Kontaktne leče

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 17. Jun. 2007 16:25

Js sem bila na pregledu v ZD v Škofji Loki pr dr. Mariji Oman in jo moram poklicat, da mi pove, kje naj naročim nove leče in čisto vsakič se pri tem zaplete, ker je nikakor ne morem dobit, a mogoče katera ve kdaj dela, karkoli?
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 18. Jun. 2007 14:01

punce pomagajte..:)
jsz bi ful rada narocila barvne leče.. nasla sem eno stran.. a se splaca tukaj naročit? http://www.lecka.net

a se kira spozna na to, pa bi mi na ZS hotla mal pomagat glede znamke leč, barve itd? :oops:

hvala
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 18. Jun. 2007 20:09

Kaj pa bazeni in morje? Mene je ful strah, da mi bo kera vn padla :? Pa ne mislm zarad leč samo žabco plavat :D
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 18. Jun. 2007 21:46

jaz sem tudi slabovidna in ne uporablajam leč ker so mi očala bolj pripravna. odvisno pač od posameznika. sem pa dala neumesen odgovor :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 18. Jun. 2007 22:32

sixty napisal/-a:punce pomagajte..:)
jsz bi ful rada narocila barvne leče.. nasla sem eno stran.. a se splaca tukaj naročit? http://www.lecka.net

a se kira spozna na to, pa bi mi na ZS hotla mal pomagat glede znamke leč, barve itd? :oops:

hvala

ja jst sm prek tega pagea dvakrat naročila leče in sem zadovoljna... čakala sem cca. 3 tedne da so mi jih poslal... cene so bolj ugodne kot pri optikih, vseeno pa daleč od tistih, ki jih majo na nemškem ebayu za enake leče (tam so štirikrat cenejše)...

kar se tiče znamk in barve pa odvisno kaj iščeš in kakšne naravne barve so tvoje oči... jst mam bauch&lomb natural colors, ker spremenijo tudi temnejše oči, pa še najbolj naravne zgledajo :)
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 19. Jun. 2007 10:37

Jst sm tut že parkrat naročila prek te spletne strani ... pa morm rečt, da sem fuul zadovoljna. Glih v soboto sm naročila PureVision in sm dobila dons mail, da je bilo odposlano (se pravi jutri bodo lečke pri meni :D )

micamaca ... a ti pol kupuješ lečke kr prek nemškega ebaya? Mi lako kaj več o tem poveš ... kakšne so kej cene ... koliko časa čakaš na dostavo, kakšni so plačilni pogoji (verjetno ne moreš ob dostavi plačat ne?) :wink:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 19. Jun. 2007 17:40

Js pa ne morem met leč, ker imam prevelik cilinder. :cry: Rekli so, da je edina možnost, da grem na očesno kliniko da se tam posvetujemo, prav bi pa itak prišle samo trde leče. :roll:
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LaBonita » 19. Jun. 2007 17:52

a je katera preizkusila ta nove leče PURE VISION od Bausch&Lomb-a?
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 19. Jun. 2007 21:21

*hox* napisal/-a:Js pa ne morem met leč, ker imam prevelik cilinder. :cry: Rekli so, da je edina možnost, da grem na očesno kliniko da se tam posvetujemo, prav bi pa itak prišle samo trde leče. :roll:

Js mam tud ful cilindra, ubistvu dipptrije skorej nč, cilindra pa ful...sam so mi po 4 urah probavanja končno našl prave leče, pa niso trdo, ker tdih nism prenesla. Šla sem pa v ZD Škofja Loka, k privat okulistki dr. Mariji Oman
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 19. Jun. 2007 21:51

LaBonita napisal/-a:a je katera preizkusila ta nove leče PURE VISION od Bausch&Lomb-a?

Jst sm jih glih v soboto naročila in jih jutri dobim (upam) ... bom sporočila kako se obnesejo :wink:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 20. Jun. 2007 9:38

inchy84 napisal/-a:micamaca ... a ti pol kupuješ lečke kr prek nemškega ebaya? Mi lako kaj več o tem poveš ... kakšne so kej cene ... koliko časa čakaš na dostavo, kakšni so plačilni pogoji (verjetno ne moreš ob dostavi plačat ne?) :wink:

ja zdej kupujem leče samo še prek nemškega ebaya... in sicer
1. ker so kot že rečeno petkrat cenejše kot pri nas... primer: moje leče (Bausch&Lomb Natural colors) stanejo pri nas (na Lecka.net) 27 € 1 leča!, na ebayu pa 2 lečki 13,85 €
2. ker mi iz Nemčije lepo pošljejo leče v original pakungi, pri nas pa jih dobim že razpakirane in po možnosti stare (rok trajanja samo ene par mescev, nemške par let)
3. ker mi ni treba čakat en mesec, ampak jih ponavadi dobim v roku enega tedna

skratka men je super tole naročanje prek ebaya, plačat je potrebno predhodno z nakaznico (prodajalec ti pošlje vse potrebne podatke v mailu)... cena poštnine je cca. 12 €, zato se splača naročit več parov lečk hkrati...

če te še kej zanima pa kr vpraš :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 20. Jun. 2007 20:57

*kayka* napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Js pa ne morem met leč, ker imam prevelik cilinder. :cry: Rekli so, da je edina možnost, da grem na očesno kliniko da se tam posvetujemo, prav bi pa itak prišle samo trde leče. :roll:

Js mam tud ful cilindra, ubistvu dipptrije skorej nč, cilindra pa ful...sam so mi po 4 urah probavanja končno našl prave leče, pa niso trdo, ker tdih nism prenesla. Šla sem pa v ZD Škofja Loka, k privat okulistki dr. Mariji Oman

Meni pa niti pregleda nočejo narest. :roll:
nevika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nevika » 21. Jun. 2007 23:01

mene pa neki zanima,če mogoče katera pozna kakšnega dobrega optika v bližini Koroške ali pa Velenja,Celja.Ker jst namreč prihajam iz Koroške.slišala pa sem ,da je v Žalcu baje nek dober optik.no če mogoče katera ve,ker nameravam it drug teden po leče.hvala
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 22. Jun. 2007 7:13

nevika napisal/-a:slišala pa sem, da je v Žalcu baje nek dober optik.no če mogoče katera ve

Verjetno misliš optiko Irman. :)
nevika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nevika » 22. Jun. 2007 10:30

ja mislim,da je on.sam me zanimajo še cene,ker sem gledla na netu pa nič ne piše.če mogoče katera ve kakšne so cene.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]