Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

ashleey napisal/-a:sej niso tabletke 100%

sej vem da niso, sam da je mela pa glih to "srečo" da je zanosila ... nej igra loto, mogoče ji rata

20 bo letos :eek:
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

evo jz sm pojedla 21 tabletk Harmoneta...

stranski učinki... hmmm ne vem sicer če je blo to od tega... bolela me je glava, blo mi je slabo, trebuh me je pa kar bolu, spodn del bolj. aja, pa menstruavija se je nekako 'raztegnila' na 14 dni :? na vsake tok časa se pa še pojav kakšna kri. mal sm se zredila, sam to pomoje ni, tek se mi pa zdi da se mi nekako ni povečal.

drugače pa ne vem, no. recimo da kar v redu, jz ne opazm kšnih bistvenih sprememb
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Jst mam zej drugi krog tabletk Harmonet.
Menstruacijo sem mela normalo, edin to je bla kriza, ker me je bolel trebuh, pa noge, tolk da sem msilna, da me bo pobral ( na srečo sam 3dni). Glava me ni bolela, mam pa trebuh mal napihnen al kako bi se rekl, v temu tednu bi skos neki jedla, tko da se morm začet mal pazt. :roll:
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

mene je trebuh tud kar fajn bolu :(

hmmm zj mam 7 dni pavze, pol pa začnem na novo. torej po sedmih dneh, in ne na prvi dan menstruacije ? :?
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

-=beiba=- napisal/-a:mene je trebuh tud kar fajn bolu :(

hmmm zj mam 7 dni pavze, pol pa začnem na novo. torej po sedmih dneh, in ne na prvi dan menstruacije ? :?

Aha, tko je. 8 dan vzameš, pa nr glede na to, al maš še menstruacijo al ne.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

aha, ok :) se pravi če sem prejšnjič začela na četrtek tud zdej, tko nekak piše, ne? :) ok, kul
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

zdaj jemljem diane 35, predvsem zaradi kože, da se mi očisti, sem pa že prenehala z njimi in nisem občutila nobenih posledic, pa tudi ob teh se nisem zredila....
....pa tudi shujšala ne :lol:
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js mam pa Logest. Zdej sm jih jemala 1. mesec in jih tut od dalec nocm vec vidt. Glava me boli, skos morm met dnevni vlozek al scitnik perila al karkoli ze tisto je, ker mam neki med menstro pa mocnim belim tokom, napihnena sm pa celulit se mi je zaceu delat. Na kratko: sovrazm kontracepcijske tabletke :evil:
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

legally blonde napisal/-a:Js mam pa Logest. Zdej sm jih jemala 1. mesec in jih tut od dalec nocm vec vidt. Glava me boli, skos morm met dnevni vlozek al scitnik perila al karkoli ze tisto je, ker mam neki med menstro pa mocnim belim tokom, napihnena sm pa celulit se mi je zaceu delat. Na kratko: sovrazm kontracepcijske tabletke :evil:

Jst mam podobno situacijo.
Logest jemljem že tri mesece in čist preveč vplivajo name. Edina dobra stvar je, da so mi prsi zrastle, sam tut če mi nebi bi bla vesela!
Celulita do zdej nism mela, no sej ga nimam velik, sam po jemanju tabletk ga je več, glava tut mene boli, apetit se mi je pa grozno poveču ... ko vzamem tabletko (okol 23h) morm nujno pojest vsaj tri kose kruha, ker drugače mi kr naprej kruli :cry: Sej na telesu se mi nč ne pozna, sam če bo šlo tko naprej pa res nebo uredu
Pa ginekologinja je rekla, da ni nobenih stranskih učinkov ... MyAss :roll:

Zdej mi jih je zmanjkal in ne bom šla po nove ... me prou zanima kašna bo reakcija k bom fantu povedala, da naj greva raj po kondome :D
Zadnjič spremenil nogica, dne 14. Avg. 2005 16:54, skupaj popravljeno 1 krat.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jz pa z Logest tabletkam nimam cist nobenih problemov :nixweiss:
cist use je tocn tko kukr prej.... da bi sla pa ob 23h jest (ker jih jz tud takrt jemljem) mi pa se nikol ni padl na pamet.... mogce bi blo dobr da jih jemljes lih predn gres spat, ker v spanju te ze nebo zagrabla taka lakota...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

nogica napisal/-a:
legally blonde napisal/-a:Js mam pa Logest. Zdej sm jih jemala 1. mesec in jih tut od dalec nocm vec vidt. Glava me boli, skos morm met dnevni vlozek al scitnik perila al karkoli ze tisto je, ker mam neki med menstro pa mocnim belim tokom, napihnena sm pa celulit se mi je zaceu delat. Na kratko: sovrazm kontracepcijske tabletke :evil:

Jst mam podobno situacijo.
Logest jemljem že tri mesece in čist preveč vplivajo name. Edina dobra stvar je, da so mi prsi zrastle, sam tut če mi nebi bi bla vesela!
Celulita do zdej nism mela, no sej ga nimam velik, sam po jemanju tabletk ga je več, glava tut mene boli, apetit se mi je pa grozno poveču ... ko vzamem tabletko (okol 23h) morm nujno pojest vsaj tri kose kruha, ker drugače mi kr naprej kruli :cry:
Pa ginekologinja je rekla, da ni nobenih stranskih učinkov ... MyAss :roll:

Zdej mi jih je zmanjkal in ne bom šla po nove ... me prou zanima kašna bo reakcija k bom fantu povedala, da naj greva raj po kondome :D

Ja men so tut prsi mau zrastle in mi sicer kopalke bols stojijo :P sam useen, res, tut ce ne bi. Pa tut js prej nism mela celulita, zdej se je pa pojavu. Tko da razmislam, da bi jih nehala jemat, k je totalno prevec slabih strani u primerjavi s kolicino dobrih :roll: Lubiju sm pa ze povedala, da jih tut vidt nocm vec pa je reku da tut prow, bomo pac kondome uporablal :)
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

aja, mene s Harmonetom ful joške bolijo :? mal večje že, ampak...
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

Kakšna je zaščita med "pauzo"? ;) 100%?
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

Enschede napisal/-a:Kakšna je zaščita med "pauzo"? ;) 100%?

med pavzo je ženska zaščitena ... fora je edin v tem, če je ful plodna alpa če je moški, pol pade med una 2% ki lahko zanosijo med uporabo tabletk
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

aha no to je tut mene zanimal ja :D
tnx miška13 :bussi:

men se pa sledeče dogaja:

jem HARMONET a ma te leve tablete še kera???

in v navodilih piše:
*pričetek jemanja s prvim dnevom menstruacije
*ješ 21dni
*pavza 7dni- v tem času nastane vmesna krvavitev k traja 1-2dni
*ponoven začetek jemanja po teh 7dneh ne glede na ciklus

pri meni je pa tako ta umesna krvavitev med 7dnevno pavzo pri meni traja cel teden :eek:
ko pa morma začet jemat tabletke na novo-nov zavojček se pa krvavitev ustavi :? mogla bi se mi pojavt pa menstruacija :?:

a mislte da je zaščita tabletk vseen ok ne glede na moje krvavitve?
Zaklenjeno