ashleey napisal/-a:sej niso tabletke 100%
sej vem da niso, sam da je mela pa glih to "srečo" da je zanosila ... nej igra loto, mogoče ji rata
20 bo letos

legally blonde napisal/-a:Js mam pa Logest. Zdej sm jih jemala 1. mesec in jih tut od dalec nocm vec vidt. Glava me boli, skos morm met dnevni vlozek al scitnik perila al karkoli ze tisto je, ker mam neki med menstro pa mocnim belim tokom, napihnena sm pa celulit se mi je zaceu delat. Na kratko: sovrazm kontracepcijske tabletke
nogica napisal/-a:legally blonde napisal/-a:Js mam pa Logest. Zdej sm jih jemala 1. mesec in jih tut od dalec nocm vec vidt. Glava me boli, skos morm met dnevni vlozek al scitnik perila al karkoli ze tisto je, ker mam neki med menstro pa mocnim belim tokom, napihnena sm pa celulit se mi je zaceu delat. Na kratko: sovrazm kontracepcijske tabletke
Jst mam podobno situacijo.
Logest jemljem že tri mesece in čist preveč vplivajo name. Edina dobra stvar je, da so mi prsi zrastle, sam tut če mi nebi bi bla vesela!
Celulita do zdej nism mela, no sej ga nimam velik, sam po jemanju tabletk ga je več, glava tut mene boli, apetit se mi je pa grozno poveču ... ko vzamem tabletko (okol 23h) morm nujno pojest vsaj tri kose kruha, ker drugače mi kr naprej kruli![]()
Pa ginekologinja je rekla, da ni nobenih stranskih učinkov ... MyAss![]()
Zdej mi jih je zmanjkal in ne bom šla po nove ... me prou zanima kašna bo reakcija k bom fantu povedala, da naj greva raj po kondome