Me pa moti še nekaj, pri "ustnicah" imam ful tako belo zadevo, higiena je pri meni prisotna tko k mora bit, sam zmeraj k se grem umit, mam ful tko čudn, kr eno belo zadevo tko kr gosto... ima ktera še to? to se mi dogaja kake 14 dni...

čivava napisal/-a:mene pa včasih tazadn teden pred menstro tko mal srbi tamala pa ne vem zakaj... sm probala z jogurtom pa je sicer en dan vredu nasledni dan pa isto.
Me pa moti še nekaj, pri "ustnicah" imam ful tako belo zadevo, higiena je pri meni prisotna tko k mora bit, sam zmeraj k se grem umit, mam ful tko čudn, kr eno belo zadevo tko kr gosto... ima ktera še to? to se mi dogaja kake 14 dni...
asoncica napisal/-a:zivjo! zanima me ce mi lahko kdo pomaga.. zadnje case imam same probleme..najprej se mi je pri vaginalni odprtini naredila nekaksna crna pika kot da bi bila strnjena kri nato pa je cez dva dni izginila..ze od menstruacije ki sem jo imela kaksen teden nazaj mi tece bel tok in v belem toku kot nekaksna nitka krvi z belim tokom. pri ginekologinji sem bila kaksnem mesec nazaj zaradi neke bulce pa je rekla da je vse uredu. vendar me skrbi da ni kaj vseeno narobe ker se mi to nikol ni dogajal.. prosim za odgovore ce mi lahko kdo pomaga? naj grem h ginekologinji?
Poki napisal/-a:HE HE PUNCE MENI SE TUDI OBČASNO TALE BELA STVAR NAREDI, ZELO MALO, KAKa PIKICA ...SAMO TO JE OD WC PAPIRJA KO SE OBRIŠEM OSTANE MALO PRI SRAMNIH USTNICAH, KAR JE ZELO LOGIČNO....