Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- candy girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
- Kraj: candy shop
Men se je velikrat pa ni bčp hudga. U avtu je blo to. Mal maš suhe oči, ni lih lep filing. Drgač pa a nima noben Focusovih? Js mam te že od začetka - mesečne so.
Pa še neki me zanima, a je to res da ne morš met barvnih leč če imaš dioptrijo + cilinder? Ker js bi jih ful rada probala 1x pa sm mal sprašvala okol pa baje niti ne obstajajo če maš cilinder
Pa še neki me zanima, a je to res da ne morš met barvnih leč če imaš dioptrijo + cilinder? Ker js bi jih ful rada probala 1x pa sm mal sprašvala okol pa baje niti ne obstajajo če maš cilinder
I hope life isn't a joke, because I don't get it!
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
najbolš da jih kupiš pr kakem dobrem optiku, da ti jih lahk naroči, kr lahk dobiš tut stare. drgač pa jih čistiš samo z tekočino namenjeno lečam in jih ne uporabljaš dlje kot jih lahko. (mesečne samo en mesec in ne en mesec in pol).
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
candy girl napisal/-a:Pa še neki me zanima, a je to res da ne morš met barvnih leč če imaš dioptrijo + cilinder? Ker js bi jih ful rada probala 1x pa sm mal sprašvala okol pa baje niti ne obstajajo če maš cilinder
jah jst jih mam... barvne bausch & lomb, kljub temu da mam cilinder (leče ga pa res nimajo)... pač ti dajo malenkost višjo dioptrijo in nekak gre... čist ok vidm... je pa vse odvisno od tega kakšno dioptrijo in cilinder maš...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mene pa zanima, če poleti na plaži tut nosite leče?
Ker baje to ful ni priporočljivo, da ko se sončiš oz. si na plaži, al pa rečmo tut v solarij ne smeš z lečam...
Ker jest sm lan na morju kr mela mal težave k sm mela ful suhe oči skoz...
Ker baje to ful ni priporočljivo, da ko se sončiš oz. si na plaži, al pa rečmo tut v solarij ne smeš z lečam...
Ker jest sm lan na morju kr mela mal težave k sm mela ful suhe oči skoz...
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst nosim leče že 7let in mi je čist okerj, imam jih skos notri, poltrne in naj bi zdrzale 3 leta. čist taprve so zdržale 4 leta in so ble res kul, zdj pa čedalje slabše delajo- zaradi tega d jih pol menjaš vak let in daš 30 čukov zanje.
ena velika trgovina je vse to.
drugač sm se pa zelo navadla nanje in bi težko spet začela nazaj nosit očala.
lp
ena velika trgovina je vse to.
drugač sm se pa zelo navadla nanje in bi težko spet začela nazaj nosit očala.
lp
- OrCHiS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
Jaz pa nosim leče že 5 let, pa nikoli nisem imela nobenih problemov. Zadnja dva meseca pa jih sploh več ne prenašam. Ko jih vstavim me začnejo oči pečt, leče pa me full motijo. Tekočino uporabljam skoz isto, leče tudi od istega proizvajalca. Ma katera podobne probleme? A je možno da so krive kontracepcijske tablete (ki jih sicer jem že več kot eno leto, pa ni blo problemov z lečami prej...).
Res bi bla hvaležna za kakšen nasvet, ker se mi bo zmešalo, ker očal pa ne nosim lih najraje (ne počutim se dobro z njimi)
Res bi bla hvaležna za kakšen nasvet, ker se mi bo zmešalo, ker očal pa ne nosim lih najraje (ne počutim se dobro z njimi)
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
men ga tud na vsake tolk cajta serjejo, zato imam še očala, ampak redko jih dam nase. mi je ful ful bolš z lečami.
ena kolegica jih je mogla čist nehat nosit- so se ji učke vnemale pa
žolce pokale- groza no.
ena kolegica jih je mogla čist nehat nosit- so se ji učke vnemale pa
žolce pokale- groza no.
- Playfull
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: Tu nekje blizu
Leče nosim že vsaj 2 let... Za enkrat nimam nobenih težav. Si ne morem predstavljat, da bi šla nazaj na očala.
Večinoma imam barvne- mesečne (Fresh look). Nič me ne motijo, niti pri vožnji, niti zvečer. Si pa težko predstavljam, da bi me ustavili polcijsti s kakšno bolj divjo barvo (naravno imam črne oči), upam, da ne bi dobila kazni zaradi leč.
Večinoma imam barvne- mesečne (Fresh look). Nič me ne motijo, niti pri vožnji, niti zvečer. Si pa težko predstavljam, da bi me ustavili polcijsti s kakšno bolj divjo barvo (naravno imam črne oči), upam, da ne bi dobila kazni zaradi leč.
Živemu človeku se vse zgodi!
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Kontaktne leče mam od svojga 5. leta! Torej že celih 17 let! Sicer mam sam eno, ker na drug oko dobr vidm sm pa na začetku hodila u Avstrijo, ker pri nas še tega ni bilo, in sicer na vsake tri mesece (sm mela tako lečo, da je bla lahko po tri mesece not)
Peek-a-boo!
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Eneya napisal/-a:Odkrila nove super leče - Extreme H2O
probite ful so dobre! dobite jih pa pri Dragotu za Bežigradom, jih res ne cuts k jih nosis!
Koliko pa stanejo te leče? So mesečne, letne....?
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov