Kri v urinu

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 20. Avg. 2008 17:23

sann napisal/-a:
Js bi pa uprašala za tole zadevo z jogurtom..ker še nisem "izkušena" z tamponi oziroma jih še nisem uporabljala me zanima kak je s tem..enkrat sem probala in ko sem tampon namočla v jogurt se je preveč napojil da bi ga lahko vstavla..verjetno sem naredla kaj narobe..kak je pa s tem da ga maš noter tut če nimaš menstruacije? prosla bi za čim več odgovorov...hvalaa

Tole z jogurtom in tamponi je tko, če maš kakšna vnetja, kar koli, je tista prva pomoč z jogurtom dobrodošla, s tem se ne boš sicer pozdravla ampak za prvo silo bo. Najmanši tamponček pomoči v probiotični lca jogurt in takoj ga vstavi v nožnico, če pa še nisi uporabljala tamponov, maš pa zihr kakšen strah kaj ne... Nič tasega ni, samo vstaviš ga toliko notri, da ga u bistvu sploh ne čutiš nič, če ga pa čutiš, ga poskusi mal premakniti.

LanaMaxim, mislim da sann ni hotla povedat, da bi kr tako nosila tampone, ampak ima mogoče kakšne probleme in bi za prvo silo poskusila s tamponom in jogurtom oblažiti srebenje,... kar koli pač že ima... :?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 20. Avg. 2008 19:52

Aha, ja ja, razumem. Da bi imela tampon z jogurtom zaradi vnetij. To je pa že bolj logično. :D
sann
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a sann » 21. Avg. 2008 14:19

Čivava, hvala! Ja misla sem, da bi ga imela notri da bi omilila težave..hvala še enkrat :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov