Kontaktne leče

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 26. Avg. 2005 23:51

mily napisal/-a:kero tekočino pa uporabljate? jst sm zdej prešaltala na Aosept plus in mi je ful fajna ko ma drugačno škatlco za shranjevanje. se mi lečka nič ne zvija in tut bolj čista je. prej pa sm uporabljala Solo care aqua.

Koliko pa stane tale Aosept plus? Je 350 ml?
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
MissXX
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2005
Kraj: in the middle of nowhere

Neprebrana objavaNapisal/-a MissXX » 27. Avg. 2005 0:16

Spanje z lečkami? nikoli več.. sem lohk še tok zaspana (al pa pjana), lečke grejo vedno ven!!! Sem ze večkrat spala z njimi, enkrat se pa zbudim, pa nism mogla okic odpret?! za popizdit! pol se nekak pomatrala in pršla do kopalnice, komi, komi dala leče ven (okice ble ku taka dva buhteljčka!) in takoj h dohtarju.. dohtarca me ful nadrla :/ u glavnem, tri dni sem mela zaflajštrane očke, obe!

mam pa tut jaz problem s suhimi okicami, sam mam vedno kapljice s sabo, opti free umetne solze pa je
..:.. I'm not half a woman, why would I need half a man ..:..
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 27. Avg. 2005 1:47

Zvezdica007 napisal/-a:Zaspala si z njimi&ni bilo nič narobe? Hmm... Men se je tudi že eno parkrat zgodilo, da sm z lečkami malo zaspala, ampak samo za kakšni 2 uri. Mene je full strah, da se mi ne bi pripopale na učke. To se je zgodilo enmu mojmu kolegu&jih je mogel dat operativno odstraniti. Ni lih luštno.

ah dj noooooooooo.. ne strasit ..
ves kolikokrat sem ze spala z lecami.. enostavno sem bila v taki situaciji ko jih nisem mogal ven dat, oz nikamor spravit..
ali pa popoldanski spanec.. jaz sem zmeraj zaspala z lecami..

vem da to ni dobro.. ampak da ti jih pa morajo operativno odstranit?!
no ja .. nikoli se neve..samo dvomim ;)

seveda pa spanje z lecami ni dobro... ucke so zelo osusene in full tezko jih odpres...

jaz se zdaj malo bolj pazim kot prej.. in nosim tekocino in rezervna ocala s seboj.. ce se slucajno pripeti da jih moram ven dat...

ja , ucke je treba pazit :)
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 27. Avg. 2005 8:27

_Le`Ona_ napisal/-a:
mily napisal/-a:kero tekočino pa uporabljate? jst sm zdej prešaltala na Aosept plus in mi je ful fajna ko ma drugačno škatlco za shranjevanje. se mi lečka nič ne zvija in tut bolj čista je. prej pa sm uporabljala Solo care aqua.

ja je 360 ml, stane pa 3000. pa taka drugačna posodica je da se ti ne more obrnat al pa zavijat.
mi je okulist reku da je najboljša tekočina, ker vsebuje vodikov peroksid in zato bolj ščisti leče. res pa je da ko jih daš v posodico morajo bit notri najmanj 6 ur, da peroksid izhlapi. drugače ful ful peče. sam jst jih itak dam za čez noč, tak da ni panike.
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 27. Avg. 2005 10:52

uh kako se to cudno slisi.. peroksid v oci :D

a po tej tekocini se ti oci bolj vlazijo, ne potrebujes vec umetnih solzic ?
kaj pa v avtu s klimo, ali pa v zadimljenih lokalih?
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 27. Avg. 2005 11:07

ja ja, sej vem da se čudno sliši, sam sej izhlapi. glede vlažnosti in umetnih solzic ti pa ne znam povedat kr nimam problemov z tem pa ni važno kero tekočino sem kdaj uporabljala.
sam tle ni potrebno nič z prstom ščistit lečke, se ti nič ne zvija. sam daš jo v posodico in tut pol jo lažje vzameš ven, ker je posodica drugačna.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 27. Avg. 2005 11:07

jooooj res bom probala ne spat več z lečami... ampak don zjutri sm se spet mal spozabla :oops:
sm vstala okol 9h zjutri, si dala leče v učke, šla mal po forumu pogledat, pol sm ugotovila, da sm čist premal spala in šla nazaj spat. no in zdej sm nazaj med živimi :) ne smem spat z lečami ne smem spat z lečami ne smem spat z lečami sploooh! sam kaj k ne gre v glavo :oops: :)
First to Know

Tres tres chic.
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 27. Avg. 2005 17:24

Grozn, kok "grešimo"!!!!!!!!!!!!! Jst grem dons vn, pa bom drugje prespala, pa že razmišljam (prva napaka) a bi sploh vzela posodice sabo... :roll: :D :D
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 27. Avg. 2005 18:21

marilyn napisal/-a:Grozn, kok "grešimo"!!!!!!!!!!!!! Jst grem dons vn, pa bom drugje prespala, pa že razmišljam (prva napaka) a bi sploh vzela posodice sabo... :roll: :D :D

:lol: :lol: js grem tud dons v celje na party... pa bom vrjetn tko k zmeri vzela posodice s sabo in jih radodarno posodla frendici k jih bo doma pozabla (like always) :D men se jih itak ne da vn iz učk vlečt... bom pol slepa k krt.
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 28. Avg. 2005 11:35

mily napisal/-a:
_Le`Ona_ napisal/-a:

ja je 360 ml, stane pa 3000. pa taka drugačna posodica je da se ti ne more obrnat al pa zavijat.
mi je okulist reku da je najboljša tekočina, ker vsebuje vodikov peroksid in zato bolj ščisti leče. res pa je da ko jih daš v posodico morajo bit notri najmanj 6 ur, da peroksid izhlapi. drugače ful ful peče. sam jst jih itak dam za čez noč, tak da ni panike.

Kje pa kupuješ to tekočino? (lekarna ali optika, če morda optika, katera?)
Aja, pa je za mehke leče?
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 28. Avg. 2005 15:51

ja, je za mehke leče. mislim da je za vse vrste mehkih leč, kr jst mam mesečne, sestrična ma pa letne in ma isto tekočino. tekočino kupim pri svojem optiku v trbovljah, črpav mislim da jo imajo vsepovsod kr je sestrična iz celja in kupuje tam. po moje je najbolje da vprašaš svojega optika, ti bo znal najbolje svetovat. :wink:
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a misssixty » 29. Avg. 2005 9:31

mily napisal/-a:ja, je za mehke leče. mislim da je za vse vrste mehkih leč, kr jst mam mesečne, sestrična ma pa letne in ma isto tekočino. tekočino kupim pri svojem optiku v trbovljah, črpav mislim da jo imajo vsepovsod kr je sestrična iz celja in kupuje tam. po moje je najbolje da vprašaš svojega optika, ti bo znal najbolje svetovat. :wink:

ja, nujno je da vprasas svojga optika, ker niso vse tekocine za vse lece - jst sm svojo tekocino v nevednosti :oops: zamenjala z eno drugo, jo uporabljala ene pol leta (men se je zdela cist ql), no, zdej so se mi pa lece tko unicle, ker mi ni dobr ocistla tista tekocina, da sm morala nove nabavt :? huh
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a misssixty » 29. Avg. 2005 9:34

kaj pa za 6 letne lece ste ze slisale? to ma moja sestricna, sam ma neke probleme z njimi - sam to je tud odvisn od osebe, kok prenese dolocen tip lece

aja, pa za tiste k se zdej ne znate vstavljat lece v oko, je ful dobr razlozeno na strani http://www.optika-petra.com/ ce kliknete pod Dobro vedeti
dwarf
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dwarf » 01. Sep. 2005 12:45

Oj! Jest pa uporabljam Bausch&Lomb - mesečne in sm ful zadovolna.Vmes sm probala J&J sam mi niso kul.
Mela sm tud letne ampak sm jih vedmo z nohtom odščipnla tko da........predrago!
Tekočino sm pa mela Renu, sm zdj pa že skor en let uporabljam navadno fiziološko z lekarne - en litr je 600 sit, pa čist ista je.

Aja, a če spite z lečam, a nimate zjutri megle pred očmi? Jest jih dam vedno vn, se mi je pa parkrat zgodil da sm zaspala z njim ampak potem drug dan nism čist nč vidla.Tud če sm jih dala vn in spucala ni šlo.
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 01. Sep. 2005 12:46

dwarf napisal/-a:Oj! Jest pa uporabljam Bausch&Lomb - mesečne in sm ful zadovolna.Vmes sm probala J&J sam mi niso kul.
Mela sm tud letne ampak sm jih vedmo z nohtom odščipnla tko da........predrago!
Tekočino sm pa mela Renu, sm zdj pa že skor en let uporabljam navadno fiziološko z lekarne - en litr je 600 sit, pa čist ista je.

Aja, a če spite z lečam, a nimate zjutri megle pred očmi? Jest jih dam vedno vn, se mi je pa parkrat zgodil da sm zaspala z njim ampak potem drug dan nism čist nč vidla.Tud če sm jih dala vn in spucala ni šlo.

to da je liter 600 sit pa še nisem nikjer slišala. :eek: uporablja še katera to? jaz dam 3000 za 400 ml. :evil:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov