Kri v urinu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
hm čivava ne vem...razmišljam...jaz sem imela nekaj težav, ko sem jemala tampone..in sem imela blazno suho vaginalno sluznico. Takrat sva občasno uporabljala lubrikant. Enkrat se mi je pripetilo, ker sva pretiravala s seksom in me je lulika že prav pekla..
Enkrat pa zato, ker je imel on eno ranico, ko sva namazala nejga in sebe s canasten kremo, nisva seksala tri dni, takoj je bilo ok in nikoli se ni ponovilo.
Kaj pa če pokličeš ginekologinjo?
Enkrat pa zato, ker je imel on eno ranico, ko sva namazala nejga in sebe s canasten kremo, nisva seksala tri dni, takoj je bilo ok in nikoli se ni ponovilo.
Kaj pa če pokličeš ginekologinjo?
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Nisem brala nič nazaj in čist možno, da je že blo to uprašanje.
Zadnje čase se mi je vonj in izcedek iz tamale spremeniu. Vonj je močnejši in izcedka je kar precej oz. je spremenil barvo. Učeri mi je Moj reku, da je tud okus drugačen, da vleče na kislo.
Kaj se je keri to dogajalo ?
Zadnje čase se mi je vonj in izcedek iz tamale spremeniu. Vonj je močnejši in izcedka je kar precej oz. je spremenil barvo. Učeri mi je Moj reku, da je tud okus drugačen, da vleče na kislo.
Kaj se je keri to dogajalo ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
jaz sem imela nekaj težav, ko sem jemala tampone..
tampone si jemala??
-
annnja - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Imam problem in sicer; s fantom sva imela spolni odnos pred 3 dnevi, vse je bilo ok, včeraj zvečer pa se mi je pojavila močna krvavitev, zgleda približno tako kot menstruacija, vendar nevem če je res menstruacija, saj bi jo mogla dobiti šele čez teden dni. Kontracepcijskih tabletk ne jemljem, pri splolnem odnosu pa sva uporabljala kondom.
Mogoče katera ve, kaj bi lahko bilo??
Že vnaprej hvala za odgovore!
Mogoče katera ve, kaj bi lahko bilo??
Že vnaprej hvala za odgovore!
- Gost
Mogoče sta kaj ranila, mogoče se je deviška kožica pretrgala komaj sedaj in krvavi, mogoče pa imaš zaradi stresa menstruacijo malo prej. Spremljaj krvavitev in, če boš opazila kaj neobičajnega, pojdi h ginekologu po nasvet
- Gost
Če je mensturacija itak čutiš - krči in pa bolj obilna krvavitev, če je ranjeno je lahko samo rjav izcedek, ga je izredno malo in verjetno mine čez kak dan.
Če boš ugotovila, da to ni menstruacija, potem povej na pregledu, ko greš - za vsak slučaj
Če boš ugotovila, da to ni menstruacija, potem povej na pregledu, ko greš - za vsak slučaj
- sann
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
čivava napisal/-a:mene pa včasih tazadn teden pred menstro tko mal srbi tamala pa ne vem zakaj... sm probala z jogurtom pa je sicer en dan vredu nasledni dan pa isto.
Me pa moti še nekaj, pri "ustnicah" imam ful tako belo zadevo, higiena je pri meni prisotna tko k mora bit, sam zmeraj k se grem umit, mam ful tko čudn, kr eno belo zadevo tko kr gosto... ima ktera še to? to se mi dogaja kake 14 dni...
Js bi pa uprašala za tole zadevo z jogurtom..ker še nisem "izkušena" z tamponi oziroma jih še nisem uporabljala me zanima kak je s tem..enkrat sem probala in ko sem tampon namočla v jogurt se je preveč napojil da bi ga lahko vstavla..verjetno sem naredla kaj narobe..kak je pa s tem da ga maš noter tut če nimaš menstruacije? prosla bi za čim več odgovorov...hvalaa
-
QueenBee - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
živjo!
jz bi vas pa prosila če mi lahko pomagate glede ene stvari in sicer danes je že tretji dan odkar opažam da mi čez dan priteče iz nožnice nekaj izcedka, ki pa ne zgleda kot menstruacija(drugače imam redne menstruacije in sem jo imela ravno prejšnji teden) ampak je temnejše barve(temno rjav-skoraj črn) in redkejše.pred nekaj meseci se mi je to že zgodilo, vendar je bil izcedek manjši in tudi ni trajal 3 dni in sem odšla k ginekologinji in mi je zatrdila da to ni nič hujšega, da je najbrž od kontracepcijskih tablet in da naj jih jemlem še naprej redno ob isti uri in bo.ampak ker se mi je zdaj to ponovilo me je zaskrbelo kaj bi bilo lahko narobe.če mi lahko katera pomaga se vam že vnaprej hvaležna
jz bi vas pa prosila če mi lahko pomagate glede ene stvari in sicer danes je že tretji dan odkar opažam da mi čez dan priteče iz nožnice nekaj izcedka, ki pa ne zgleda kot menstruacija(drugače imam redne menstruacije in sem jo imela ravno prejšnji teden) ampak je temnejše barve(temno rjav-skoraj črn) in redkejše.pred nekaj meseci se mi je to že zgodilo, vendar je bil izcedek manjši in tudi ni trajal 3 dni in sem odšla k ginekologinji in mi je zatrdila da to ni nič hujšega, da je najbrž od kontracepcijskih tablet in da naj jih jemlem še naprej redno ob isti uri in bo.ampak ker se mi je zdaj to ponovilo me je zaskrbelo kaj bi bilo lahko narobe.če mi lahko katera pomaga se vam že vnaprej hvaležna
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
da ne odpiram nove teme bom kar kle vprašala.
A mogoce kero pece tamala ko je v morski vodi???
Js mam prave muke zadnje dni.. tko rada plavam pa vse... pa morm noge tiscat skupaj ce grem v vodo ker pece grozno Par let nazaj me je zapeklo par krat pol je bil mir.. Zdaj pa je vsak dan isto
A mogoce kero pece tamala ko je v morski vodi???
Js mam prave muke zadnje dni.. tko rada plavam pa vse... pa morm noge tiscat skupaj ce grem v vodo ker pece grozno Par let nazaj me je zapeklo par krat pol je bil mir.. Zdaj pa je vsak dan isto
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Ja, ženske smo spodaj zelo občutljive, lahko da je zelo slana ali umazana voda ali pa si ti trenutno bolj nagnjena k vnetjem in te zaradi tega peče. Mogoče imaš rahlo vnetje ne da bi vedela.
Js bi se vode kakšen dan izogibala pa redno preoblačila mokre kopalke.
Js bi se vode kakšen dan izogibala pa redno preoblačila mokre kopalke.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Js bi pa uprašala za tole zadevo z jogurtom..ker še nisem "izkušena" z tamponi oziroma jih še nisem uporabljala me zanima kak je s tem..enkrat sem probala in ko sem tampon namočla v jogurt se je preveč napojil da bi ga lahko vstavla..verjetno sem naredla kaj narobe..kak je pa s tem da ga maš noter tut če nimaš menstruacije? prosla bi za čim več odgovorov...hvalaa
Ja, tampon še težje vstaviš, če je napojen, saj je večji. Poskusi z mini tamponi in takrat ko boš imela menstruacijo. Nič ne skrbi, bo že šlo.
Ne vem, zakaj bi imela notri tampon, ko nimaš menstrucije. Verjetno misliš takrat, ko pričakuješ mensruacijo? Brezveze to prej notr dajat, saj se lahko samo raniš in izsušiš nožnico. Ko jo dobiš, ga daš notr in to je to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov