Koliko plomb imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz jih mam pa kr nekaj, včas so kr filal zobe s tem...3 mam od malga, pa prejšnji teden sem dobla še eno. Sicer me je prašala če belo, ampak k je za doplačat sm rekla da ni treba, ena gor al pa dol.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Kolko pa je za doplacat? Čisto tako iz radovednosti me zanima..amyZ napisal/-a:Jz jih mam pa kr nekaj, včas so kr filal zobe s tem...3 mam od malga, pa prejšnji teden sem dobla še eno. Sicer me je prašala če belo, ampak k je za doplačat sm rekla da ni treba, ena gor al pa dol.
I laugh at gilded butterflies.
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Mene zanima kako vam uspe da nimate nobene plombe
Sama imam kljub pranju zob in rednem obisku zobarjev 7 plomb
. Sama sem mnenja da mi je dost zobarca zje.... zobi.
Pa še eno vprašanje: Kaj je v vašem kraju težko dobite zobarja?
Ja sem svojo menjala ker je šla v penzijo in sem komaj dobila zobarja s tem da me je naročil šele čez 4 mesece.
Fant je mel pa še večje probleme in je bil pri nevem koliko zobarjih, da ga je končno en vzel,(ful ga je bolelo) s tem da mu je reku da prvo plombo plača, potem se pa zmenita da bo šlo preko zdravstvenega zavarovanja. (on ma 1 plombo)

Sama imam kljub pranju zob in rednem obisku zobarjev 7 plomb

Ja sem svojo menjala ker je šla v penzijo in sem komaj dobila zobarja s tem da me je naročil šele čez 4 mesece.
Fant je mel pa še večje probleme in je bil pri nevem koliko zobarjih, da ga je končno en vzel,(ful ga je bolelo) s tem da mu je reku da prvo plombo plača, potem se pa zmenita da bo šlo preko zdravstvenega zavarovanja. (on ma 1 plombo)
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
mimikad napisal/-a:Mene zanima kako vam uspe da nimate nobene plombe![]()
Sama imam kljub pranju zob in rednem obisku zobarjev 7 plomb. Sama sem mnenja da mi je dost zobarca zje.... zobi.
Glede zob in plomb ni vse samo odvisno od tega kako pereš. Odvisno je tudi veliko od genetike.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov