Kontaktne leče

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 06. Avg. 2005 12:59

r0k napisal/-a:očistim jo tako, da lečo namakam v tisti tekočini, vstavljam si jo pa tako, da s palcem in kazalcem leve roke razprem oko, s kazalcem desne roke si jo pa porinem na oko .. če se že leča prime očesa, je zgrbančena oz. je pod njo zrak. a je možno da sem alergičen na tisto tekočino, ker ko sem si jih sam dal notri s to tekočino me je peklo, ko mi jih je dala pa zdravnica s priloženo me pa ni niti malo

vstavlaš jo pravilno, sam ni mi jasno, kako da je zgrbančena!To se men ni nko nardil, tko da si tud težko predstavlam. Raj vpraši optikam oz. tam, kjer si dobil lečo!
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a misssixty » 06. Avg. 2005 13:09

r0k napisal/-a:pa v posodici imam stalno neke mucke, kako to dam ven, z vodo baje ne smem :?

kake mucke? - jst si pod vodo operem posodico, otresem tko da ni vec kapljic vode gor, pol pa normalno nalijem tekocino. Mucke mas mogoce zato, ker si roke obrises v brisaco, potem pa s prsti, k mas vlakna gor, primes leco.
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 06. Avg. 2005 17:21

Jest sm si tud zmeri posodco z vodo sprala, pa se je čez dan lepo posušila! Sicer pa zdej čakam na pregled za leče, da jo bom po dveh letih spet dobila :)
Peek-a-boo!
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 07. Avg. 2005 17:57

misssixty napisal/-a:
r0k napisal/-a:pa v posodici imam stalno neke mucke, kako to dam ven, z vodo baje ne smem :?

kake mucke? - jst si pod vodo operem posodico, otresem tko da ni vec kapljic vode gor, pol pa normalno nalijem tekocino. Mucke mas mogoce zato, ker si roke obrises v brisaco, potem pa s prsti, k mas vlakna gor, primes leco.

ja js tud posodico z vodo spiram.. ponavad kr z vročo. ne bi smel bit nč narobe.
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 21. Avg. 2005 17:27

eno vprašanje. a kera ve če se dobijo pa kje take ful tmne leče. k povsod majo sam zelene pa modre pa svetlo rjave, js bi mela pa take ful temno rjave al pa črne.
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 21. Avg. 2005 17:51

Po mojm, da obstajajo. Pejt vprašat optika al pa mau po net-u prebrskaj. Itak se že use najde.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 23. Avg. 2005 17:45

A uporablja mogoče kera od Johnson&Johnson Acuvue advance k nj bi kao ohranjale bl "vlažne" učke al kako bi rekla... k jest mam kdaj ful suhe pa morm poj zmer kapljice met pr seb, da mal navlažm...
Sm zdej te naročila, upam da so ok :wink:
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 23. Avg. 2005 18:05

Ooo, to se pa dobr sliši... Mau poroči kako se bodo obnesle. Ok? Ker jst bi pol tud take imela, ker imam kr precej težav. Morm tud imeti te kapljice skoz sabo.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 23. Avg. 2005 18:14

Ja sej jutr jih dobim, sprobam poj pa poročam :wink:
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 23. Avg. 2005 19:11

pojma nimam kaj mam za ene leče, tiste k mi jih je krstić napisu:P drugače jih mam pa 2 mesca zdej.. in mam probleme pri ustavljanju :? :x leča se mi kar naprej "lepi" na prst, tudi ko jo hočem položiti v oko, se noče odlepiti... pa zmočim lečo(z tisto tekočino), pa noče :x help?
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 23. Avg. 2005 23:31

umij roke
poslini prst
potegni leco iz skatlice
poglej ce je pravilno obrnjena
pocasi daj v oko in se bo nalimala na oko

mogoce se ti nalepi zato ker mas narobe obrnjeno... ko jo imas na prstu inpogledaas od strani ne sme biti v obliki kroznika :)
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 24. Avg. 2005 10:00

kero tekočino pa uporabljate? jst sm zdej prešaltala na Aosept plus in mi je ful fajna ko ma drugačno škatlco za shranjevanje. se mi lečka nič ne zvija in tut bolj čista je. prej pa sm uporabljala Solo care aqua.
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 24. Avg. 2005 10:11

MySelf napisal/-a:umij roke
poslini prst
potegni leco iz skatlice
poglej ce je pravilno obrnjena
pocasi daj v oko in se bo nalimala na oko

mogoce se ti nalepi zato ker mas narobe obrnjeno... ko jo imas na prstu inpogledaas od strani ne sme biti v obliki kroznika :)

na-a vedno pogledam če je prou obrnjena... nevem.. bomo vidl jutri ko bom poslinla prst :P
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
MissXX
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2005
Kraj: in the middle of nowhere

Neprebrana objavaNapisal/-a MissXX » 24. Avg. 2005 20:43

neee prsta slint! slina - bakterije, no good.. sem ravno v Vivi brala, kok je treba bit previdn z lečkami.. pa buh ne dej navadna voda in slina!

jaz jih mam tut, ciba vision, mesečne, ful zadovoljna z njimi!

kako se ti lima na prst? jaz iz šalčke najprej previdno tekočino ven zlijem, tko da lečka čist na rob pride, pol jo pa lepo na prst položm.. ne vem kaj tok komplicirate nekatere, jaz sem en dva tri fertik :)
..:.. I'm not half a woman, why would I need half a man ..:..
Uporabniški avatar
sweet_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_girl » 24. Avg. 2005 21:00

jz mam že 2 leti BAUSCH&LOMB, mesečne, mehke pa so res vredu..
pa tud nikol nism mela nikakršnih problemov z njimi... pa včasih jih nosim tud pa 2 mesca-pač dokler ne zgubijo prožnosti.. še pod vodo sm letos na morju gledla...

:!: mogoč bo zvenel mal smešno sam jz nism vedla da lahk leče po netu naročiš tk da lepo prosim tisto k je to napisala da napiše še stran! :?:

Sicer pa za mene k sm pou življenja bla "špeglarka" :cool: so leče neki najlepšega...
Ne pozabi, da se zemlja veseli dotika tvojih nog in da veter hrepeni, da bi se igral s tvojimi lasmi. Kahlil Gibran

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov