Krvodajalstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz sem kri darovala že 8x. Žal pa so me nazadnje zavrnili (zaradi previsokega pulza). Pa tut zadnje 3x je bilo vedno nekaj narobe (prenizek hemoglobin ali na meji, žile že tut niso našli-sem imela potem lepo "rožico", ko se je kri razlila). Tako da, žal dvomim, da bom še šla. Ker pač nočem vedno trepetat ali bo vse ok, bo šlo skozi ali ne. Potem že samo zaradi teh misli lahko gre vse narobe. Vsi tisti, ki ste se odločili postati krvodajalci - zakon ste, ker res nikoli ne moreš vedet, kdaj jo boš sam potreboval
. Ostanite še naprej redni krvodajalci!

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
psenica napisal/-a:small_star napisal/-a: Žal pa so me nazadnje zavrnili (zaradi previsokega pulza).
kolk pa si mela pulz?
125 se mi zdi. Čez 120 je blo sigurno. Predvidevam, da zarad tega, ker sem se šla potem dogovarjat za diplomo pa me je blo strah kako bo šlo. Je rekla mami, ko sem se uspešno dogovorila, da naj grem nazaj na krvodajalsko

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Js sm prvič dala kri lansk let novembra in sm se glih zdj dogovarjala s sošolci, da gremo enkrat skupi na Zavod za transfuzijsko medicino dat kri, pol smo mel pa sistematski pregled in so ugotovil, da sm slabokrvnas, tko da zdj ne smem it.
Komi čakam, da grem maja spet na pregled in če bo s krvjo vse ok in če bo zdravnica dovolila, bom šla takoj dat kri.

Komi čakam, da grem maja spet na pregled in če bo s krvjo vse ok in če bo zdravnica dovolila, bom šla takoj dat kri.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov