Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
tita123 napisal/-a:kje so leče cenejše.. če jih kupim preko neta ali v kakšni optiki?
najcenej so na ebayu... edin poštnina zna bit pr kšnih prodajalcih tok visoka, da pol iznič tisto ugodno ceno
jst svoje Bausch&Lomb barvne leče zdaj sam prek ebaya naročam, ker so velik cenejše kot v naših optikah, plus da pri nas optike sploh ne vejo kaj prodajajo... ker te moje leče pri nas prodajajo kot letne, povsod drugje (v tujini) pa kot mesečne (in to ISTE! leče) (pri nas je namreč samo en uvoznik za večino kontaktnih leč in tam majo zaposlen skrajno nesposoben in amaterski folk)
dnevne Johnsonove leče pa kupujem prek http://www.naroci-lece.si ker so tukaj najceneše (tud tekočine za leče imajo najcenejše v Lj.)
The secret of success is consistency of purpose.
-
tele:
http://www.lecka.net/artikel.php?id=63&pid=3
oz. iste tele (tle na slik je embalaža mal drgačna, v resnic je taka k na tistem našem linku:
klik
http://www.lecka.net/artikel.php?id=63&pid=3
oz. iste tele (tle na slik je embalaža mal drgačna, v resnic je taka k na tistem našem linku:
klik
-
^ no ja, Bausch&Lomb niso glih kr ena leva firma ampak je to ena prvih in najbl znanih proizvajalk kontaktnih leč... je pa res, da gre za ameriško firmo in mogoče zato mal mn znano.
Drgač sm pa jst sprobala že kr neki firm pr barvnih lečah, ampak majo tele Natural Colors deleč najbl naravne barve... pr men sploh noben ne opaz, da mam barvne leče not in še k jim povem mi sploh ne morjo vrjet da dejansko nimam plavih oči ... res... mam pa drgač lešnikovo rjave oči, barvo vzamem pa pacific modro
Drgač sm pa jst sprobala že kr neki firm pr barvnih lečah, ampak majo tele Natural Colors deleč najbl naravne barve... pr men sploh noben ne opaz, da mam barvne leče not in še k jim povem mi sploh ne morjo vrjet da dejansko nimam plavih oči ... res... mam pa drgač lešnikovo rjave oči, barvo vzamem pa pacific modro
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
jz sploh nevem kaj so ble tiste za ene leče...oz firma... neki z natural colors (a je to samostojna firma?)
in isto jz k sm probala zlo dobr pride,čist naravno pa res prekrije!
a te ala natural colors si mogoče misnla FreeshLook od ciba vision?
in isto jz k sm probala zlo dobr pride,čist naravno pa res prekrije!
a te ala natural colors si mogoče misnla FreeshLook od ciba vision?
-
^ne ne, jst govorim o enih in istih lečkah: Bausch&Lomb je firma, Soflens Natural Colors je pa ime proizvoda... torej tiste, za katere sm zgorej linka prpopala so oboje od Bauscha in oboje Soflens Natural Colors, sam embalaža je mal drgačna (da ne govorim o ceni k je ornk drgačna )
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
micamaca: ti nosiš ves čas samo barvne lečke? Mene tut mikajo, samo sm slišala dost negativnih stvari sploh glede vsakodnevnega nošenja barvnih lečk? Predvsem me je zmotilo do, da se ti baje dioptrija poveča (mam konstantno že odkar imam očala/leče).
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
laancy napisal/-a:Sej se da naročat iz tujine...
http://www.lenson.com/eu/
http://www.contactforlenses.com/
Tadva pošiljata v Slo., pa cene mata tut dost nižje.
Drugi link ima fuuul ugodne cene. A je že naročala katera?
17,5 funta za moje leče (všteta poštnina). Se pa bolj splača jih več naročit. To je ene 19 evrov, namesto pri nas 25-28 evrov.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
inchy84 napisal/-a:micamaca: ti nosiš ves čas samo barvne lečke? Mene tut mikajo, samo sm slišala dost negativnih stvari sploh glede vsakodnevnega nošenja barvnih lečk? Predvsem me je zmotilo do, da se ti baje dioptrija poveča (mam konstantno že odkar imam očala/leče).
včas sem jih ja (ves čas samo barvne lečke nosila)... ampak mi je na zadnjem pregledu (ker so me nekej začele bolet oči) okulist svetoval, da naj si poleg barvnih omislm še kakše za kisik bolj prepustne leče in naj omejim nošenje barvne variante... tko da zdej kombiniram enkrat barvne, drug dan dnevne johnsons...
kar se pa dioptrije tiče... men se ni čisto nič povečala odkar nosim barvne (in prej druge) leče
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Jaz lahko rečem ,da sem za začetku mela Surevue od Johnsona, pol pa sem prešla na Advance pa Oasys in so mi obojne super...
Sem pa probala tud barvne Focus, mesečne, pa mi sploh ne poudari barve..nix kaj se ni vidlo..pa mam modre oči, pa sem vzela ene fuuul modre, pa se mi ni sploh ni vidlo ponavadi se to dogaja pri temnih očeh, da ni efekta..
Sem pa probala tud barvne Focus, mesečne, pa mi sploh ne poudari barve..nix kaj se ni vidlo..pa mam modre oči, pa sem vzela ene fuuul modre, pa se mi ni sploh ni vidlo ponavadi se to dogaja pri temnih očeh, da ni efekta..
-
*TEQUILA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2009
Jaz mam acuvue od Jonsona pa so mi super
Barvne sem pa imela samo enkrat- testne, in sem jih nosila tistih 14 dni... Mela sem zelene, drugače pa imam modre oči,... In se mi je barva popolnoma prekrila... Oči so res zgledale naravno zelene barve.
Barvne sem pa imela samo enkrat- testne, in sem jih nosila tistih 14 dni... Mela sem zelene, drugače pa imam modre oči,... In se mi je barva popolnoma prekrila... Oči so res zgledale naravno zelene barve.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ekola
dobila naročene barvne lečke prek Krstiča
waaaa noroo! barva je biserno siva, na mojih temno rjavih očeh pride modro-siva ful hudo res!
pa še firma je neka slovenska, trikolor baje ful kvalitetna, no sam da res prekrije, ker te moje majo prou tak pas barve kjer je šarenica, recmo druge k so tko modre čez celo(bledo)al pa zelene res nemorjo sprement barve ker je premau intenzivn" Tko da res pejte probat predn kupujete, men mojih 68€(minus 10 posto) za letne ni škoda
dobila naročene barvne lečke prek Krstiča
waaaa noroo! barva je biserno siva, na mojih temno rjavih očeh pride modro-siva ful hudo res!
pa še firma je neka slovenska, trikolor baje ful kvalitetna, no sam da res prekrije, ker te moje majo prou tak pas barve kjer je šarenica, recmo druge k so tko modre čez celo(bledo)al pa zelene res nemorjo sprement barve ker je premau intenzivn" Tko da res pejte probat predn kupujete, men mojih 68€(minus 10 posto) za letne ni škoda
-
^ tele leče pa gotov niso made in slo... mislm da jih dela ena italijanska firma Soleko, tuki je pa tud en link do firme, k pr nas to prodaja: http://www.bono.si/soleko.htm ... sicer so ble pa iz te iste firme tud moje prve barvne leče
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov