Kontracepcijske tabletke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men so pa tabletke ful pomagale pr menstrualnih krčih, k včasih sm kuj prvi dan menstre mela res hude krče, se še zravnat nism mogla k me je res zvijal... zdj pa morm prov potrkat (nok, nok, nok
) ker od kar jem tabletke (logest) nobenih krčev več, pa še ful šibko menstro mam, pa še to sam ene 2 dni 

-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
Novo vprašanje:
v iskalniku sem že našla nekaj postov o KT Harmonet, pa me vseeno zanima če jih (je) uporablja(la) še katera in kakšne so vaše izkušnje.
jz sm jih dobila zdej in jih začnem čez kakšna dva tedna jemat.. tko, da..mal me zanima, no
v iskalniku sem že našla nekaj postov o KT Harmonet, pa me vseeno zanima če jih (je) uporablja(la) še katera in kakšne so vaše izkušnje.
jz sm jih dobila zdej in jih začnem čez kakšna dva tedna jemat.. tko, da..mal me zanima, no

-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
-=beiba=- napisal/-a:v iskalniku sem že našla nekaj postov o KT Harmonet, pa me vseeno zanima če jih (je) uporablja(la) še katera in kakšne so vaše izkušnje.
Jst jih zejle uporablajm 12 dni, pa se mi zdi da sem se mal zredila, sam to ne vem če je od tega, ker jih itk tolk mal cajta jemlem. Drgac pa ne vem, do zdej so mi ql, menstra je bla ful kratka, 2-3 to mi je res ql, krče že prej nism mela. Sicer jih pa jemlem zelo mal cajta, tko da ti pol povem k bosta ene 2cikla skos.
Lp
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Novo vprašanje:
Eno vprasanje...... k me je mal strah če je z mano kej narobe
Uglavnm, začela sm jemat tabletke, prejšn mesc prvič Logest ta nove in ni blo nobenih večjih problemov, pač na prvi dan menstre. V soboto sm mela zadnjo, torej to pomen da bi mogla v nedeljo dobit mesnstruacijo in je nism... dons je že pondelk in mene je kr mal strah, ne da bi bla noseča ker s fantom še nisva mela spolnega odnosa ampak da je kej narobe pa da morm h ginekologu. A je mogoče, da je ni zrt tega ker grem u petk na morje in sam komi čakam da bo, da je nebom mela na morju k to usi vemo da ni lepo..... ? Dejte mi pliz pomagat.... A je maybe to, da se menstruacija ne uredi takoj ko začneš jemati tabletke, ker jz sm jo pred tem imela kot loterijo (včasih po 11dneh, včasih 42).....
Tnx za odgovore **
Eno vprasanje...... k me je mal strah če je z mano kej narobe
Uglavnm, začela sm jemat tabletke, prejšn mesc prvič Logest ta nove in ni blo nobenih večjih problemov, pač na prvi dan menstre. V soboto sm mela zadnjo, torej to pomen da bi mogla v nedeljo dobit mesnstruacijo in je nism... dons je že pondelk in mene je kr mal strah, ne da bi bla noseča ker s fantom še nisva mela spolnega odnosa ampak da je kej narobe pa da morm h ginekologu. A je mogoče, da je ni zrt tega ker grem u petk na morje in sam komi čakam da bo, da je nebom mela na morju k to usi vemo da ni lepo..... ? Dejte mi pliz pomagat.... A je maybe to, da se menstruacija ne uredi takoj ko začneš jemati tabletke, ker jz sm jo pred tem imela kot loterijo (včasih po 11dneh, včasih 42).....
Tnx za odgovore **
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
¤MiSsY¤ napisal/-a:Eno vprasanje...... k me je mal strah če je z mano kej narobe
Tnx za odgovore **
ne itaq da ni nč narobe, jst dobim šele po 4 dneh od zadnje tabletke, tko da mal počak boš že dobla
- funny_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2005
Novo vprašanje:
Pozdravljeni,
tud js sm začela jemat tabletke (Diane35), ker sm mela ful problematično kožo
(beri mozolje). Zdj jih jemljem od marca, torej 5 mescev. Sam sm se zredila, poleg tega pa mam občutek, da sm po njih dobila še več celulita in debela stegna
. Kljub temu, da vsak dan spijem ful vode. Zato sm se kr odločla, da jih bi šla zamenjat al pa da bi jih nelhala jemat, k se mi je koža dokaj popravla. Sm slišala, da to ni dobr, da nehaš jemat tabletke pol pa čez neki let spet začneš. Kaj pravte na to?
Pozdravljeni,
tud js sm začela jemat tabletke (Diane35), ker sm mela ful problematično kožo

-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Zdaj so ven prišle ene nove tabletke, ki pa nič ne redijo.....
Nevem pa kako se jim reče.
Nevem pa kako se jim reče.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
_ladybird_ napisal/-a:¤MiSsY¤ napisal/-a:Eno vprasanje...... k me je mal strah če je z mano kej narobe
Tnx za odgovore **
ne itaq da ni nč narobe, jst dobim šele po 4 dneh od zadnje tabletke, tko da mal počak boš že dobla
ne se sekirati, jaz vzamem zadno v torek pa dobim menstro v soboto zjutraj... tak ka to ni nič nenavadnega...
spomnim se kak sem jaz bila panična zarad iste stvari kot ti pri svoji prvi škatlici tabletk... plus ka sem jaz takrat spala s tipom in sem bila že ziher ka sem noseča... še eba stvar s kere se smejem...

...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
funny_girl napisal/-a:Pozdravljeni,
tud js sm začela jemat tabletke (Diane35), ker sm mela ful problematično kožo(beri mozolje). Zdj jih jemljem od marca, torej 5 mescev. Sam sm se zredila, poleg tega pa mam občutek, da sm po njih dobila še več celulita in debela stegna
. Kljub temu, da vsak dan spijem ful vode. Zato sm se kr odločla, da jih bi šla zamenjat al pa da bi jih nelhala jemat, k se mi je koža dokaj popravla. Sm slišala, da to ni dobr, da nehaš jemat tabletke pol pa čez neki let spet začneš. Kaj pravte na to?

*Diamonds are forever*
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
jst jih mam in so mi vredu, velik bolše kot cilest k sm jih mela prej, vsaj normaln se počutm...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov