Ko tišči na WC
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
mi2 mava drgač full odprt odnos do tega, skoz se kej zajebavava in normalno pogovarjava glede kakanja
zanč sm ga prašala če njegov kakec plava to pa zato ker sem pri Oprah gledala da če plava, to pomen da večino zaužite maščobe izločiš in se ne vsrka v telo
zanč sm ga prašala če njegov kakec plava to pa zato ker sem pri Oprah gledala da če plava, to pomen da večino zaužite maščobe izločiš in se ne vsrka v telo
Our passion is our strength <3
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No meni je bilo na začetku full nerodno, ko je bil v kopalnici in si umivu zobe, mene je lulat tišalo in se pol sliši ko sem lulala...in sploh lulat nisem mogla..sedaj pa še clo kakam lahko in on se malo smeji ko se sliši
Ampak sedaj je čisto drugače
Pa rad me gleda ko lulam
Ampak sedaj je čisto drugače
Pa rad me gleda ko lulam
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
vdim, da nas je kr nekaj takih ... jaz še lulat ne morem, če se slučajno sliši ... še doma ne ... to mi gre na živce, da slišim, kak nekdo lula ... da bi pa šla na veliko potrebo, ko sem kje drugje ... ni šans! počakam, da grejo vsi nekam in je soba samo za mene, da lahko v miru opravim svojo potrebo pa preluftam po potrebi ... in če se to ne more zgodit ... enostavno me ne tiši ... moj organizem točno ve, kdaj lahko začne pritiskat
ni nam lahko ... vsi imamo enake potrebe in nuje, pa skušamo to čim bolj skrit ... čudni smo ljudje, ni kaj ...
ni nam lahko ... vsi imamo enake potrebe in nuje, pa skušamo to čim bolj skrit ... čudni smo ljudje, ni kaj ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Pa saj tudi moškemu verjetno ne bi bilo prijetno, da pride na obisk k svoji in potem zasmradi wc tam...takoj za njim pa pride mati od izbranke, ker se ji je puder razmazal recimo Ne vem kdo bi se mi bolj smilil..ali on ali ona
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js ne lulam pred njim...nevem...nekako se mi to vseeno zdi moja zasebnost...moti me, ker se sliši, zato tudi v šoli, ko je stranišče bljudeno, redko grem na WC, ker bi mi bilo nerodno...
se pa počasi navajam pred dragim, ampak mislim, da bom rabla kar še nekaj časa
se pa počasi navajam pred dragim, ampak mislim, da bom rabla kar še nekaj časa
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
mah,jest s tem nimam problemov niti si jih nikol nisem delala.če me tišči pač grem,itak pa tko hitro opravim,da se verjetno sploh ne opazi.tud če me kje drugje zagrabi vp itak ne bi mogla še par ur zadrževat in niti nimam izbire .drugače se pa da kakat z dvignjeno rito nikoli pa ne bi mogla opravljat vp direktno pred fantom,mislim tako da bi bil on pač takrat v wc-ju/kopalnici in tud sama nimam nikakršne želje da bi bla jest zravn ko on to počne.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
mala in velika potreba sta cisto naravni, in nevem zakaj se obremenjujete s takimi stvarmi, da se nebo slisalo pa smrdelo pa nevem kaj...tut od njega drek ne disi, tut od njega lulanje se slis itd. pac normalne stvari. S tem da zadrzujete, ne naredite nic dobrega, samo slabo je za zdravje. Sicer je pa to vasa stvar, moj ve, da nism nic drugacna od ostalih ljudi, in tudi jaz lulam pa kakam se posebaj ce sta po vec dni skupaj..da bi zadrzevala po vec dni ma ni sans
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
^Ah meni pa niti malo ne. Ne vem, pr ns doma se noben ne skriva, če je rano nekdo na stranišču, to še ne pomen da ne sme nekdo drug v kopalnico, razen če ni drugačna želja. Zato mi tut pred tipom ni težko, sj konec koncev bom enkrat z njim živela in v lastni bajti se pa ne mislm skrivat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst lahko komot lulam pred njim..kakat pa neb mogla Že tko mam probleme,k sm pr njemu..in če ne grem dva dni me kr že use tišči-sam pol nekak se spucam Pogovarjava se odprto o tem,tut o tem,ko ne morm kakat pr njemu..pa mava tut tko narjeno bl,k sva sama da grem..pa časopis si uzamem pa muska naglas učas sam da gre vn ta drekc Prdneva pa tko,če lih uide ne da bi zdej prdela sproščenoo okool..čeprou mene neb motilo,če bi on..ne vem..to je itaq človeško in normalno in ne vem kaj še use..sam useen so še neki kompleksi..nakratko..ni ga čez domač WC
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
uf jaz pa nimam takšnih problemov, če sem doma je to itak sproščeno, če sem pr fantu, pa ponavad sam lulam, kakat me itak tolk mal krat tišči d sploh ne vem kaj je, no ja, če me pa že prime, ja pol pa grem a ne. Sicer pa nimam problemov s tem,...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov