Kontaktne leče

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Maj. 2009 14:59

jz mam že vseh 8 let leče Biomedics - noben jih ne pozna, so pa na metelkovi men jih takrat priporočil, in mene leče nikol ne nagajajo, res, k sm mela od Bausch&Lomba sm mela pvorhu vsega še zelo vidno modro črto okol uča-te so res prozorne, komaj opazne, s tem da tiste so hitr ratale čudne, pa dražle so me na vsake tolko. Torej BIOMEDICS (še moj nov okulist je reku da so zlo kvalitetne, da jih nej kr uporablam naprej, pa cena je ful poceni 35€ za 3 mesece!
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka » 18. Maj. 2009 15:20

Oj!Ali ve katera za kakšnega okulista res dobrega?Iščem res dobrega in za 1.pregled za leče.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a izzie » 18. Maj. 2009 15:21

Od kod pa si?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka » 18. Maj. 2009 15:30

Iz Ljubljane saj je vseeno iz kje je okulist samo da je res dober.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 19. Maj. 2009 17:13

^jz ti priporočam kirurški senarotij tm bliz Viča-Savlje mogoče? nevem kaj je tam zadi :) uglaunm 14ka fura tja. Jz sm takrat 1. v življenju zvedla vse os vojih očeh pa res u detajle pregled :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 21. Maj. 2009 7:10

chiqqa napisal/-a: k sm mela od Bausch&Lomba sm mela pvorhu vsega še zelo vidno modro črto okol uča-te so res prozorne, komaj opazne, s tem da tiste so hitr ratale čudne, pa dražle so me na vsake tolko.

Mene so leče od Bausch&Lomb res pogosto dražile, poleg tega mi menda material ni ugajal ali kaj in sem imela pekoče oči, popokane žilice itd. Sem jih po 4 mesecih vrgla (bile so za leto in pol) - dolgo sem rabila, ja.
Zdaj imam pa Clear Comfort in so super. Škoda le, ker so jih menda nehali uvažati ali kaj :gruebel: in jih imam samo še za pol leta, potem bom pa morala na pregled, da dobim druge.
Uporabniški avatar
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelcca » 28. Maj. 2009 9:18

Eno vprašanje za vse, ki naročate leče preko interneta: kako zgleda ta valid prescription, ki ga zahtrevajo na vseh straneh oz. kako priti do njega? Je to mišljen samo izvid od pregleda pri okulistu al kaj?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 02. Jun. 2009 18:57

Zdravo!Sem se naročila k novem okulistu za pregled leč.Zdaj me zanima kaj naj temu okulistu povem da sem že nosila leče in da sm dobila poskusne leče ali raje ne?
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 02. Jun. 2009 20:30

Razloži mu celotno zgodbo,povej po pravici kaj in kako je blo,nimaš kej skrivat,ker ti bo le tko znal vse povedat,vse razložit, da boš dobila res vse informacije,ki jih rabiš.Pa naj te ne bo strah vprašat,če te bo še kej zanimalo,gre se za tvoje učke :wink:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 10. Jun. 2009 12:40

Sm šla drugemu optiku-okolistu vse mi je lepo razložu kaj in kako in je rekel da naj raje se prej pozanimam kje je dober optik.-okolist.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 10. Jun. 2009 19:13

^^ Ja; nekateri se na žalost sploh ne posvečajo dovolj svojim strankam, tako da se je treba v takšnih primerih kar znat postavit zase. :wink:

Meni pa še vedno najbolj ustrezajo 14dnevne jonsonove acuvue2 :) klasika pač :wink:
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _tejcha » 12. Jun. 2009 8:38

Jz pa leče takoj k jih odprem in dam v oči so ok,me nič ne motijo....Potem po parih dneh uporabe pa ko jih dam notr me špika uč tko da jih morm kuj vn uzet... Se mi pa zgodi večkrat tud da se mi v očeh nabere taka bela sluz,pa čist rdeče oči :? Je mela že katera take probleme kdaj?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 12. Jun. 2009 8:46

^to se je men enkrt zgodil, k sm mela leče stare več kot mesec, dva, sm čist pozabla menjat pa po nov paketek bi mogla it..in me je rezal,pikal,pa kr tako sluz sm mela, se je premikal po mojih očeh. prou scary. čudn da te tko zajebavajo lečke.kere pa uporabljaš?
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _tejcha » 12. Jun. 2009 8:50

ja sj to,aveš pa ne rečem da bi mela stare,čudn :? razn pol sm razmišlala če se mogoč kšna umazanija gor nabere alpa kej? Drugač mam pa Clear all day leče(mesečne).
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 12. Jun. 2009 9:24

mogoče ti pa ne odgovarjajo, ker enim leče sploh učk noče sprejet. a to se ti že od skos dogaja? ti predlagam da kšne druge sprobaš. a so tele clear all day od Clarusa?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov