Koliko plomb imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
gregalina napisal/-a: Pa so res te navadne za en drek? Da bele bolj dolg držijo?
lih kontra! Sive so bolj vzdrzljive Je pa problem, ce mas kako alergijo na zmes, ker pol ne mors met...sicer sem extra vprasala, ce je nikej not (baje ga ni), ampak ziher pa nikol nisem.
I love SISLEY& RW
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
^^ Jaz sem slišala ravno obratno - da amalgamske dlje držijo. Samo nekateri imajo pomisleke zaradi amalgama (da so amalgamske plombe škodljive). In pa seveda zaradi estetike.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
eno sem imela na mlečnem zobu (ki mi ne bi izpadel), zdaj so mi ga pa itak izpulili, tako da nimam nobene
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
legally blonde napisal/-a:Nobene
Blagorčki...
Jst tut do konca OŠ nism mela niti ene in sm bla ful ponosna nase... Pol pa šok, kr naenkrat 2, pa pol še 2. Tko da se mi zdi, da mam 4, pa so vse sive, ker je pač tko svetovala zobozravnica, kateri se pa rajš ne oporeka.
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Eno, ampak saj veste, kaj pravijo: ena ni nobena. Sicer pa sem jo dobla nekje proti koncu OŠ pa mi še vedno drži, se kar bojim, ko bo treba it zadevo zamenjat, ker ne maram vrtanja.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
*purple* napisal/-a:C_r_N_a napisal/-a:Pri plombah men nikol ni čistila kanalov?Kakšne bucike?Reči za injekcijo če te boli.
Nikoli čistila kanalov?Meni moj zobar vedno čisti kanale.Piškav zob mi odpre, z bucikami oziroma takimi žičkami tenkami mi sčisti kanale, da so čisti in da da lahko zdravilo notr.Potem mi vedno zapakira zob in pridem čez par dni, mi še enkrat spuca kanale in zaplombira.
Načeloma, sicer nevem zazihr ampak sklepam po logiki, bi ti moral spucati kanale preden ti zob zaplombira, da ni kšnih ostankov hrane notr, kateri lohk še skoz najmanjšo luknco pridejo v notranjost zoba.In potem zadevšno spere in šele nato zaplombira zob.
Ni nujno, da ti vedno čisti kanale, odvisno kako globoko imaš piškav zob. Men jih ni nikol, zdei mam pa neko infekcijo in hodim k zobarju približno na 10 dni že ene 4 mesce zdej (ker me stalno boli in zaoteka...) in mi vsakič s temi žičkami not rine....grrrr....sej tisti kanali k so čisti so ql, nč ne čutm....en me pa skoz boli za znoret upam d bo kmal konc tega
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]