Krvodajalstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 211 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
-
Marmeladaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2005
- Kraj: primorska
Kri ti vzamejo glede na to kolk kil imaš. Tako so meni povedali tam na transfuzijski kliniki. Meni so vzeli 4 deci. Novembra bom šla drugič dat kri. Mi pa še vedno niso poslali tiste krvodajalske kartice domov, ki naj bi jo dobila po enih 2 mesecih, zdej pa so minili že 4 meseci
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
Enschede napisal/-a:Men je dons niso hotel uzet, zato ker sm v ponedeljk sliku pljuča.
Enmu niso hotel uzet ker ni zjutri jedu
in pol ni blo malce??? c c c c
jaz je ne dajem, ker mi je slabo se ko mi jo v laboratoriju tiste tri epruetke stankajo
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
dragon_fly napisal/-a:Enschede napisal/-a:Men je dons niso hotel uzet, zato ker sm v ponedeljk sliku pljuča.
Enmu niso hotel uzet ker ni zjutri jedu
in pol ni blo malce??? c c c c
jaz je ne dajem, ker mi je slabo se ko mi jo v laboratoriju tiste tri epruetke stankajo
JA, sm jo dobu! Mi rekla zdravnica, počak na izvide pa se jav, ampak malco pa useen dobiš!
Sm kr use uzel - jogurt, banano, sendvich, rogljich, kapucin, pa dobu se 2 kulija
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
jzt sm darovala 1x, pa me je strah it drugič, ker se mi je kr stemnil pred očmi. ampak potem 15 minut za tem ko sem že dala kri.
iz okrepčevalnice sem šla na wc, kr naenkrat nč nism vidla, roke čist potne pa mrzle, in sm šla čist na pamet do vrat. Še dobr da je bla prjatlca z mano, hitr je poklicala sestro, pol me je pa sestra posadila tja v čakalnico ležat. blo je ful smešn k so vsi k so prhajal, so se kr mal ustrašl, da ne bodo še oni potem taki.
drugače me pa ni strah igel, ne krvi.
pa za tiste ki še nameravate it: en dan prej ni priporočljivo pit alkohola.
iz okrepčevalnice sem šla na wc, kr naenkrat nč nism vidla, roke čist potne pa mrzle, in sm šla čist na pamet do vrat. Še dobr da je bla prjatlca z mano, hitr je poklicala sestro, pol me je pa sestra posadila tja v čakalnico ležat. blo je ful smešn k so vsi k so prhajal, so se kr mal ustrašl, da ne bodo še oni potem taki.
drugače me pa ni strah igel, ne krvi.
pa za tiste ki še nameravate it: en dan prej ni priporočljivo pit alkohola.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
ja men se zdi ful lepo, da je nekdo pripravljen darovat kri. Sej bi jo jst tud. sam mene je groza igl in vseh tistih belih halj k skačejo tm okol....tako da se tega ne udeležujem. Spoštujem pa vse tiste ki to počnejo. In mislim, da bi jih lahko bilo več.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Tut men se zdi to ful lepo, sam jst niti mal nism taprava za to, ker so bojim igel in krvi toooookkk da ... aaaaaaa ... men je to neki najhujšga če morem dat kri in že k grem sama na kkšn pregled in vem da mi bojo kri vzel se en teden prej psihično prpravljam na to, pa tri dni prej se tresem pol k je pa treba dat pa mal manka da skup ne padem pa še scmeram se za povrhu , ja sestre majo vedno velik dela z mano ... men je res neki najhujšga kri dat ...
Tko da vsi tisti, ki ste darovalci ... svaka vam čast res
Tko da vsi tisti, ki ste darovalci ... svaka vam čast res
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst grem pa v ponedeljek prvič na krvodajalsko. Zgleda da sem res izjema. Jst pa tko rada kri dam.
Sem se odločla, da bom postala redna darovalka krvi.
Sem se odločla, da bom postala redna darovalka krvi.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Prvi neprebran prispevek • 211 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov