-=beiba=- napisal/-a:v iskalniku sem že našla nekaj postov o KT Harmonet, pa me vseeno zanima če jih (je) uporablja(la) še katera in kakšne so vaše izkušnje.
jz sm jih dobila zdej in jih začnem čez kakšna dva tedna jemat.. tko, da..mal me zanima, no
¤MiSsY¤ napisal/-a:Eno vprasanje...... k me je mal strah če je z mano kej narobe
Uglavnm, začela sm jemat tabletke, prejšn mesc prvič Logest ta nove in ni blo nobenih večjih problemov, pač na prvi dan menstre. V soboto sm mela zadnjo, torej to pomen da bi mogla v nedeljo dobit mesnstruacijo in je nism... dons je že pondelk in mene je kr mal strah, ne da bi bla noseča ker s fantom še nisva mela spolnega odnosa ampak da je kej narobe pa da morm h ginekologu. A je mogoče, da je ni zrt tega ker grem u petk na morje in sam komi čakam da bo, da je nebom mela na morju k to usi vemo da ni lepo..... ? Dejte mi pliz pomagat.... A je maybe to, da se menstruacija ne uredi takoj ko začneš jemati tabletke, ker jz sm jo pred tem imela kot loterijo (včasih po 11dneh, včasih 42).....
Tnx za odgovore **
_ladybird_ napisal/-a:¤MiSsY¤ napisal/-a:Eno vprasanje...... k me je mal strah če je z mano kej narobe
Uglavnm, začela sm jemat tabletke, prejšn mesc prvič Logest ta nove in ni blo nobenih večjih problemov, pač na prvi dan menstre. V soboto sm mela zadnjo, torej to pomen da bi mogla v nedeljo dobit mesnstruacijo in je nism... dons je že pondelk in mene je kr mal strah, ne da bi bla noseča ker s fantom še nisva mela spolnega odnosa ampak da je kej narobe pa da morm h ginekologu. A je mogoče, da je ni zrt tega ker grem u petk na morje in sam komi čakam da bo, da je nebom mela na morju k to usi vemo da ni lepo..... ? Dejte mi pliz pomagat.... A je maybe to, da se menstruacija ne uredi takoj ko začneš jemati tabletke, ker jz sm jo pred tem imela kot loterijo (včasih po 11dneh, včasih 42).....
Tnx za odgovore **
ne itaq da ni nč narobe, jst dobim šele po 4 dneh od zadnje tabletke, tko da mal počak boš že dobla
funny_girl napisal/-a:Pozdravljeni,
tud js sm začela jemat tabletke (Diane35), ker sm mela ful problematično kožo(beri mozolje). Zdj jih jemljem od marca, torej 5 mescev. Sam sm se zredila, poleg tega pa mam občutek, da sm po njih dobila še več celulita in debela stegna
. Kljub temu, da vsak dan spijem ful vode. Zato sm se kr odločla, da jih bi šla zamenjat al pa da bi jih nelhala jemat, k se mi je koža dokaj popravla. Sm slišala, da to ni dobr, da nehaš jemat tabletke pol pa čez neki let spet začneš. Kaj pravte na to?