Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
js pa leče nosm že 6 let.... Pr enajstih letih sm jih prvič dobila (še poltrde, k takrat je blo mal težje še dobt mehke...)
Zdj sm poizkusla že vlik variant; barvne, tedenske, dnevne,...
Pa mi nekak najbolj ustrezajo 14dnevne jonsonove...
Zdj sm poizkusla že vlik variant; barvne, tedenske, dnevne,...
Pa mi nekak najbolj ustrezajo 14dnevne jonsonove...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jaz mam tud leče, zdaj že okoli 3 leta. Ful sem zadovoljna, uporabljam pa mesečne Johnosonove. Za te mi je tud zdravnica rekla da se njej zdijo te najbolj ok.
Drugač pa barvnih še nisem mela in si jih tud ne želim. Če že, bi mela ful temno rjave, takih pa še nisem vidla zaenkrat.
Jemina, men se je isto obračalo, sploh nisem hotla pomislit na to da bi mi nekaj plavalo not po očesu. Ma sm se navadla in zdaj ne morem bit brez njih.
Srček, glede leč, pojdi v optiko, prosi za testne leče, take barvne, da jih lahko probaš, se pogledaš, in če ti je všeč, si jih pol naročiš.
Drugač pa barvnih še nisem mela in si jih tud ne želim. Če že, bi mela ful temno rjave, takih pa še nisem vidla zaenkrat.
Jemina, men se je isto obračalo, sploh nisem hotla pomislit na to da bi mi nekaj plavalo not po očesu. Ma sm se navadla in zdaj ne morem bit brez njih.
Srček, glede leč, pojdi v optiko, prosi za testne leče, take barvne, da jih lahko probaš, se pogledaš, in če ti je všeč, si jih pol naročiš.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Srček, tudi jaz sem hotela tako barve leč. Sicer imam modro-zelene-sive oči, vendar naj bi bila ta svetlo modra barva bolj za poudaritev barve in ne za spreminjanje.
Sicer ti pa svetujem, da greš v optiko, saj imajo tam prav razpredelnico in ti lepo pokaže, kako bi leče zgledale glede na tvojo naravno barvo oči.
Sicer ti pa svetujem, da greš v optiko, saj imajo tam prav razpredelnico in ti lepo pokaže, kako bi leče zgledale glede na tvojo naravno barvo oči.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
ANGELgirl napisal/-a:Srček, tudi jaz sem hotela tako barve leč. Sicer imam modro-zelene-sive oči, vendar naj bi bila ta svetlo modra barva bolj za poudaritev barve in ne za spreminjanje. Sicer ti pa svetujem, da greš v optiko, saj imajo tam prav razpredelnico in ti lepo pokaže, kako bi leče zgledale glede na tvojo naravno barvo oči.
Hvala za nasvete, ampk zdj sm pa kr mau žalostna, k sm si res želela take okice... Bomo vidl če se da kej podobnga dobit...vam v ponedeljek sporočim
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
Cleo napisal/-a:Latte napisal/-a:Mene pa zanima, če mi lahko kera pove, kje se da u Ljubljani kupt kbalitetne barvne leče, pa če jih dobim takoj, al jih moram prej naročit.
Hvala
Tukaj jih lahko dobiš takoj, pa še brezplačna dostava je
http://www.080-1-lece.si/katalog.php?id_cat=13&kaj=lece
a mi lahko prosim katera pove, ki naročuje preko spelta te tekočine za leče, katera tekočina izmed teh ki so na tej spletni strani je tista ki je 3v1 - za čiščenje, shranjevanje itd...?
lp
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
pa še nekaj zelo pomembnega (vsaj zame ) ali katera izmed uporabnic kupuje tekočine za kontaktne leče v Italiji?
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
AtomicKitty napisal/-a:Cleo napisal/-a:Latte napisal/-a:Mene pa zanima, če mi lahko kera pove, kje se da u Ljubljani kupt kbalitetne barvne leče, pa če jih dobim takoj, al jih moram prej naročit.
Hvala
Tukaj jih lahko dobiš takoj, pa še brezplačna dostava je
http://www.080-1-lece.si/katalog.php?id_cat=13&kaj=lece
a mi lahko prosim katera pove, ki naročuje preko spelta te tekočine za leče, katera tekočina izmed teh ki so na tej spletni strani je tista ki je 3v1 - za čiščenje, shranjevanje itd...?
lp
sama uporabljam solo care aqua, ki naj bi bila vse to troje... poklici, povej kaj si zelis, so zelo prijazni (se posebej ena punca, ki ti brez problema velikokrat narocilu doda kaksna darilca ali vsaj mini pakiranje tekocine za lece - 60ml)
-
evie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
No, mam še jaz še par vprašanj glede kontaktnih leč. Sicer sem skoraj celotno temo prebrala pa vseeno...
V torek mam pregled pri okulistu in sem se odločla, da bom po 11 letih z očali končno sprobala leče. Upam, da jih bom lahk nosila glede na mojo kr veliko dioptrijo... Mimogrede-se cena leč z dioptrijo res veča? Kr me skrbi, da mi bojo v optiki karseda najdražje dali. Glede dajanja leč v oči...a se je res težko navadit? Kr sem že par slabih izkušenj slišala...in posledično razdražene, rdeče oči zaradi tega... Jaz pa, ki sem še tk občutljiv človek...si niti navadnih kapljic ne morem sama dat...
Zaenkrat to... Hvala.
V torek mam pregled pri okulistu in sem se odločla, da bom po 11 letih z očali končno sprobala leče. Upam, da jih bom lahk nosila glede na mojo kr veliko dioptrijo... Mimogrede-se cena leč z dioptrijo res veča? Kr me skrbi, da mi bojo v optiki karseda najdražje dali. Glede dajanja leč v oči...a se je res težko navadit? Kr sem že par slabih izkušenj slišala...in posledično razdražene, rdeče oči zaradi tega... Jaz pa, ki sem še tk občutljiv človek...si niti navadnih kapljic ne morem sama dat...
Zaenkrat to... Hvala.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
cenase z dioptrijo ne veča, k sm jst že menjala dioptrijo in je cena ista...veča se sm glede na to, al maš 14-dnevne, mesečne al pa polletne. drugač se pa leče čist na izi not dajejo, par sekundic rabš, ok, na začetku mal dlje časa, sm pol ti to pride v kri in je glih tko kot da bi si mal uček pomela...sploh ni fore, pa nčne boli in nevem kaj..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov