Kontracepcijski obliž
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
Ja res bolje ta kot pa sintettičen...
- Elizabetka
- Komunikatorka
lun|ca napisal/-a:Dorotea napisal/-a:no, pa vsaj ena se je postavla na mojo str
Pri tem ne gre za to, kdo je na čigavi strani... Vsaka samo izrazi svoje
mnenje...
Lp
pa nič se bat kobilji estrogen je popolnoma enak človeškemu
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jaz sem malo povpasala o tem oblizih,ker bi tut jaz menjala za tablete,pa jih baje ni dobro uporablat? ker baje mešajo kri pa nekaj( jadda jadda) ..in da so v amerikim,kjer to ze dolgo uporablajo...ene zenske umrle??? mislim je to mogoce? al si je to ona v lekarni zmislila??? jaz sm sm tak gledala sam teorticno,gre skozi kozo,tudi v kri, tableta pa ne gre v kri al kaj? no bijologija pa medicina mi lih nista najbol blizu
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
cosmy napisal/-a:Jest se s tabletami nism nč zredila. Res pa je, da mam Logest
No vidiš ti se nisi nič zredila jaz sem se pa kar za 4 kg zredila. Ampak seveda sem jih spravla dol. Ampak če se zrediš ali ne je to čisto odvisno od človeka in organizma.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Elizabetka
- Komunikatorka
Veste,da tudi obstaja natural,estrogen,ki ne škoduje dolgoročno.
Niti za sintetičnega še ni dokazano,da bi lahko kdaj povzročil raka,nekatere študije kažejo celo ,da deluje proti raku.
Krepi lase,izboljša teksturo kože,proti gubam(v nemčiji obstaja estrogenska krema za obraz proti gubam)depresijam....
Niti za sintetičnega še ni dokazano,da bi lahko kdaj povzročil raka,nekatere študije kažejo celo ,da deluje proti raku.
Krepi lase,izboljša teksturo kože,proti gubam(v nemčiji obstaja estrogenska krema za obraz proti gubam)depresijam....
-
BuCHa - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
¤MajC¤ napisal/-a:Jaz sem malo povpasala o tem oblizih,ker bi tut jaz menjala za tablete,pa jih baje ni dobro uporablat?
ja js sm tut lih ucer brala u eni reviji da je ze 12 folka umrl "kao" zarad teh oblizev... sam kdo ve kaj je res pa kaj ne
- Elizabetka
- Komunikatorka
kaj misliš doroteja nasploh obliž in tabletke
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
ena moja frendica (ze starejsa) jih uporablja, pojma nimam kako to deluje, sam baje ne sme voda pridt umes........ mela ga je na stegnu očitno ker jo je sonce okol opeku, pol si ga je dala pa na hrbet, in ker je bla pac v kopalkah smo to vsi vidl........ men to zgleda dost neprakticna zadeva....... nevem zakaj? tabletke so bol kul, res da je dost problemou s tem pozabljanjem, sam mene bi skrbel c je prleplen prou al ne pa nevem kaj se use
- aisha3012
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Maribor
mislim, da so tako tablete kot obliži nevarni zdravju... predvsem za kadilke, starejše od 35 let itd... sama sem 10 let jemala kontracepcijske tablete, najprej stediril M, potem pa Logest. sedaj je prvih 10 dni, kar sem jih nehala jemat... moram reč, da imam bistveno manjši apetit, 1 kilo sem šla dol, pa delam vse enako kot prej, ko sem jih začela jemat, sem se v letu dni pb. zredila za 6 kg, in od takrat naprej sem imela težavo nadzirat težo. prej sem bla pa kr precej suha... bomo vidli... mislim, da ni pametno jemat ali nosit ne enga ne drugega, ampak tako pač je... bolje spriječiti nego lječiti. Moja mama dela v bolnici. povedala mi je, da odkar punce toliko jemljejo tabletke, je neverjetno poraslo število raka na materničnem vratu, dojkah,itd... od 15 maminih sodelavk, jih je že vsaj polovica imela konizacijo... je pa res, da se je meja začetka jemanja tabletk v zadnjih 10 letih verjetno spustila za vsaj 3-4 leta. v srednji šoli sem bila še v 4. letnku ena izmed redkih, ki jih je jemala (mislim da nas je bilo od 25 mogoče 5 takih ki jih je jemalo). danes jih jemljejo že 13-letnice, ki so še v razvoju.
zdi se mi pa da je poglavitno vprašanje: a je normalno da 13 in 14 letne punce danes redno seksajo?! toliko, da morajo biti skoz zaščitene?
če samo spremljate statistike zadnjih nekaj desetletij, se je število neplodnih žensk verjetno potrojilo. način življenja verjetno ni najbolj prijazen do nas, potem pa še tabletke...
meni je moj lubi rekel: dost je! bova pa s kondomom! nekoč bi vseeno rad mel otroka...
zdi se mi pa da je poglavitno vprašanje: a je normalno da 13 in 14 letne punce danes redno seksajo?! toliko, da morajo biti skoz zaščitene?
če samo spremljate statistike zadnjih nekaj desetletij, se je število neplodnih žensk verjetno potrojilo. način življenja verjetno ni najbolj prijazen do nas, potem pa še tabletke...
meni je moj lubi rekel: dost je! bova pa s kondomom! nekoč bi vseeno rad mel otroka...
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
am mene pa zanima če ima katera izkušnje z uporabo kontracepcijskega obliža..nekaj sem že slišala o tem,..ampak sama še ne upam tega uporabljat,ker se mi ne zdi da je to neka dobra zaščita,ne vem zakaj...bolj zaupam tabletkam....samo bi mi bil pa obliž dosti bolj praktičen..
torej povejte svoje mnenje
torej povejte svoje mnenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov