Krvodajalstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 10. Apr. 2008 21:46

js sm dala enkrat kri...mela sm skos to željo in sm že pr 14 al 15 klikala tj ada bi se prjavla, pa so mi rekl da morm še mal počakat :oops: :D no in sm lani koncno sla in mi je blo ful dobr, sicer sm bla mal svoh pol cel dan, ampak za jest je blo zakon pol (sendvici, pecivo, kava, sok...), aja sosolec nasprot mene je skp padu vmes k mi je kri jemou :? se mi je pomoje takrt kr mal ustavla :D bom še šla ja
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Apr. 2008 21:33

včeraj je bla se mi zdi akcija, ampak nisem šla...
res me čudi, kako nismo u šoli še dobili vabil za krvodajalstvo...ponavadi so usako leto dobili vabila in potem so s temi vabili šli v bolnico...
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 14. Apr. 2008 2:18

Jaz sem jo do zdaj darovala 2x, prvič pa so me zavrnili zaradi premalo hemoglobina v krvi.
Drugače pa mi zdej nazadnje sestra ful časa ni dobila žile, tko da sm bla že kr mal panična. Sem pa potem po odvzemu še cel popoldne švoh pa ful zaspana.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 14. Apr. 2008 5:42

habibi7 napisal/-a:Jaz sem jo do zdaj darovala 2x, prvič pa so me zavrnili zaradi premalo hemoglobina v krvi.
Drugače pa mi zdej nazadnje sestra ful časa ni dobila žile, tko da sm bla že kr mal panična. Sem pa potem po odvzemu še cel popoldne švoh pa ful zaspana.

ej, ful se morš najest, pa vlik spit, pa si bolš.
jst problemov z utrujenostjo sploh nism mela - po krvodajalski sm šla nazaj v šolo, pa mi je blo čist ql
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 16. Apr. 2008 20:36

pr nas poteka akcija 24.4. pa bi ful rada šla, ampak je problem, ker takrat pišemo ŠP...pa mi ne priporočate, da grem po darovanju krvi pisat je tko? bom ful preveč švoh za pisat?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 16. Apr. 2008 20:36

pr nas poteka akcija 24.4. pa bi ful rada šla, ampak je problem, ker takrat pišemo ŠP...pa mi ne priporočate, da grem po darovanju krvi pisat je tko? bom ful preveč švoh za pisat?
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 16. Apr. 2008 20:39

^^Js ti ne priporočam. Sj lahko da se boš čist dobr počutla, sam js ne bi tvegala.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 16. Apr. 2008 22:14

MilkyWay napisal/-a:pr nas poteka akcija 24.4. pa bi ful rada šla, ampak je problem, ker takrat pišemo ŠP...pa mi ne priporočate, da grem po darovanju krvi pisat je tko? bom ful preveč švoh za pisat?

a odpisat n morš pa pol it n krvodajalsko?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 17. Apr. 2008 14:13

somebody napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:pr nas poteka akcija 24.4. pa bi ful rada šla, ampak je problem, ker takrat pišemo ŠP...pa mi ne priporočate, da grem po darovanju krvi pisat je tko? bom ful preveč švoh za pisat?

a odpisat n morš pa pol it n krvodajalsko?

test končamo ob 11.30, krvodajalska akcija se pa konča ob 12.00... :? zdej nevem kolko časa sploh rabijo, da ti use pregledajo in uzamejo kri?
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 17. Apr. 2008 14:22

http://www.zurnal24.si/Naomijina-kri-ni ... /vip/43951
Jz sm pa že mislila, da so jo zavrnil, zarad drogiranja.. :scherzkeks:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
enaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a enaa » 07. Avg. 2008 16:30

Sem bila ravno včeraj, fajn feeling ko veš da si nekaj koristnega naredil :)
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T » 07. Avg. 2008 21:14

Včasih sem hodila na motoristične krvodajalske akcije, ker je bila to moja družba, zdj pa grem na običajno vabilo. Mi je pa ok občutek, ker mislim, da sem tako vsaj neki malega nardila, čeprav mi pa ni všeč dejstvo, da slovenija izvaža kri... mi jo dajemo zastonj, vprašanje je kdo služi ob tem :?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 07. Avg. 2008 23:19

No pa sm šla (šele zdej sm vidla spet to temo :wink: )! Test sm prej odpisala in potem sm šopala dat kri! Zame je blo to neki nepozabnega. Nič mi ni blo slabo, vse je teklo kot po maslu :wink: , zato sm se odločla, da grem spet septembra ali oktobra... Definitivno! Ker je občutek res zakon, ker veš, da si nekaj dobrega storil za nekoga, ki te potrebuje.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 08. Avg. 2008 6:44

Jaz kri redno darujem od 18. leta.
In nikdar mi še ni bilo slabo po darovanju, niti se nisem počutila oslabljena. Tudi fraj dne še nisem izkoristla (sem se pa zato bunla, da bi na transfuziji lahko delali tudi malce dlje, ker pač eni delamo... :D )
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 08. Avg. 2008 12:09

Jst sm šla dva tedna nazaj prvič. Sm hotla že prej dat al pa ko je šola organizirala. Sam sem imela pirsinge in je bilo manj kot pol leta in nisem smela. Zadnjič so pa po radiu rekli da rabijo in sm šla...sej zakaj pa ne.
In je šlo vse super. Ne bojim se ne igel niti krvi.
Samo kaj ko sem po darovanju tam v jedilnici dvakrat skup padla :oops:
Ampak grem oktobra spet :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov