Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
jz mam že vseh 8 let leče Biomedics - noben jih ne pozna, so pa na metelkovi men jih takrat priporočil, in mene leče nikol ne nagajajo, res, k sm mela od Bausch&Lomba sm mela pvorhu vsega še zelo vidno modro črto okol uča-te so res prozorne, komaj opazne, s tem da tiste so hitr ratale čudne, pa dražle so me na vsake tolko. Torej BIOMEDICS (še moj nov okulist je reku da so zlo kvalitetne, da jih nej kr uporablam naprej, pa cena je ful poceni 35€ za 3 mesece!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
chiqqa napisal/-a: k sm mela od Bausch&Lomba sm mela pvorhu vsega še zelo vidno modro črto okol uča-te so res prozorne, komaj opazne, s tem da tiste so hitr ratale čudne, pa dražle so me na vsake tolko.
Mene so leče od Bausch&Lomb res pogosto dražile, poleg tega mi menda material ni ugajal ali kaj in sem imela pekoče oči, popokane žilice itd. Sem jih po 4 mesecih vrgla (bile so za leto in pol) - dolgo sem rabila, ja.
Zdaj imam pa Clear Comfort in so super. Škoda le, ker so jih menda nehali uvažati ali kaj in jih imam samo še za pol leta, potem bom pa morala na pregled, da dobim druge.
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Eno vprašanje za vse, ki naročate leče preko interneta: kako zgleda ta valid prescription, ki ga zahtrevajo na vseh straneh oz. kako priti do njega? Je to mišljen samo izvid od pregleda pri okulistu al kaj?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Razloži mu celotno zgodbo,povej po pravici kaj in kako je blo,nimaš kej skrivat,ker ti bo le tko znal vse povedat,vse razložit, da boš dobila res vse informacije,ki jih rabiš.Pa naj te ne bo strah vprašat,če te bo še kej zanimalo,gre se za tvoje učke
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- _tejcha
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
- Kraj: Gorenjska
Jz pa leče takoj k jih odprem in dam v oči so ok,me nič ne motijo....Potem po parih dneh uporabe pa ko jih dam notr me špika uč tko da jih morm kuj vn uzet... Se mi pa zgodi večkrat tud da se mi v očeh nabere taka bela sluz,pa čist rdeče oči Je mela že katera take probleme kdaj?
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^to se je men enkrt zgodil, k sm mela leče stare več kot mesec, dva, sm čist pozabla menjat pa po nov paketek bi mogla it..in me je rezal,pikal,pa kr tako sluz sm mela, se je premikal po mojih očeh. prou scary. čudn da te tko zajebavajo lečke.kere pa uporabljaš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov