Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
XXXXX
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 8:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
xxx
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 8:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
pikica69 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2005
- Kraj: girl next door
problem je v tem, da ko zaspis, se ti ocke ne solzijo... oz so bolj suhe. pa lece ne morjo tko plavat v ocesu. druga stvar je, da ko spimo, mamo oci gor obrnjene... in ker je oko bolj suho, se ti lecka lahko prime na veko al pa ostane zadaj in se posusi.... to povzroci, da se ti vse vname... in mors na operacijo. posledica je lahko tut, da oslepis ja.... vsaj tko je men en okulist razlagu....
"well, that answers one question but arouses several others!"
-
**SiMoN@** - Kofetarica
XX
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 8:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
za ene pol urce res ni panike in nč škodljivega. Če pa celo noč spiš z njimi, se pa že lahko pojavi problem, ker se leče čisto izsušijo in to na tvojih učkah.
je pa najbrž tud odvisn od tipa leče. Jest sm se še zmeri za celoletne odločila, kjer ni strahu, da bi mi "plavale" po očeh, kot lahko nekatere mesečne ali 14-dnevne
je pa najbrž tud odvisn od tipa leče. Jest sm se še zmeri za celoletne odločila, kjer ni strahu, da bi mi "plavale" po očeh, kot lahko nekatere mesečne ali 14-dnevne
Peek-a-boo!
-
Berđa - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2005
- Kraj: Gorenjska
Jest jih bi full rada uporabljala ker me očala full motjo. Tko da upam da bom to kmal nabavla k bo dnar k se mi zdi da to kr stane (dodaten strošek)!
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov