Koliko plomb imate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 112 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam 3 plombe.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*waterlily* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2008
Zaenkrat eno...ampak se mi obeta še druga Tko da bom mela v kratkem dve
-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Jaz si glihkar moje sive plombe(3) menjam za bele. 2 sem že eno pa še moram. In je za plačat 15 ali pa 20 eurov odvisno od velikosti. Se mi pa zdi da za prve zobe je brezplačna sam ne vem al do 2 al do 3
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
skuštranka napisal/-a:Jaz si glihkar moje sive plombe(3) menjam za bele. 2 sem že eno pa še moram. In je za plačat 15 ali pa 20 eurov odvisno od velikosti. Se mi pa zdi da za prve zobe je brezplačna sam ne vem al do 2 al do 3
Katerga zobozdravnika pa maš?
-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Zdaj točno kdo je je brezveze, da tukaj gor napišem, ker itak nobena ne pozna. Mam pa zobozdravnico v enem manjšem kraju v katerem živim.
Ne vem točno kaj te zanima sam jaz mam to zobozdravnico že od malih nog in sem pač povedala koliko sem mogla plačat. Se pa to kar nabere denarja
Ne vem točno kaj te zanima sam jaz mam to zobozdravnico že od malih nog in sem pač povedala koliko sem mogla plačat. Se pa to kar nabere denarja
-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
- Kraj: Ljubljana
Kasiopeia napisal/-a:Kako pa zgleda, ko ti živec ven vzame?
Pr men je to že 2x delala.. recimo, da ti pade plombica ven in ne greš pravočasno h zobarci (eni mamo pač grozne travme zarad tega), v zobu se ti začnejo nabirat bakterije itd. Posledica tega je, da se ti vname korenina oz. odmre živc.
Potem ti zobarca sčisti zobne kanale s takimi posebnimi pilcami (k so zelo tanke) - tko ti ubistvu odstrani živc. Mene to niti mal ni bolel (itak - živec je mrtev in ne čutiš nič). Nato ti zob nafila z zdravilom, čez par tednov pa zaplombira in to je to.
Jst plomb sploh ne štejem, ker jih mam ogromn. Morm rečt, da mam zlo nekvalitetne zobe, ker ko sm bla mlajša se nism upala hodit k zobarju - noben me ni mogu prisilt.. in danes mam pač posledice.
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
skuštranka napisal/-a:Zdaj točno kdo je je brezveze, da tukaj gor napišem, ker itak nobena ne pozna. Mam pa zobozdravnico v enem manjšem kraju v katerem živim.
Aha. No sj se mi je zdel, da je kje v kakem manjšem kraju to, ker so cene zelo nizke. Sam to me je zanimal. Ker v LJ so cene mal dražje. Hvala
Prvi neprebran prispevek • 112 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]