Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
rinca napisal/-a:jst jih pa polet na morju ne maram..ker ne morš plavat pod vodo al pa se tunkat...se počutim k en babica
em? jest pa nimam težam s tem... sam ne gledam pod vodo in to je to... al pa dam plavalna očala gor... ne vem nazadnje smo se utaplali v atlantisu družinsko, pa je blo tunkanje, pa tobogani,pa vse... pa ni blo nobenih težav...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jokica napisal/-a:rinca napisal/-a:jst jih pa polet na morju ne maram..ker ne morš plavat pod vodo al pa se tunkat...se počutim k en babica
em? jest pa nimam težam s tem... sam ne gledam pod vodo in to je to... al pa dam plavalna očala gor... ne vem nazadnje smo se utaplali v atlantisu družinsko, pa je blo tunkanje, pa tobogani,pa vse... pa ni blo nobenih težav...
moji kolegici so enkrat tko že "odplavale" ven. tud če ne gledam pod vodo, mi je potem ful beden feeling k dam glavo ven in mi voda po očeh teče in začnem čutit leče.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
no jest nimam težav s tem... je pa tko, da ti jih lahko odplakne ja... ampak se mi to še ni zgodl, pa mojmu tipu k ma leče že ene 10 let, se je zgodl sam 1x... pa še to je bil sam kriv...
ampka če ti ni cool, ti ni cool jest nimam težav hvala bogu...
ampka če ti ni cool, ti ni cool jest nimam težav hvala bogu...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Mal sem gledala za te barvne leče, kot jih ma micamaca. Če jih naročiš na www.lečka.net, stanejo 13.000 SIT. Lahko tle počekirate:
http://www.lecka.net/artikel.php?id=146&sid=10
Meni se zdi to fuuuul poceni glede na to, da so letne in barvne obenem. Jst dajem vsake tri mesce po 7000 SIT za navadne. Po mojem si bom te barvne kmalu nabavla...
http://www.lecka.net/artikel.php?id=146&sid=10
Meni se zdi to fuuuul poceni glede na to, da so letne in barvne obenem. Jst dajem vsake tri mesce po 7000 SIT za navadne. Po mojem si bom te barvne kmalu nabavla...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Sej se mi zdi, da so vsepovsod take čakalne vrste...jst sm se tut naročila v Zagorju...pa bom tut šele jesen na vrst (no sej res, da zdele prenavljajo) sam tut drugač ful časa čakaš na pregled.
Če greš pa privat si pa takoj na vrst...glih zadnč sem se pozanimala...pr ns je en privatnik...in bi lohka bla v roku parih dneh na vrst...sam morš pa vse plačat
Tko, da jst bom raj počakala, da bojo v zagorji prenovil...ker tm jih tut ful hvaljo, da so ful vredu
Če greš pa privat si pa takoj na vrst...glih zadnč sem se pozanimala...pr ns je en privatnik...in bi lohka bla v roku parih dneh na vrst...sam morš pa vse plačat
Tko, da jst bom raj počakala, da bojo v zagorji prenovil...ker tm jih tut ful hvaljo, da so ful vredu
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
Kok pa je v mestni optiki za plačat? sej tle v ambulanti za leče bi tud plačala 10.400! a je v mestni dražje?
ampak pr nas v kočevju smo pa za svetom...sm bla pred enim tednom pr okulistki glih zarad leč in ona ne more kao nč...treba it u Lj! halo no..
ampak pr nas v kočevju smo pa za svetom...sm bla pred enim tednom pr okulistki glih zarad leč in ona ne more kao nč...treba it u Lj! halo no..
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Ja sej ponavad za očala grem tja...k se zmir zadnji čas spomnim...pa pri njem si hit na vrsti.
Ma za v zagorje sem slišala same pohvale...pa sem rekla, da grem tja za spremembo. K itak se mi še ne mudi tok z lečkami...sej mogoče si pa še celo premislim
Pa je Cestnik drugač uredu za lečke...kr se slišala par pritožb zarad tega
Ma za v zagorje sem slišala same pohvale...pa sem rekla, da grem tja za spremembo. K itak se mi še ne mudi tok z lečkami...sej mogoče si pa še celo premislim
Pa je Cestnik drugač uredu za lečke...kr se slišala par pritožb zarad tega
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
kiki, tiastih 10k je verjetno cena za pregled&leče?
Ker jaz sem v ambulanti v Lj plačala samo pregled za leče 3k.
Privat pri raznih optikih v Lj je pa okrog 5k,
s tem, da ti dajo neke poskusne leče kao brezplačno, ki zdržijo nekje do enega meseca.
Ker jaz sem v ambulanti v Lj plačala samo pregled za leče 3k.
Privat pri raznih optikih v Lj je pa okrog 5k,
s tem, da ti dajo neke poskusne leče kao brezplačno, ki zdržijo nekje do enega meseca.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov