Koliko ur na dan spite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Torej koliko ur na dan spite?
Šola, faks - ok. 6
Počitnice - ok. 10
Kdaj hodite v posteljo?
Okoli 00.00, 01.00
Kdaj vstajate?
Šola, faks - ok. 06.00 ali 07.00
Počitnice - ok. 10.00
Spite tudi čez dan?
Če spim ponoči premalo, ja
Šola, faks - ok. 6
Počitnice - ok. 10
Kdaj hodite v posteljo?
Okoli 00.00, 01.00
Kdaj vstajate?
Šola, faks - ok. 06.00 ali 07.00
Počitnice - ok. 10.00
Spite tudi čez dan?
Če spim ponoči premalo, ja
There are no shortcuts to any place worth going.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Koliko ur na dan spite? V povprečju 8 ur. Med študijskim obdobjem kak dan sploh ne spim, al pa se zvalim v postlo za kako uro.
Kdaj hodite v posteljo? V povprečju med 24.00 in 1.00
Kdaj vstajate? Med faxom večinoma med 7.00 in 8.00, med počitnicami se pa zna zavlečt, večinoma okol 10.00, ker nikol ne delam prek študenta zu3, športam pa tut zvečer.
Spite tudi čez dan? Ah kje, če bi pa še čez dan spala, pa res neb mela nč od dneva.
No, sm pa precej razočarana nad mojih spanjem, ki je za moje pojme več al manj predolgo, sploh če mam čs in se spomnm spat do 12h - groza moja.
Zdej si delam načrt, d bom z novim študijskim letom, spala manj in se konstantno zbujala ob 6h, d se bioritm navad in bom probala to izvajat tut med počitncam (oz. da bi med poč podalšala za največ 2 uri, torej do 8h). Upam, da mi rata, kljub temu, da vsi, k me poznajo vejo, d sm kroničn zspanc in d me še budilka komi zbudi.
Kdaj hodite v posteljo? V povprečju med 24.00 in 1.00
Kdaj vstajate? Med faxom večinoma med 7.00 in 8.00, med počitnicami se pa zna zavlečt, večinoma okol 10.00, ker nikol ne delam prek študenta zu3, športam pa tut zvečer.
Spite tudi čez dan? Ah kje, če bi pa še čez dan spala, pa res neb mela nč od dneva.
No, sm pa precej razočarana nad mojih spanjem, ki je za moje pojme več al manj predolgo, sploh če mam čs in se spomnm spat do 12h - groza moja.
Zdej si delam načrt, d bom z novim študijskim letom, spala manj in se konstantno zbujala ob 6h, d se bioritm navad in bom probala to izvajat tut med počitncam (oz. da bi med poč podalšala za največ 2 uri, torej do 8h). Upam, da mi rata, kljub temu, da vsi, k me poznajo vejo, d sm kroničn zspanc in d me še budilka komi zbudi.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
spim:6-8 ur na dan
spat hodim: ob 23.00 pridem iz fitnesa v postelji cem pa v pol ure
vstajam...7-8.30
cez dan pa ne spim ceprav misli da bi bilo ql za kako uro
spat hodim: ob 23.00 pridem iz fitnesa v postelji cem pa v pol ure
vstajam...7-8.30
cez dan pa ne spim ceprav misli da bi bilo ql za kako uro
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ah, ni panike, jz sem tud skoz zaspana in zeham, pa še kar funkcioniram. (k sreči ne vozim, heh, to dvoje ne bi šlo skp)snezinka* napisal/-a:Upam, da mi rata, kljub temu, da vsi, k me poznajo vejo, d sm kroničn zspanc in d me še budilka komi zbudi.
Men je blo čist adijo, ko sem ugotovila, da bom mogla ob 6h ustajat - takrat smo včasih domov hodil, ne pa ustajal za na delo!
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Torej koliko ur na dan spite? 7 ur med faksom, 10 med počitncami
Kdaj hodite v posteljo? ob 22ih, med vikendi običajno kasneje
Kdaj vstajate? ob 5ih čez leto, med počitnicami ne prej kot ob sedmih in en kasneje kot ob 10ih
Spite tudi čez dan? da, sploh če se učim, spim po pol ure do uro
Kdaj hodite v posteljo? ob 22ih, med vikendi običajno kasneje
Kdaj vstajate? ob 5ih čez leto, med počitnicami ne prej kot ob sedmih in en kasneje kot ob 10ih
Spite tudi čez dan? da, sploh če se učim, spim po pol ure do uro
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
purple_rain napisal/-a:Ah, ni panike, jz sem tud skoz zaspana in zeham, pa še kar funkcioniram. (k sreči ne vozim, heh, to dvoje ne bi šlo skp)snezinka* napisal/-a:Upam, da mi rata, kljub temu, da vsi, k me poznajo vejo, d sm kroničn zspanc in d me še budilka komi zbudi.
Men je blo čist adijo, ko sem ugotovila, da bom mogla ob 6h ustajat - takrat smo včasih domov hodil, ne pa ustajal za na delo!
Hehe, sj bi blo kul, če bi se moje spanje med poč manjkrat zavleklo do 12h, aaaah!!! :S Drgači sm se pa js že kr navadla tut vožnje ob kronični zaspanosti, sam šipo je treba odpret pa musko do daske, d slučajn ne zaspiš!
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Ali lahko napišem samo želje?
V povprečju spim na noč 5-6 ur, redko tudi 10, kdaj 4. Kar se spanja tiče sem se zelo razvadila in na tak neurejen urnik nisem najbolj ponosna. Začenjam trenirat, da bom spala po 7 ur na noč, upam, da mi uspe.
Spat hodim od 23h - 03h, odvisno od tega, kaj delam. Želje so, da bi hodila spat od 22h - 23h, spala 7 ur.... Morda, nekoč. Morda, kmalu?
V povprečju spim na noč 5-6 ur, redko tudi 10, kdaj 4. Kar se spanja tiče sem se zelo razvadila in na tak neurejen urnik nisem najbolj ponosna. Začenjam trenirat, da bom spala po 7 ur na noč, upam, da mi uspe.
Spat hodim od 23h - 03h, odvisno od tega, kaj delam. Želje so, da bi hodila spat od 22h - 23h, spala 7 ur.... Morda, nekoč. Morda, kmalu?
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Torej koliko ur na dan spite? 6-7 ur
Kdaj hodite v posteljo? tam nekje od 23ih do 00.00
Kdaj vstajate? ob pol 6ih
Spite tudi čez dan? ponavad ne edin č sm res fuul zaspana
Kdaj hodite v posteljo? tam nekje od 23ih do 00.00
Kdaj vstajate? ob pol 6ih
Spite tudi čez dan? ponavad ne edin č sm res fuul zaspana
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Torej koliko ur na dan spite? 10- 11ur med počitnicami, drugače okoli 5-7
Kdaj hodite v posteljo? tokol enih
Kdaj vstajate? ob 11h med počitnicami
Spite tudi čez dan? samo, če nisem ponoči dovolj spala
Kdaj hodite v posteljo? tokol enih
Kdaj vstajate? ob 11h med počitnicami
Spite tudi čez dan? samo, če nisem ponoči dovolj spala
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov