Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
Jst mam Acuvue od J&J in so mi čist super,.....
kot, da jih ni,...
vidm pa tut vredu,...
za 2 paketka dam 12 jurjov ,...
kot, da jih ni,...
vidm pa tut vredu,...
za 2 paketka dam 12 jurjov ,...
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
Jst jih mam kr gor, ko plavam... Ne smeš se ravno potapljati z njimi . Sj to je tud velika prednost, da po tem te nobeden ne tunka, ker imaš kontaktne leče. Mene potem usi pustijo pri meru. hehe
-
Ne nč me ne peče, ker pazim, da mi voda ne gre v učke.
-
marilyn napisal/-a:Mam mesečne mehke leče, pa se z njimi kopam in SEVEDA tut gledam pod vodo... problem bi bil samo, če bi jih zgubila, ampak se itak čist na oko prilepijo... drugač pa ne vem, zakaj se NE BI SMELO
Ti gledaš pod vodo? A te ni nič strah, da jih izgubiš. Jst še tega nism nikoli prakticirala, ampak se mi zdi logično, da tega ne delaš.
-
petyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
lepoticka napisal/-a:ker ne vem kam bi uvrstila tole temo nej bo kr pod zdravjem
torej mene zanima katere znamke kontaktnih leč uporabljate?
js sem probala že več vrst od zeissovih,Johnson&Johnson...
me zanima če kakovost kaj pripomore k ceni... ker so ponekod velike razlike v ceni,tako med različnimi proizvajalci,kot tudi med optiki...
me zanima vaše mnenje...
uporabljam j&j in sm zares zadovolna!
zdj sm dobila neke nove...baje da so boljše ker pride v oko več kisika al kaj....pa ubistvu tud js čutm neki več....neki bolšga
I just want 2 hold u again
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Jst pač ne pustim, da bi mi moja dioprtija pokvala morjeeeeeee, ki ga tok obožujem, tko da pač delam vse kar počejo drugi..., ne glede na to, da mam leče not. Tuki se mi ne zdi nč nelogično. V 6-ih letih se mi še ni zgodil, da bi mi odplaknilo leče. Če mi jih pa kdaj bo... sej so itak mesečne, a ne... niso vredne celo premoženje. Sej ne da bi se neki preseravala, ampak tko je... če se zgodi, se pač zgodi...
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
marilyn napisal/-a:Jst pač ne pustim, da bi mi moja dioprtija pokvala morjeeeeeee, ki ga tok obožujem, tko da pač delam vse kar počejo drugi..., ne glede na to, da mam leče not. Tuki se mi ne zdi nč nelogično. V 6-ih letih se mi še ni zgodil, da bi mi odplaknilo leče. Če mi jih pa kdaj bo... sej so itak mesečne, a ne... niso vredne celo premoženje. Sej ne da bi se neki preseravala, ampak tko je... če se zgodi, se pač zgodi...
jaz isto, sploh pozabim da mam leče. z njimi delam vse, razen spim. no to se mi je že tudi zgodlo.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
holly - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2005
petyka napisal/-a:uporabljam j&j in sm zares zadovolna!
zdj sm dobila neke nove...baje da so boljše ker pride v oko več kisika al kaj....pa ubistvu tud js čutm neki več....neki bolšga
a imaš to mogoče leče O2OPTIX od Ciba Vision?
te sem js zdj dobila, in baje se jih lahko nosi do 6 noči (vključno s spanjem) - tko piše na škatlici.
a ima katera te lece in ali jih je katera že probala nosit po več dni naenkrat?
-
Po tem se bom pa tudi jst letos potapljala in gledala pod vodo ! Sm se vedno bala, da bi mi jih voda odplaknila. Samo kaj pa k gledaš pod slano vodo? A te nč ne pečejo učke, ko jih imaš od soli?
-
petyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
holly napisal/-a:petyka napisal/-a:uporabljam j&j in sm zares zadovolna!
te sem js zdj dobila, in baje se jih lahko nosi do 6 noči (vključno s spanjem) - tko piše na škatlici.
ne,mam še vedno j&j...ene nove so k majo več kisika na škatlci mi piše : kntaktne leče acuvue advance with hydraclear
so 14 dnevne!
najboljše je da leče ne nosiš dolgo!najboljš je da maš une enodnevne...sam komu se da vsak dan nove odpirat??? no,js mam zato 14 dnevne...
enkrat sm z njimi zaspala pa k sm se zjutri zbudila ni bil lih najprijetnejši občutek!kr uči mi je skp vlekl....zato ne priporočam tisti leč!
aja,baje d ,maš lohk leče not sam 4 ure.sam to je res mal!se vm en zdi??
I just want 2 hold u again
- principesa
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
petyka napisal/-a:holly napisal/-a:petyka napisal/-a:uporabljam j&j in sm zares zadovolna!
ne,mam še vedno j&j...ene nove so k majo več kisika na škatlci mi piše : kntaktne leče acuvue advance with hydraclear
so 14 dnevne!
najboljše je da leče ne nosiš dolgo!najboljš je da maš une enodnevne...sam komu se da vsak dan nove odpirat??? no,js mam zato 14 dnevne...
enkrat sm z njimi zaspala pa k sm se zjutri zbudila ni bil lih najprijetnejši občutek!kr uči mi je skp vlekl....zato ne priporočam tisti leč!
aja,baje d ,maš lohk leče not sam 4 ure.sam to je res mal!se vm en zdi??
jst jih mam dlj kt 4 ure.... pa tut zaspala sm že z lečami ni blo hudga..... itak leč ne smeš za spanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov