Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
r0k napisal/-a:očistim jo tako, da lečo namakam v tisti tekočini, vstavljam si jo pa tako, da s palcem in kazalcem leve roke razprem oko, s kazalcem desne roke si jo pa porinem na oko .. če se že leča prime očesa, je zgrbančena oz. je pod njo zrak. a je možno da sem alergičen na tisto tekočino, ker ko sem si jih sam dal notri s to tekočino me je peklo, ko mi jih je dala pa zdravnica s priloženo me pa ni niti malo
vstavlaš jo pravilno, sam ni mi jasno, kako da je zgrbančena!To se men ni nko nardil, tko da si tud težko predstavlam. Raj vpraši optikam oz. tam, kjer si dobil lečo!
Peek-a-boo!
-
misssixty - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2005
r0k napisal/-a:pa v posodici imam stalno neke mucke, kako to dam ven, z vodo baje ne smem
kake mucke? - jst si pod vodo operem posodico, otresem tko da ni vec kapljic vode gor, pol pa normalno nalijem tekocino. Mucke mas mogoce zato, ker si roke obrises v brisaco, potem pa s prsti, k mas vlakna gor, primes leco.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
misssixty napisal/-a:r0k napisal/-a:pa v posodici imam stalno neke mucke, kako to dam ven, z vodo baje ne smem
kake mucke? - jst si pod vodo operem posodico, otresem tko da ni vec kapljic vode gor, pol pa normalno nalijem tekocino. Mucke mas mogoce zato, ker si roke obrises v brisaco, potem pa s prsti, k mas vlakna gor, primes leco.
ja js tud posodico z vodo spiram.. ponavad kr z vročo. ne bi smel bit nč narobe.
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Po mojm, da obstajajo. Pejt vprašat optika al pa mau po net-u prebrskaj. Itak se že use najde.
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Ooo, to se pa dobr sliši... Mau poroči kako se bodo obnesle. Ok? Ker jst bi pol tud take imela, ker imam kr precej težav. Morm tud imeti te kapljice skoz sabo.
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
pojma nimam kaj mam za ene leče, tiste k mi jih je krstić napisu:P drugače jih mam pa 2 mesca zdej.. in mam probleme pri ustavljanju leča se mi kar naprej "lepi" na prst, tudi ko jo hočem položiti v oko, se noče odlepiti... pa zmočim lečo(z tisto tekočino), pa noče help?
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
umij roke
poslini prst
potegni leco iz skatlice
poglej ce je pravilno obrnjena
pocasi daj v oko in se bo nalimala na oko
mogoce se ti nalepi zato ker mas narobe obrnjeno... ko jo imas na prstu inpogledaas od strani ne sme biti v obliki kroznika
poslini prst
potegni leco iz skatlice
mogoce se ti nalepi zato ker mas narobe obrnjeno... ko jo imas na prstu inpogledaas od strani ne sme biti v obliki kroznika
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
MySelf napisal/-a:umij roke
poslini prst
potegni leco iz skatlice
na-a vedno pogledam če je prou obrnjena... nevem.. bomo vidl jutri ko bom poslinla prst
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- MissXX
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2005
- Kraj: in the middle of nowhere
neee prsta slint! slina - bakterije, no good.. sem ravno v Vivi brala, kok je treba bit previdn z lečkami.. pa buh ne dej navadna voda in slina!
jaz jih mam tut, ciba vision, mesečne, ful zadovoljna z njimi!
kako se ti lima na prst? jaz iz šalčke najprej previdno tekočino ven zlijem, tko da lečka čist na rob pride, pol jo pa lepo na prst položm.. ne vem kaj tok komplicirate nekatere, jaz sem en dva tri fertik
jaz jih mam tut, ciba vision, mesečne, ful zadovoljna z njimi!
kako se ti lima na prst? jaz iz šalčke najprej previdno tekočino ven zlijem, tko da lečka čist na rob pride, pol jo pa lepo na prst položm.. ne vem kaj tok komplicirate nekatere, jaz sem en dva tri fertik
..:.. I'm not half a woman, why would I need half a man ..:..
-
sweet_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2005
- Kraj: Maribor
jz mam že 2 leti BAUSCH&LOMB, mesečne, mehke pa so res vredu..
pa tud nikol nism mela nikakršnih problemov z njimi... pa včasih jih nosim tud pa 2 mesca-pač dokler ne zgubijo prožnosti.. še pod vodo sm letos na morju gledla...
mogoč bo zvenel mal smešno sam jz nism vedla da lahk leče po netu naročiš tk da lepo prosim tisto k je to napisala da napiše še stran!
Sicer pa za mene k sm pou življenja bla "špeglarka" so leče neki najlepšega...
pa tud nikol nism mela nikakršnih problemov z njimi... pa včasih jih nosim tud pa 2 mesca-pač dokler ne zgubijo prožnosti.. še pod vodo sm letos na morju gledla...
mogoč bo zvenel mal smešno sam jz nism vedla da lahk leče po netu naročiš tk da lepo prosim tisto k je to napisala da napiše še stran!
Sicer pa za mene k sm pou življenja bla "špeglarka" so leče neki najlepšega...
Ne pozabi, da se zemlja veseli dotika tvojih nog in da veter hrepeni, da bi se igral s tvojimi lasmi. Kahlil Gibran
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov