Kontaktne leče

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 26. Avg. 2006 2:22

js pa leče nosm že 6 let.... Pr enajstih letih sm jih prvič dobila (še poltrde, k takrat je blo mal težje še dobt mehke...)

Zdj sm poizkusla že vlik variant; barvne, tedenske, dnevne,...
Pa mi nekak najbolj ustrezajo 14dnevne jonsonove...
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 26. Avg. 2006 7:01

Jaz mam tud leče, zdaj že okoli 3 leta. Ful sem zadovoljna, uporabljam pa mesečne Johnosonove. Za te mi je tud zdravnica rekla da se njej zdijo te najbolj ok.

Drugač pa barvnih še nisem mela in si jih tud ne želim. Če že, bi mela ful temno rjave, takih pa še nisem vidla zaenkrat. :?

Jemina, men se je isto obračalo, sploh nisem hotla pomislit na to da bi mi nekaj plavalo not po očesu. Ma sm se navadla in zdaj ne morem bit brez njih.

Srček, glede leč, pojdi v optiko, prosi za testne leče, take barvne, da jih lahko probaš, se pogledaš, in če ti je všeč, si jih pol naročiš.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 26. Avg. 2006 9:29

Srček, tudi jaz sem hotela tako barve leč. Sicer imam modro-zelene-sive oči, vendar naj bi bila ta svetlo modra barva bolj za poudaritev barve in ne za spreminjanje.

Sicer ti pa svetujem, da greš v optiko, saj imajo tam prav razpredelnico in ti lepo pokaže, kako bi leče zgledale glede na tvojo naravno barvo oči.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *Srček » 26. Avg. 2006 10:16

ANGELgirl napisal/-a:Srček, tudi jaz sem hotela tako barve leč. Sicer imam modro-zelene-sive oči, vendar naj bi bila ta svetlo modra barva bolj za poudaritev barve in ne za spreminjanje. Sicer ti pa svetujem, da greš v optiko, saj imajo tam prav razpredelnico in ti lepo pokaže, kako bi leče zgledale glede na tvojo naravno barvo oči.

Hvala za nasvete, ampk zdj sm pa kr mau žalostna, k sm si res želela take okice... :oops: :) Bomo vidl če se da kej podobnga dobit...vam v ponedeljek sporočim :wink:
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
cokolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolina » 31. Avg. 2006 9:32

Jz pa sem tako smotana da z njimi tudi spim ;))))) Pa nimam nobenih problemov z tem....
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 31. Avg. 2006 10:45

jaz sem tut včasih skos spala z njimi. jih nisem dala ven tut po cel mesec ali še več. hvala bogu ni bilo nič narobe. zdej šibajo ven vsak večer :wink:
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 01. Sep. 2006 8:25

Cleo napisal/-a:
Latte napisal/-a:Mene pa zanima, če mi lahko kera pove, kje se da u Ljubljani kupt kbalitetne barvne leče, pa če jih dobim takoj, al jih moram prej naročit.
Hvala

Tukaj jih lahko dobiš takoj, pa še brezplačna dostava je :razz:

http://www.080-1-lece.si/katalog.php?id_cat=13&kaj=lece

a mi lahko prosim katera pove, ki naročuje preko spelta te tekočine za leče, katera tekočina izmed teh ki so na tej spletni strani je tista ki je 3v1 - za čiščenje, shranjevanje itd...?
lp
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 01. Sep. 2006 8:26

pa še nekaj zelo pomembnega (vsaj zame :razz: ) ali katera izmed uporabnic kupuje tekočine za kontaktne leče v Italiji?
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 01. Sep. 2006 9:28

jst kupujem in leče in tekočino v italiji...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 01. Sep. 2006 13:28

AtomicKitty napisal/-a:
Cleo napisal/-a:
Latte napisal/-a:Mene pa zanima, če mi lahko kera pove, kje se da u Ljubljani kupt kbalitetne barvne leče, pa če jih dobim takoj, al jih moram prej naročit.
Hvala

Tukaj jih lahko dobiš takoj, pa še brezplačna dostava je :razz:

http://www.080-1-lece.si/katalog.php?id_cat=13&kaj=lece

a mi lahko prosim katera pove, ki naročuje preko spelta te tekočine za leče, katera tekočina izmed teh ki so na tej spletni strani je tista ki je 3v1 - za čiščenje, shranjevanje itd...?
lp

sama uporabljam solo care aqua, ki naj bi bila vse to troje... poklici, povej kaj si zelis, so zelo prijazni (se posebej ena punca, ki ti brez problema velikokrat narocilu doda kaksna darilca ali vsaj mini pakiranje tekocine za lece - 60ml)
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee » 06. Sep. 2006 14:22

Jz od vedno kupujem tako leče kot tekočino v Italiji. Sploh še nikdar nisem kupila v SLO v vseh 8 letih :)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 06. Sep. 2006 17:04

Ashlee napisal/-a:Jz od vedno kupujem tako leče kot tekočino v Italiji. Sploh še nikdar nisem kupila v SLO v vseh 8 letih :)

In v čem je fora?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee » 07. Sep. 2006 9:02

Blizu mam, poleg tega je blo pa vsaj včacih FUL bolj poceni pa ful več izbire je blo. Zdej se itak tudi pr nas dobi že vse, ampak je še zmeraj bolj poceni tam... V tem je vsa fora :)
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a evie » 09. Sep. 2006 13:17

No, mam še jaz še par vprašanj glede kontaktnih leč. Sicer sem skoraj celotno temo prebrala pa vseeno... :wink:
V torek mam pregled pri okulistu in sem se odločla, da bom po 11 letih z očali končno sprobala leče. Upam, da jih bom lahk nosila glede na mojo kr veliko dioptrijo... Mimogrede-se cena leč z dioptrijo res veča? Kr me skrbi, da mi bojo v optiki karseda najdražje dali. :? Glede dajanja leč v oči...a se je res težko navadit? Kr sem že par slabih izkušenj slišala...in posledično razdražene, rdeče oči zaradi tega... Jaz pa, ki sem še tk občutljiv človek...si niti navadnih kapljic ne morem sama dat... :wink:
Zaenkrat to... Hvala. :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 09. Sep. 2006 13:55

cenase z dioptrijo ne veča, k sm jst že menjala dioptrijo in je cena ista...veča se sm glede na to, al maš 14-dnevne, mesečne al pa polletne. drugač se pa leče čist na izi not dajejo, par sekundic rabš, ok, na začetku mal dlje časa, sm pol ti to pride v kri in je glih tko kot da bi si mal uček pomela...sploh ni fore, pa nčne boli in nevem kaj..

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov