Kri v urinu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
zdravo, 4 dni mi iz tamale teče kri (ni menstruacija!), ko grem na wc je med urinom...tudi boli me ob vhodu v nožnico, zato tudi nisva mogla sexat, ker je preveč bolel...kaj tazga se mi še ni zgodil, ma katera podobne izkušnje...jutri grem k zdravnici in bi se rada prej mal pozanimala...
- Gost
Vnetje mehurja? Poskodovana povrhnjica oz. vhod v noznico?
Pocakaj na jutri, mi ti bolj tezko svetujemo.
Pocakaj na jutri, mi ti bolj tezko svetujemo.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Punca je že v 1.postu napisala da ima danes zdravnico, amapk da jo zanima kaj bi to lahko bilo.In vi ji v vsakem postu napišete naj obišče zdravnico.
Sploh pa imamo veliko podobnih tem in bi lahko tja pisala.
Sploh pa imamo veliko podobnih tem in bi lahko tja pisala.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Se strinjam z lolito. Ne vem zakaj po nepotrebnem ponavljate da naj obišče zdravnico (takoj), če je že sama napisala včeraj, da bo danes šla. Vzdržite se takih "nasvetov", če nimate pravega nasveta. No, jaz sem se pred leti srečala z istim problemom, ampak sem imela neko rano, ni pa bilo nič hujšega. Drugače pa se za takšna in podobna vprašanja lahko vpraša tudi v tej temi, saj je splošna in se hitro najde kdo, ki zna pomagat.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
hej, nisem sla k zdravnici, ker se je pri njej treba prej naročit in se mi ni javla, pa še menstro sem zj dobila, tko da sploh ne morem vedt a je kul zj a ni, sicer boli me ne več...upam da je kul. morm počakat do konc menstre...
- Gost
Ja, ker vnetje mehurja, kjer je prisotna kri v urinu, mine kar samo od sebe, brez dodatnih bolečin, a?
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Kaj pa ce bi poklicala ginekologijo in ji po telefone razlozila situacijo?
-
urša** - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: šiška
MsN napisal/-a:Ja, ker vnetje mehurja, kjer je prisotna kri v urinu, mine kar samo od sebe, brez dodatnih bolečin, a?
sej boli, no peče ko lulaš, sej je napisala ... če ni prehudo vnetje mine samo, če ne je treba po antibijotike... men se zdi da u tanoumu cosmotu to use lepo piše
- Gost
urša** napisal/-a:MsN napisal/-a:Ja, ker vnetje mehurja, kjer je prisotna kri v urinu, mine kar samo od sebe, brez dodatnih bolečin, a?
sej boli, no peče ko lulaš, sej je napisala ... če ni prehudo vnetje mine samo, če ne je treba po antibijotike... men se zdi da u tanoumu cosmotu to use lepo piše
Ampak njej teče kri ... in, če je gre res za kri v urinu, vnetje ni nedolžno in ne zgine samo.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
urša** napisal/-a:MsN napisal/-a:Ja, ker vnetje mehurja, kjer je prisotna kri v urinu, mine kar samo od sebe, brez dodatnih bolečin, a?
Aja tko povej! Pol pa tko dobr.
Škoda da ji nisi urnk razložla za kaj se gre. Vnetje mehurja zna biti zelo boleče in to, da ti gre zraven urina še kri, zagotovo ne pomeni nič dobrega. Sploh pa ni rečeno da je mehur. Me lahko tukaj samo ugibamo.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ja mogoče bi poklicala zdravnico pa ji razložila kaj pa kako pa povedala, da zdj maš pa menstruacijo itd. in kaj naj narediš in naj te naroči in tko naprej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov