost žil zlo prov pride
u glavnm to priporočam vsakemu k je zdrav k je res fajna izkušnja.bi šla še kdaj sam so te akcije zmer ob takih urah k ne morem it
u glavnm to priporočam vsakemu k je zdrav k je res fajna izkušnja.bi šla še kdaj sam so te akcije zmer ob takih urah k ne morem it
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Ni šans, da grem kdaj na krvodajalsko akcijo, razen če bi blo res, res nujno. Mogoče je egoistično, ampak mam veliko fobijo pred iglami, že ko moram v laboratoriju dat kri, lezem skupaj, če se porežem in vidim svojo kri ravno tako... Ne morem iz svoje kože. Enkrat sem se opogumila in sva s kolegico šli na eno krvodajalsko. Že ob vonju čakalnice me je zvilo, ko pa bi morala izpolniti tisti obrazec, pa sem odpovedala in lepo zunaj počakala na kolegico.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Res ste mi super vsi, ki darujete kri in tako pomagate
Sama pa se (žal) že kar nekaj let borim z anemijo in moja kri res ni za nikamor razn 3 epruvetke za v laboratorji vsaka 2 mesca
Tiste, ki pa darujete res globoko spoštujem in občudujem!
Sama pa se (žal) že kar nekaj let borim z anemijo in moja kri res ni za nikamor razn 3 epruvetke za v laboratorji vsaka 2 mesca
Tiste, ki pa darujete res globoko spoštujem in občudujem!
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Sem šla na krvodajalsko akcijo pa me niso hotl vzet ker sem bla malo prehlajena ...
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Mene pa zanima katere teste ti naredijo, za katere bolezni, ko daš kri??!?
Mogoče ve katera?
Mogoče ve katera?
- bouhamala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
daylight napisal/-a:sem iskala, ampak nisem nasla podobne teme.. ce je bla pa prosim zaklenite
zanima me kolko od vas je krvodajalk oz krvodajalcev in kaksen je vas odnos do tega?
mi smo danes v soli meli krvodajalsko akcjo, pa nas je slo kr nekaj..
in se mi zdi nekaj lepega, ker lahko pomagas nekomu s tem..
kaj pa vase mnenje?
jest sm jo že doskrat darvala, velikrat so me pa tud zavrnil zaradi teže- prelahka.
drgač mi je pa ful ušeč oz spoštujem tiste ki kri darujejo, ker z tem resnično pomagajo drugim, moj oče naprimer ko je biu v bolnici in je imel notranje krvavitve, so mu morali v 6 operacijah dati 8 litrov krvi, ki je seveda ne bi dobil če nebi bilo darovalcev.
tko da tiste 4 deci ka ti jih uzamejo ni veliko,ampak za nekoga ki rabi pa je ogromno.
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
-
×ChocoLate.× - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
Jst sm prvič darovala kri nedolgo nazaj, 350ml Se mi zdi res humana zadeva, kaj pa veš kdaj bo teb kdo na ta način pomagal, tut občutk je fenomenaln k veš da se nekej res dobrga naredu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]