Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
Hodim k Šuc-u. Nosim pa Focus-ove lece. Ene imam toricne in tiste so drazje, 11k 6 kom. Druge so navadne, pa pridejo nekje 7k 6 kom.
Na vsakem ocesu imam drugo dioptrijo.
ima pa Johnson toricne 12 kom za 15k, skoraj pol manj. Zato bom lepo dohtarja pognjavila, se splaca.
Na vsakem ocesu imam drugo dioptrijo.
ima pa Johnson toricne 12 kom za 15k, skoraj pol manj. Zato bom lepo dohtarja pognjavila, se splaca.
-
flesh girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2005
ok..se neki,cesar nism pr nobeni zasledila...
js mam lece zdej ze kr doug...ampak me mot na morju...k kopat se ne morm z lecami, hkrati p nc ne vidm :(:( in ne morm cekerat tipckou p nc... in to me res ful mot
bratranc mi je sicr svetvou,nej se kr z lecami kopam,kar sm tut sprobala...blo kr kul, sam je riziko...lah d bojo ustale not lah p d ne...in pol ce gledas pod vodo...hmmmm
js sm zgubila 2 para..tunkanje je pac obvezno, p ne mors usakic pravocasno oci zapret
nevem kaj naj...ma kera ksno idejo?
js mam lece zdej ze kr doug...ampak me mot na morju...k kopat se ne morm z lecami, hkrati p nc ne vidm :(:( in ne morm cekerat tipckou p nc... in to me res ful mot
bratranc mi je sicr svetvou,nej se kr z lecami kopam,kar sm tut sprobala...blo kr kul, sam je riziko...lah d bojo ustale not lah p d ne...in pol ce gledas pod vodo...hmmmm
js sm zgubila 2 para..tunkanje je pac obvezno, p ne mors usakic pravocasno oci zapret
nevem kaj naj...ma kera ksno idejo?
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Flesh girl...
Verjemi, če hočeš, se navadiš na hitro zapiranje oči. Jaz ti sicer iz osebnih izkušenj ne morem nič rečt, mi je pa to kolegica (ki ima dioptrijo -10) povedala. Ker je brez leč praktično slepa, ne more it brez njih nikamor in se je navadila, da pod vodo nima odprtih oči in predvsem je pridobila reflekse, da hitro zapre oči, če jo kdo potunka.
Zdaj nečemu se pač moraš odpovedat: ali čekiranju hudih tipčkov ali pa tunkanju...po moje tu odločitev ni ravno težka.
Pri meni je bilo pa že parkrat tako, da sm se šla kopat z lečami, skakala na glavo, gledala pod vodo...in jih nisem izgubila. Čisto sem namreč pozabila, da jih imam in da jih lahko v vodi hitro izgubim.
Ja niti slučajno ne bom šla brez leč na plažo, ker sovražim to, da megleno vidim. Raje pazim in se ne tunkam (čeprav pozabim, ampak to se navadiš), kot pa da sem brez njih.
Verjemi, če hočeš, se navadiš na hitro zapiranje oči. Jaz ti sicer iz osebnih izkušenj ne morem nič rečt, mi je pa to kolegica (ki ima dioptrijo -10) povedala. Ker je brez leč praktično slepa, ne more it brez njih nikamor in se je navadila, da pod vodo nima odprtih oči in predvsem je pridobila reflekse, da hitro zapre oči, če jo kdo potunka.
Zdaj nečemu se pač moraš odpovedat: ali čekiranju hudih tipčkov ali pa tunkanju...po moje tu odločitev ni ravno težka.
Pri meni je bilo pa že parkrat tako, da sm se šla kopat z lečami, skakala na glavo, gledala pod vodo...in jih nisem izgubila. Čisto sem namreč pozabila, da jih imam in da jih lahko v vodi hitro izgubim.
Ja niti slučajno ne bom šla brez leč na plažo, ker sovražim to, da megleno vidim. Raje pazim in se ne tunkam (čeprav pozabim, ampak to se navadiš), kot pa da sem brez njih.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Jaz pa ne smem uporabljati leč. Ker oko ne dobi dovolj kisika.
Tako da mi preostane edino operacija, če želim videti dobro.
Tako da mi preostane edino operacija, če želim videti dobro.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
ravno to sem te hotla vprašat ne ni ... dokler vidiš normalno je vse ok jaz mam mesečne pa jih mam tudi po 4 mesce al še več , pa še nikoli ni blo nič narobe .. mam pa tudi par kolegic ko delajo isto in je vse ok so you have nothing to worry about
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
jaz nosim mesečne. trenutno sem porabla en testni par, nosla sem ga en mesec, bi ga lahko še dalje, če si ne bi ene leče s nohtom preščipnila. zdaj bolj pazim. trenutno mam iste not skor en mesec in vidim isto, ko prvi dan. kolko časa na dan pa jih nosita?
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Loesje
- jancy
- Debatorica
jaz jih nosim tudi od jutra od večera. oči me nikoli ne pečejo al pa kaj. jaz tudi večkrat zadremam popoldne z njimi, baje da to ni dobro ja. se bom potrudla da ne bom več. pa glavo si tudi perem z nijimi pa nisem mela še nobenga problema. kaj pa na morju si že bla z njimi? so bli kaki problemi?
I don''t have to worry.
Loesje
Loesje
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
od jutra do večera .. jaz tudi včasih zaspim z njimi za par uric .. ni paniqe - takrat je samo treba zazehat parkrat da se ponovno navlažijo pol pa je vse okej ...
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Mimogrede... sem iskala rubriko oglasi in nisem našla.
Namreč, kaka 2 tedna nazaj sem kupila mesečne Johnosonove leče (Surevue) in mi ne pašejo, zato bi jih prodala. Dioptrija je -1,00, bazna krivina pa 8,8. Če koga zanima, naj mi piše na ZS.
Namreč, kaka 2 tedna nazaj sem kupila mesečne Johnosonove leče (Surevue) in mi ne pašejo, zato bi jih prodala. Dioptrija je -1,00, bazna krivina pa 8,8. Če koga zanima, naj mi piše na ZS.
- jancy
- Debatorica
.:sonchika:. napisal/-a:Mimogrede... sem iskala rubriko oglasi in nisem našla.
a ti jih v optiki ne menjajo? mislim da bi ti jih mogli, eni moji kolegici so jih enkrat. sicer jaz nosim take leče kot si napisala, samo dioptrija žal ni prava.
I don''t have to worry.
Loesje
Loesje
-
Hja, problem je v tem, ker sem en par sprobala. Naročila sem jih pa pri eni optiki preko interneta. Pa še večji problem je ta, ker tista optika ne prodaja leč, ki jih sicer nosim. (ker so neka totalna eksotika).
- jancy
- Debatorica
kakšna je razlika med tekočinami, da ene stanejo 2800 druge pa 3500? meni so v optiki seveda priporočali najdražjo. mesečne leče nosim že dalj časa kot bi jih lahko in vidim popolnoma isto kot prvi dan, nič me ne pika, žuli, karkoli... ali naj jih zamenjam?
I don''t have to worry.
Loesje
Loesje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov