Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
InEs1991 napisal/-a:jst mam zdele en teden pure vision al te ta nove kaj so že.. So pa to moje prve leče in med nošenjem kr pozabm da jih mam sploh notr tko da bom kr pr teh tud ostala naprej
Baje se tele leče full hiter natrgajo, ker so tako mehke!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Jst sm šla dns v mestno optiko Mohar v nm, je ena akcija Bausch&Lomb leč,pa je ena leča 8€, se prav 1 par za 14 dni je 16€. Pa nisem misla kupet, pol mi je pa una rekla da mi lahko da testne za 14 dni, pa sm rekla ja lahko in gre na blagajno. Pa budala nisem upala nč rečt, sm čakala sem na račun...16€ za leče..za 14 dni. So pa mnde neke nove, kao boljše..ja sevede
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Do sedaj sem vedno uporabljala mesečne leče Air Optix:Ciba Vision.
Sedaj pa razmišljam, da bi si nabavla PureVision:Bausch & Lomb ... no in tuki nastane težava
Torej pri Air opitx je bazna krivina 8.60 in premer 14.20 ... pri PureVision je pa sicer bazna krivina ista ... premer je pa samo 14 - a to kej upliva na samo nošenje (ali moram met skos isti premer kot so mi ga določil na pregledu??)
Sedaj pa razmišljam, da bi si nabavla PureVision:Bausch & Lomb ... no in tuki nastane težava
Torej pri Air opitx je bazna krivina 8.60 in premer 14.20 ... pri PureVision je pa sicer bazna krivina ista ... premer je pa samo 14 - a to kej upliva na samo nošenje (ali moram met skos isti premer kot so mi ga določil na pregledu??)
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ ne, premer nič ne vpliva na nošenje leč...
jst tud ko sem se enkrat zmotla, pa naročila drugačno bazno krivino, kot jo imam običajno, sploh nisem čutla nobene spremembe
jst tud ko sem se enkrat zmotla, pa naročila drugačno bazno krivino, kot jo imam običajno, sploh nisem čutla nobene spremembe
The secret of success is consistency of purpose.
- dreamgrl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2005
lep pozdrav!
mene pa nekaj zanima...no saj koga pa tu gor nena v soboto začnem z delom in res ne bi rada nosla očal na šihtu, zato sn se odločla in sn si šla po leče...na eni oki mam dioptrijo -0.5 na drugi pa -0.75...in jaz sn si vzela kr takšne leče kot mam špegle...zasledila pa sn tu gor da imate v večini vsi za eno dioptrijo manjše leče kot očala?! kaj naj si grem zdaj po nove, ali bi blo hudo narobe če bi te uporabila? prosim prosim help
mene pa nekaj zanima...no saj koga pa tu gor nena v soboto začnem z delom in res ne bi rada nosla očal na šihtu, zato sn se odločla in sn si šla po leče...na eni oki mam dioptrijo -0.5 na drugi pa -0.75...in jaz sn si vzela kr takšne leče kot mam špegle...zasledila pa sn tu gor da imate v večini vsi za eno dioptrijo manjše leče kot očala?! kaj naj si grem zdaj po nove, ali bi blo hudo narobe če bi te uporabila? prosim prosim help
( /)
( . .)
c('')('')
Bunny!
( . .)
c('')('')
Bunny!
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
To niti ni nujno, da imaš eno sioptrijo manjše/večje, ampak je pomembno da greš na pregled k okulistu za leče, ker niti ni nujno, da leče odgovarjajo tvojim očesom, pa še ukrivljenosti leče si ne moreš sama določit. Po moje je boljše, da greš na pregled. Stane te približno 20 €, s tem da dobiš testne leče.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov