Kontaktne leče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
_Le`Ona_ napisal/-a:Kje se da najceneje dobit tekočino za leče-Opti free?
probi pri optiku pirc v mb: http://www.optika-pirc.com/
al pa pri krstiču v lj: http://www.optika-krstic.si/
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
nikol še nism slišala da bi se kdo potaplu z lečami , se mi je zdel nekam samoumevno da ne smem, zej pa vidim da sploh ni panike. sam a ni neka fora da lahk pride do raznih infekcij pa problemi z odstopanjem roženice? ne vem no, sm tak slišala
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
mily napisal/-a:nikol še nism slišala da bi se kdo potaplu z lečami , se mi je zdel nekam samoumevno da ne smem, zej pa vidim da sploh ni panike. sam a ni neka fora da lahk pride do raznih infekcij pa problemi z odstopanjem roženice? ne vem no, sm tak slišala
No, sj zaradi tega se je tudi meni zdelo full hecno, ko so naše pupe rekle, da se potapljajo z lečami. Po mojm v bazenih ni ravno use najbolj higiensko k uni froci notr lulajo , morja pa tudi niso več tok briljantno čista kot so bila, pa tud če je slana voda se ti use sprime na leče al te pa pečejo uči.
-
No, če boš kaj pametnega izvedela sporoči. Samo kokr se jst spomnem mi je okulistka rekla, da ni to dobro in da je treba biti zelo previden in paziti na čistočko pri lečah.
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Spet jst, k sm "tko drzna", da se potapljam z lečami: Zvezdica007: Sej ne gledaš s čist odprtimi očmi, a ne... peče pa glih tok kot da bi bla brez leč... eni pač ne morejo gledat pod vodo že iz osnove. Sam jst si tega ne predstavlam... da se potopiš tm v eno teeeeemoooo... pretty scary...
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
aham, tudi jaz se potapljam z lečami in je čisto isto, kot takrat, ko še jih nisem rabla nosit. uporabljam pa tudi johnsonove in sicer 14 dnevne pa plačam 6000. ampak jaz jih nosim tak dolgo, dokler me ne začnejo malo ribat.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam pa 14 dnevne, te nove od j&j tudi, pa jih nosim veliko vec kot 4 ure na dan, zato me zanima od kje vam te podatki? To zihr ne bo drzalo, ce pa bo, mi pa prosim povejte od kje vam to...
V vodo grem z njimi, ce se pa potapljam, imam pa zascitna ocala...
V vodo grem z njimi, ce se pa potapljam, imam pa zascitna ocala...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
petyka napisal/-a:aja,baje d ,maš lohk leče not sam 4 ure.sam to je res mal!se vm en zdi??
Meni je okulist povedal, da bi jih lahko nosim tam od 12 do 14 ur, mislim, da je priporočljivo okrog 12 ur.
Sicer pa se jaz na morju in v bazenih kopam včasih z lečami, včasih pa z očali, potapljam pa se načeloma ne, če pa se že, storim to s podvodnimi očali.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
MySelf napisal/-a:jaz mam enomesecne, v oci jih dam ko se zjutraj zbudim ven jih pa dam ko grem spat...
odvisnica od lec
zaenkrat nimam se problemov.. razen pri voznji z avtom me premocna klima moti..
enako jst ... s tem da mi včasih na konc dneva že kr mal oči skp vleče tko da zgleda kt da sm ful zaspana ... pa tud mene premočna klima v avtu moti... se mi zdi da mi v momemtu posuši oči
-
A se je že keri zgodilo, da so se ji leče skoraj prilimale na učke? Meni se to kdaj zgodi k jih imam skoraj ves dan notri&potem jih komaj dam ven. Včeri sm se prou ustrašla, da jih vn ne bom dobila .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov