Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst imam mehke leče acuvue. -1.5 dioptrije.
pa nosim leče že več kot 5 let.
na začetku sem jih lahko nosila brez problema tudi več kot 12 ur, sploh jih nisem čutila. zadnje dobro leto, pa me tako motijo in ne zdržim več kot 5 ur jih met v očeh. kr bolet me začnejo oči in glava.
pa nosim leče že več kot 5 let.
na začetku sem jih lahko nosila brez problema tudi več kot 12 ur, sploh jih nisem čutila. zadnje dobro leto, pa me tako motijo in ne zdržim več kot 5 ur jih met v očeh. kr bolet me začnejo oči in glava.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Novo vprašanje:
Že kar neki časa nisem bila na pregledu pri okulistu, pa mislm da bi blo pametno spet jit. Pa bi rada našla koga v LJ (prej hodila v Novo mesto k Optiki Pušljan, pa je blo fajn), ker tukaj študiram. Pa ni problem, če bi bil pregled za plačat.
Že kar neki časa nisem bila na pregledu pri okulistu, pa mislm da bi blo pametno spet jit. Pa bi rada našla koga v LJ (prej hodila v Novo mesto k Optiki Pušljan, pa je blo fajn), ker tukaj študiram. Pa ni problem, če bi bil pregled za plačat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Mi všeč lokacija (blizu faksa). Pa je treba kej poklicat prej?
Js bi sam rada preverla če vse kul z mojimi očmi, pa če se ni dioptrija kej povečala.
EDIT: Že pogooglala je pa 30 evrov pregled (so kar povsod dvignili cene). Na srečo to ni treba pogosto jit
Js bi sam rada preverla če vse kul z mojimi očmi, pa če se ni dioptrija kej povečala.
EDIT: Že pogooglala je pa 30 evrov pregled (so kar povsod dvignili cene). Na srečo to ni treba pogosto jit
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Moj fant je bil danes pri okulistu in me zanima, če ima lahko leče pri športu?
Kickboks?
Pač bi jih immel samo za na daleč...ker mislim, da očala bo pa mel samo za na blizu?
Ai je boljše če ma samo očala?
Kickboks?
Pač bi jih immel samo za na daleč...ker mislim, da očala bo pa mel samo za na blizu?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Jaz sem bila pol leta nazaj na zastonj pregledu v Očesni optiki Barbara na Dolenjski cesti 78 v Ljubljani (Rudnik). Sem šla zdaj prav pogledat naslov.
Mi je prijateljica rekla, da je brezplačni pregled in je res, potem sem tam še leče kupila. Drugače te pa strokovno pregleda, z napravo in tko da bereš črke. Tko, da pomoje je še vedno brezplačno.
To bi še vprašala. Ali ima katera izkušnje z naročanjem leč po internetu preko Leče 080?
Mi je prijateljica rekla, da je brezplačni pregled in je res, potem sem tam še leče kupila. Drugače te pa strokovno pregleda, z napravo in tko da bereš črke. Tko, da pomoje je še vedno brezplačno.
To bi še vprašala. Ali ima katera izkušnje z naročanjem leč po internetu preko Leče 080?
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sm 1x naročila na 080 lečke pa sm dobila 2para od 3 dobesedno zalimane skup ...sej verjetno niso oni krivi, sam vseeno sem dobila odpor do tele spletne trgovince...
Medtem k pa na lecka.net vedno naročam, nimam nobenih negativnih kritik, samo pozitivne
Medtem k pa na lecka.net vedno naročam, nimam nobenih negativnih kritik, samo pozitivne
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Tigi napisal/-a:Moj fant je bil danes pri okulistu in me zanima, če ima lahko leče pri športu?
Kickboks?
Če so lečke mehke jih ma komot tud pr športu,za pol mehke pa trde pa ne vem.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
maLaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
Leče uporabljam približno 2 leti. Trenutno mam mesečne mehke leče AIR OPTIX AQUA. Za leče dam okol 50€ za 3 pare(to zadostuje za 3-4 mesce) Mi je pa okulist odsvetoval dolgo nošenje leč (dnevno naj bi jih nosla sam okol 10 ur) zaradi neke poškodbe.nevem točno kaj. Res pa je da brez leč ne grem nikamor. Prej sem 2 leti nosla očala pa so me velikrat motla zdej z lečami je pa čist drugače. Velk bolš še počutim
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz uporabljam mesečne od Zeiss-a, pred tem sem imela Focus. Dejansko jih imam vedno več kot en mesec in sicer mesec pa pol oz. v koledarju si štejem približno 44 dni. Težav nimam in bi jih verjetno brez problema lahko imela tudi dva meseca samo bi s tem tvegala kakšno vnetje ali še kaj hujšega. Mesečne so pač z razlogom mesečne
Bi pa imela tudi jaz eno vprašanje. Ali katera tukaj uporablja kapljice za oči Systane? Nekaterih kapljic vem da se ne sme uporabljati skupaj z lečami, pri teh pa v navodilih čisto nič ne piše okrog tega. Rabla bi namreč ene vredu kapljice, ki imajo tudi rahlo zdravilen učinek in ne samo vlažilnega.
Bi pa imela tudi jaz eno vprašanje. Ali katera tukaj uporablja kapljice za oči Systane? Nekaterih kapljic vem da se ne sme uporabljati skupaj z lečami, pri teh pa v navodilih čisto nič ne piše okrog tega. Rabla bi namreč ene vredu kapljice, ki imajo tudi rahlo zdravilen učinek in ne samo vlažilnega.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
ojoooj..mene pa najbl razukr to, k kupim tko komplet leč..pol pa odprem čist nove je pa kdaj kkšna z napako notr!!
kaj naj bi takrat nardil? mislm nazaj ne morm nest pa nč..je pa dnar stran vržen brez potrebe!!
a se vam je kdaj to zgodl?
kaj naj bi takrat nardil? mislm nazaj ne morm nest pa nč..je pa dnar stran vržen brez potrebe!!
a se vam je kdaj to zgodl?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov