Kri v urinu

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 07. Jun. 2008 18:07

mene pa včasih tazadn teden pred menstro tko mal srbi tamala pa ne vem zakaj... sm probala z jogurtom pa je sicer en dan vredu nasledni dan pa isto.
Me pa moti še nekaj, pri "ustnicah" imam ful tako belo zadevo, higiena je pri meni prisotna tko k mora bit, sam zmeraj k se grem umit, mam ful tko čudn, kr eno belo zadevo tko kr gosto... ima ktera še to? to se mi dogaja kake 14 dni... :x
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Jun. 2008 18:09

čivava napisal/-a:mene pa včasih tazadn teden pred menstro tko mal srbi tamala pa ne vem zakaj... sm probala z jogurtom pa je sicer en dan vredu nasledni dan pa isto.
Me pa moti še nekaj, pri "ustnicah" imam ful tako belo zadevo, higiena je pri meni prisotna tko k mora bit, sam zmeraj k se grem umit, mam ful tko čudn, kr eno belo zadevo tko kr gosto... ima ktera še to? to se mi dogaja kake 14 dni... :x

Ja, jaz tudi opažam to belo zadevo ... umivam se redno, vnetja nimam, tole pa je precej moteče in nima prijetnega vonja. Še raziskujem, kaj bi bilo ... mislim pa, da imam to od kar pomnim, sicer v časovnih presledkih, ampak obstaja.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 07. Jun. 2008 18:15

No jaz sem prej mela res malo v bistvu skoraj nič... zdaj se mi pa pojavlja ful tega in me moti, sploh takrat ko se s tipom skupaj tuširava. Ful je gosto, ko s prstom tko umivam, se mi naredijo kar svalki tistga sranja na prstu. Ja, pa neprijeten vonj. Sploh ne vem kaj je narobe... Najbol vprašat zdravnika oz ginekologa, sam če je pa ktera to odpravla bi pa bla vesela če pove kako se je tega rešila :?
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 07. Jun. 2008 20:37

čivava napisal/-a:ko s prstom tko umivam, se mi naredijo kar svalki tistga sranja na prstu.

isto se je meni dogajalo, a ne redno. usake tolk časa se pojavi in pol kr zgine. zdei že dougo časa nism opazla, hvala bogu :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
asoncica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a asoncica » 10. Jun. 2008 21:29

zivjo! zanima me ce mi lahko kdo pomaga.. zadnje case imam same probleme..najprej se mi je pri vaginalni odprtini naredila nekaksna crna pika kot da bi bila strnjena kri nato pa je cez dva dni izginila..ze od menstruacije ki sem jo imela kaksen teden nazaj mi tece bel tok in v belem toku kot nekaksna nitka krvi z belim tokom. pri ginekologinji sem bila kaksnem mesec nazaj zaradi neke bulce pa je rekla da je vse uredu. vendar me skrbi da ni kaj vseeno narobe ker se mi to nikol ni dogajal.. prosim za odgovore ce mi lahko kdo pomaga? naj grem h ginekologinji?
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 11. Jun. 2008 11:00

Asoncica, najboljše je res da obiščeš ginekologa. Sam po moje to ni kaj strašnega, tko da se ni treba preveč bat...
Good luck!
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 11. Jun. 2008 11:44

HE HE PUNCE MENI SE TUDI OBČASNO TALE BELA STVAR NAREDI, ZELO MALO, KAKa PIKICA ...SAMO TO JE OD WC PAPIRJA KO SE OBRIŠEM OSTANE MALO PRI SRAMNIH USTNICAH, KAR JE ZELO LOGIČNO....:)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Jun. 2008 12:00

asoncica napisal/-a:zivjo! zanima me ce mi lahko kdo pomaga.. zadnje case imam same probleme..najprej se mi je pri vaginalni odprtini naredila nekaksna crna pika kot da bi bila strnjena kri nato pa je cez dva dni izginila..ze od menstruacije ki sem jo imela kaksen teden nazaj mi tece bel tok in v belem toku kot nekaksna nitka krvi z belim tokom. pri ginekologinji sem bila kaksnem mesec nazaj zaradi neke bulce pa je rekla da je vse uredu. vendar me skrbi da ni kaj vseeno narobe ker se mi to nikol ni dogajal.. prosim za odgovore ce mi lahko kdo pomaga? naj grem h ginekologinji?

Po moje je najbolje najprej, da pokličeš ginekologa in razložiš situacijo, pa ti bo on že znal povedat, kako naprej...
A si jemala kšne tabletke na novo? Ker mogoče da je kej tudi zarad tabletk...
Kej pa una bulca? A je nastala zaradi britja al kej podobnega? Ker lahko da je tudi bulca počla, pa je pel vn gnoj in kri hkrati (kar se da zgodit)...
asoncica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a asoncica » 11. Jun. 2008 14:17

ne tabletk nism jemala..
ja ginekologinja mi je rekla da je bla ta bulca verjetno kaksna zamasena lojnica..tko da je samo mal pogledala in rekla da je vse uredu. hvala vm za odgovore*
asoncica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a asoncica » 11. Jun. 2008 14:21

aha se tole.. nastala ja pa na zunanji strani sramnih ustnic ubistvu na vrhnjem delu
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Jun. 2008 14:43

A jo maš še vedno? Ker če jo nimaš več, je mogoče to ta izcedek, ki ga imaš (gnoj in kri...)
asoncica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a asoncica » 11. Jun. 2008 17:37

ne nimam vec. ja mozno sam se mi je to zacel pojavlat sele pred dvema, trem dnevom. bulca je bla pa ze kaksn mesc nazaj.. :?
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 11. Jun. 2008 18:04

Poki napisal/-a:HE HE PUNCE MENI SE TUDI OBČASNO TALE BELA STVAR NAREDI, ZELO MALO, KAKa PIKICA ...SAMO TO JE OD WC PAPIRJA KO SE OBRIŠEM OSTANE MALO PRI SRAMNIH USTNICAH, KAR JE ZELO LOGIČNO....:)

Hm, ne vem če je lih to... to je tko ful med sramnimi ustnicami... in je tko ena bela zadeva... ma kr neki.. pa ma tud mal vonja. sicer ne ful, sam ga pa ima... No sedaj mam tega nekolk manj, sam ni pa to to kot bi rada!!
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 12. Jun. 2008 9:58

možno čivava, da je kaj drugega, pri meni ni vonja in včasih ko to vidim je iz vlaken in mi je v trenutku jasno, da je wc papir.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 14. Jun. 2008 8:00

No... Še en problem sem danes zasledila. S fantom sva imela spolni odnos.. Vse je lepo potekalo, a ko sva končala me je vse začelo pečt. Zakaj??
Tud dotakniti se nisem mogla tam spodaj, vse me je peklo. Do zdaj nisem imela teh problemov, zato me zanima če se kteri tudi to dogaja in kako to odpraviti oz kaj naj naredim sedaj, ker še sedim težko. :eek:

hvala

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov