Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

funny_girl napisal/-a:Zdravo
mene pa zanima, če kera jemljke tabletke Schering?

Če jaz prav vem, je Schering farmacevtska firma, ki izdeluje tabletke, kot so Logest, Diane35,... in ne ime za določeno vrsto tabletk. :? :nixweiss:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
funny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a funny_girl »

Anchi napisal/-a:Če jaz prav vem, je Schering farmacevtska firma, ki izdeluje tabletke, kot so Logest, Diane35,... in ne ime za določeno vrsto tabletk. :? :nixweiss:

V eni ženski reviji sm vidla reklamo za te tabletke in sploh ni imena sam ta "schering". Drgač pa piše: Kontracepcijska tabletka z drospirenonom. Sj men ni tut nč jasn :nixweiss: No, če kj veste o tem, napište.
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka

funny_girl napisal/-a:V eni ženski reviji sm vidla reklamo za te tabletke in sploh ni imena sam ta "schering". Drgač pa piše: Kontracepcijska tabletka z drospirenonom. Sj men ni tut nč jasn :nixweiss: No, če kj veste o tem, napište.

Aha, to ti po moje misliš tabletke Yarina oz. Y. Mislim da v javnosti nimajo uradnega imena, ker so samoplačniške in jim zdravniška zbornica ni dala imena.
Tukaj je povezava do strani, kjer boš našla opis in podobno, drugače so pa tudi uporabnice foruma marsikaj že povedale o njih na prejšnjih straneh te teme.
V tej temi sm zdaj opazila, je o teh tabletkah spraševala že Pikica69, na strani 14. Pojdi malo čez vse strani, sigurno boš našla kar nekaj informacij.
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Caitlin »

Novo vprašanje:

imam eno vprašanje. nekaj sem že gledala po forumu pa nisem tega zasledila!
nekje sem prebrala da če jemlješ tabletke da nisi tako mokra med seksom. je to res? ker jaz bi rada začela s tabletkami vendar je problem da sem že sedaj precej suha med seksom. :?
če je kje kakšna podobna tema mi pa prosim povejte.

tnx
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka

Hmm...sigurno je odgovor na tvoje vprašanje nekje med temi 17 stranmi o tabletkah...in najbrž je teh odgovorov kar nekaj.
No, res je, da tabletke rade izsušijo sluznico v nožnici, najbrž tudi odvisno katere tabletke in kako se tvoje telo odziva nanje.
Predlagam ti, da suhost omeniš ginekologinji, mogoče ti bo potem, glede na to dejstvo, predpisala druge tabletke, kot bi ti jih sicer. Meni osebno ni znano, da obstajajo tabletke, ki striktno ne izsušijo nožnice, ampak probat ni greh.
Predvsem pa se probaj ne obremenjevat s tem, ker boš zadevo še poslabšala. Kaj pa veš, mogoče ti bodo pa tabletke povzročile ravno nasprotno, da boš le še bolj vlažna. :wink:
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

okrog tabletk tolk debate...
ne vem jest se zmeri mislm samo dobro... pa tistih kao samo 7 let... eh... ne ne ne... bom se kr naprej jemala... ni nc narobe, ce je z mano vse ok...
nehal bom sam, ko bom hotla met enga bebija...
sicer pa... a se kera uporablja Microgynon... a jih je ker iskala tko v zadnjih 14 dnevih... ker jest jih nikjer vec ne dobim... pa se za placat so.... ker ne vem zakaj... ene 3oo sit je treba dodat... jak...
vam sporocim kako je z njimi, k pridem od ginekologa cez kaksn tedn... ker mam kup vprasanj zanjo...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
funny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a funny_girl »

Ja jokuca ti kr poročaj kaj ti bo rekla ginekologinja glede unih tablet Microgynon. Pa mau upraši kakšne učinke majo, če se kj zrediš pa to...
Ajde, lp
ashleey
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ashleey »

Novo vprašanje:

mam eno vprasanje in se mi ne da odpirat nove teme!!
no v glavnem mam eno kolegico ki je se med nosecnostjo jedla tabletke,zaj me pa skrbi da bi blo z otrokom ka narobe :?: :?: a ve mogoce kera za kak podoben primer kr me res full skrbi
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

med nosečnostjo je jedla tabletke :?

v čem je fora :roll: a jo je blo strah da bi zanosila :lol: ok, ta je bla mau neumestna, ampak mi res ni jasn zakaj bi jemala tabletke med nosečnostjo ... kaj pa je ginekolog-inja rekel-a
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Mogoče pa ni vedla da je noseča in je normalo jedla tabletke. Tud to je možno.
ashleey
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sej glih to je to,kr ni vedla da je noseca :? pa je pol ji rekla zdravnica da je za zaj vse vrei sam me full skrbi da bi blo ka narobe pol ko se bo otrok ze rodil :!:
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

ashleey napisal/-a:ja sej glih to je to,kr ni vedla da je noseca :? pa je pol ji rekla zdravnica da je za zaj vse vrei sam me full skrbi da bi blo ka narobe pol ko se bo otrok ze rodil :!:

ja zihr je ta tvoja kolegica največ en mesec nosečnosti jemala tabletke, pol je itak ugotovila da je noseča ... pa če ji je ginekologinja rekla da je uredu, pol najbrž je .. pa sej bo šla pol itak na vse možne teste in ne vem kwa vse še, pa bo zihr

kok pa je stara ta kolegica?
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objava Napisal/-a karmy21 »

tabletke so 98 % ....
ashleey
Sramežljivka
Sramežljivka

20 je bla letos :) no upam da bo vse vrei pa tnx za odgovore :D