Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst si jih edin na morju vn dam in jih po par dni ne dam notr, ker v morje z njimi ne smem- se bi takoj zgubile
- talija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
js nosim johnsons&johnsons, k so res super, dokler jih maš en mesc pa nč več. mela sm zeiss, pa sm jih lahk nosla 1 tedn, pol pa nism z njimi nč več vidla. johnsonove so mesečne-3 pari za 8900.
barvne so tud najboljše od johnsona k ti oči sam posvetlijo, so pa za 2 tedna. stanejo okol 10000 za 3 pare.
barvne so tud najboljše od johnsona k ti oči sam posvetlijo, so pa za 2 tedna. stanejo okol 10000 za 3 pare.
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
_Le`Ona_ napisal/-a:Eneya napisal/-a:Odkrila nove super leče - Extreme H2O
probite ful so dobre! dobite jih pa pri Dragotu za Bežigradom, jih res ne cuts k jih nosis!
Koliko pa stanejo te leče? So mesečne, letne....?
za paketek ne vem kolk stane, jih pa on prodaja po eno pa po eno po 1200 sit, ne glede na to ktere znamke so... tk da ce reskiras 2400 sit jih lahko najprej probas... jst mam mesecne, za dnevne in to ne vem. najbrz so tud
-
misssixty - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2005
jst tud z lecami dolgo casa nism mela problemov, prejsnji teden se mi je pa kr tko pojavu nek ''flek'' - lece so stare 1 leto pa 2 meseca, ker pa nism uporabljala priporocene tekocine se niso normalno cistile, in zdej je kar je
mi je pa okulist povedu eno storijo, k je zenska, ker ni mela tekocine, dala lece kr v kamilicen caj - zjutri je valda mela cist rumene lece (barvne lece ), in to valda ne gre dol. Tud maskara se dobesedno zažre v leco in tud ne gre vec dol. Tko da pr lecah je treba kr skrbet kaj delas...
mi je pa okulist povedu eno storijo, k je zenska, ker ni mela tekocine, dala lece kr v kamilicen caj - zjutri je valda mela cist rumene lece (barvne lece ), in to valda ne gre dol. Tud maskara se dobesedno zažre v leco in tud ne gre vec dol. Tko da pr lecah je treba kr skrbet kaj delas...
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Tanja__ napisal/-a:Jaz mam pa fuuuul probleme z lečami. Preden si jih not vstavim, mine 30 min! Kaj naj naredim? Probala sem že vse tehnike itd. Pa ne prosim rečt, "Vaja dela mojstra" (čeprav ga).
js sm se tud na začetku full matrala, da sm jih not spravla... sam pol sm se pa navdla...
res morš bit čist mirna, pa gledat morš naravnost, pa ne mežikat pa oči obračat...leča se ti more ¨zalimat¨ na roženico al kwa je že to... in to je to... pa vaja dela mojstra... sorry, ampak tko je... sj se boš navadla, č ene pejt pa šenkat u optiko, pa da ti še enkrat pokažejo vstavljanje...
-
misssixty - Sramežljivka
Vermilion napisal/-a:Tanja__ napisal/-a:Jaz mam pa fuuuul probleme z lečami. Preden si jih not vstavim, mine 30 min! Kaj naj naredim? Probala sem že vse tehnike itd. Pa ne prosim rečt, "Vaja dela mojstra" (čeprav ga).
js sm se tud na začetku full matrala, da sm jih not spravla... sam pol sm se pa navdla...
res morš bit čist mirna, pa gledat morš naravnost, pa ne mežikat pa oči obračat...leča se ti more ¨zalimat¨ na roženico al kwa je že to... in to je to... pa vaja dela mojstra... sorry, ampak tko je... sj se boš navadla, č ene pejt pa šenkat u optiko, pa da ti še enkrat pokažejo vstavljanje...
tko ja. bod mirna, ne panicarit, prim leco z desno roko s palcem pa kazalcem, si jo dej na kazalec, pol pa z levo potegn narazn veko pa kozo na spodnjem delu ocesa, da bos mela odprto oko, pa to valda deli ob ogledalu, pa pazi da ti ne bo leca v umivalnik padla (se je ze zgodil). sej notr jo mas v 1 sekundi, tolk pa ze lahko potrpis, da ne meziknes.
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
misssixty napisal/-a:aja, ko si jo pa vn dajes, je pa najlazje, da jo cist na skrajnem robu s kazalcem in palcem mal stisnes, pa se takoj 'odlepi'
Čisto odvisno od tipa leče - tvoj opis je za mehkejše. Za trše leče pa jo moraš nekako frcniti iz očesa vn (je pač premajhna, da bi jo prijel in stisnil)
Peek-a-boo!
-
misssixty - Sramežljivka
cosmy napisal/-a:misssixty napisal/-a:aja, ko si jo pa vn dajes, je pa najlazje, da jo cist na skrajnem robu s kazalcem in palcem mal stisnes, pa se takoj 'odlepi'
Čisto odvisno od tipa leče - tvoj opis je za mehkejše. Za trše leče pa jo moraš nekako frcniti iz očesa vn (je pač premajhna, da bi jo prijel in stisnil)
ahaaa - no tega pa nism vedla. ja, jst mam mehke. no, tud coso forum je kdaj poucen
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
mene niso motile in sm jih mela brez problema, sm jih prvi dan čutla v očesu, ampak pol se pa navadš!
ampak sj na začetku jih itak ne smeš met cel dan! prvi dan kakšne dve uri, pol pa stopnjuješ!
ti jih maš pa pomoje že mal predolg not za drugi dan!
ampak sj na začetku jih itak ne smeš met cel dan! prvi dan kakšne dve uri, pol pa stopnjuješ!
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nadine napisal/-a:mene niso motile in sm jih mela brez problema, sm jih prvi dan čutla v očesu, ampak pol se pa navadš!
amhtz.....
jaz sm jih na zacetku nosla vcasih po tri dni skupaj noter, tedn dni kak kdaj, pa me ni nic motlo(ja wem da ni vredu)...pa pozanam ene ko jih majo tut po cel mesec notr ne,pa cis ql funkcionirajo. zaj si jih pa dajem dnevno wen ker sem postala cis obcutliva
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov