Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
ja, jst uporabljam to tekočino in mi je zakon. je najboljša tekočina za vse vrste leč, in jih najboš ščisti. vsebuje pa vodikov peroksid, in ko zvečer zapreš pokrovček se vidi da deluje. je pa zelo zelo pomembno da je leča notri vsaj 6, ampak boljše 8 ur, da peroksid izhlapi, drugače peče kot 100 . mi je super način shranjevanja leč, saj se ti tukaj leča ne more obrniti in jo imaš v sekundi notri.
- mily
- Cosmopolitanka
aja, pa jst mam tut mesečne leče, tko da glede tega zihr ni. pa še to, lečke si NE SMEŠ ponovno spirati z svežo tekočino. ravno zaradi peroksida. če ti kej zašteka in moraš lečo ponovno sčistiti jo dej še enkrat v posodico, pa bo ok. možno da si mela premalo časa v posodici in peroksid še ni shlapel, ampak čudno da te niso opozorili. ko sem prvič dobila to tekočino mi 3krat povedal kako jo moram uporabljati, ravno zaradi teh problemov.
-
lepoticka - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2004
- Kraj: primorska
mily napisal/-a:ja, jst uporabljam to tekočino in mi je zakon. je najboljša tekočina za vse vrste leč, in jih najboš ščisti. vsebuje pa vodikov peroksid, in ko zvečer zapreš pokrovček se vidi da deluje. je pa zelo zelo pomembno da je leča notri vsaj 6, ampak boljše 8 ur, da peroksid izhlapi, drugače peče kot 100 . mi je super način shranjevanja leč, saj se ti tukaj leča ne more obrniti in jo imaš v sekundi notri.
khm... notri sem mela leče 7 ur.... premalo?!
pa nič nisem dodajal oz spirala s svežo...
ne vem... bom probala jutri spet... mal več pustit. oz jih prej dat vn
hvala za napotke...
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
ok, punce.. jzt mam leče cca leto, in jih mam fuuul u očeh.. (od 7 zju3 do 11,12 zvečer) .. vem da je preveč, ampak ne morm drugače ma lahko to kake posledice?
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
sQo`` napisal/-a:ok, punce.. jzt mam leče cca leto, in jih mam fuuul u očeh.. (od 7 zju3 do 11,12 zvečer) .. vem da je preveč, ampak ne morm drugače ma lahko to kake posledice?
Jaz jih tako nosim že 10 let, pa ni še nič posledic. Nevem no...
Don't worry, be happy!!!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm slišala da se ti tekočina v očeh ful izsuši, če več let neprestano nosiš leče.
Pol baje, če začneš spet očala nosit je tak zelo neprijeten občutek ker ko mižikaš se ne sprosti nč tekočine čez uč in zna zelo zapečt.
Pol baje, če začneš spet očala nosit je tak zelo neprijeten občutek ker ko mižikaš se ne sprosti nč tekočine čez uč in zna zelo zapečt.
- mily
- Cosmopolitanka
no jst sem se včasih zlo špilala z očmi. ni se mi jih lublo skos ven pa not dajat, in sem jih mela skos notri. mislim po kakšen mesec, dva. takrat sem nosla še letne. nisem imela nobenih problemov - hvala bogu, ampak sej vete, mladost je norost. zdej jih dam vsak večer lepo ven da se mi učke spočijejo.
drugače pa mislim da ne more bit nič narobe če jih imaš pač malo delj čez dan gor. pač je takšen tempo življenja.
drugače pa mislim da ne more bit nič narobe če jih imaš pač malo delj čez dan gor. pač je takšen tempo življenja.
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
Ledenka napisal/-a:sQo`` napisal/-a:ok, punce.. jzt mam leče cca leto, in jih mam fuuul u očeh.. (od 7 zju3 do 11,12 zvečer) .. vem da je preveč, ampak ne morm drugače ma lahko to kake posledice?
Jaz jih tako nosim že 10 let, pa ni še nič posledic. Nevem no...
ok
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
jest jih zjutrej dam notr, zvečer vn... kokr pride... jih mam notr, enkrat mal dlje, drugič malo manj... pa ni nič hudo narobe... pa jih mam že kr neki časa
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jst jih mam čist usak dan notr od jutra do večera in ni nč narobe.Se je pa ene dvakrat zgodil da sm jih mela tud ponoč notr ker ni šlo drugač k sm bla npr. celo noč zuni.Drugač pa mene nikol ne pečejo oči k si jih dam vn edin mogoče kdaj k si jih dam notr sam ok dobr da hitr mine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst jih že 7 let nosim od jutra do večera, najprej sem imela letne, zdj mam pa 14dnevne. sm bla pa na enem pregledu in je bil okulist prepričan da jih ful redko nosim, ker se ne očesu "ne pozna" da bi jih velik nosila...tko da je pomoje ful od oči odvisno.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov