Ko tišči na WC
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Meni pa se zdi cudno, da ne bi upala pred partnerjem. Ok, saj je preteklo kar nekaj vode (in prebavnih motenj zaradi tega ) preden sem se sprostila z njim tudi glede tega, ampak se mi zdaj zdi cisto naravno. Ze tako se moramo neprestano v druzbi delati fine, da bi se pa se pred fantom pa eh ... ravno to je najboljse, da nama ni treba pazit, ampak je pac to del cloveka, jebi ga.
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Jaz imam nenavdano počasen metabolizem. Tako da na malo potrebo grem včasih le 3x na dan veliko pa 1x tedensko. Men je to v redu , čeporav menda ni zdravo. Plini me prav tako ne mučijo.
Drugače sem pa tudi kar dobra v zadrževanju...
Drugače sem pa tudi kar dobra v zadrževanju...
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ko je že naslov tak...
ljudje bi moral protestirat, da bi na avtobusih, ki vozijo najmanj 2uri bili UPORABNI wcji (grozne izkušnje eeee :\ )
ljudje bi moral protestirat, da bi na avtobusih, ki vozijo najmanj 2uri bili UPORABNI wcji (grozne izkušnje eeee :\ )
It was forever..but it didnt last long..
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Boa napisal/-a:marypa napisal/-a:hahah.. nism si mislna da majo eni te probleme. razvajenost, to bo. preOBčutljivost
Jah, pač nismo taki da prdimo vse povprek. Zarad tega nas ni glih treba označt za "preobčuljive" in "razvajene"
Aja. js sm mislna na to z lulanjem in kakanjem. puščica navzdol
KristinĆk napisal/-a: mi je tut zlo težko it sam lulat na wcju če je dost folka notr.. preprosto se ne morm sprostit..in pol tiščim in tiščim in mam same bleme zarad tega..
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
o ja, tud jest se včash sprašujem okol tega, al sm edina al ne, ki se ji zdi dokaj nenavadno iti pri npr. fantu doma na veliko potrebo... sama mam izredno dobro prebravo in na VP grem tudi večkrat dnevno , plini me pa ne dajejo ravno toliko... res da sva z mojim že lep čas skupaj, se pa o tem tako še nisva pogovarjala če bi me fest prijelo, bi šla tudi pri njemu na VP, sicer pa zadržim do doma če ni glih panika. sicr pa je to povsm človešk in pč nekje mor it ven.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni je tudi to fuuul bad...jaz grem pri fantu samo če sva sama, pa še to raje ne, kje v kakih hotelih ziher šele po 3h dneh pa še takrat sem 1h noter, v kampih komaj komaj (1x sem kampirala pa sem šla šele po 5h dneh ko me je že grozno bolel trebuh), na javnih pa nikoli. Zdaj ko grem na potovanje si vedno nesem odvajala ker me je strah da nebi mogla it. Mislim da ni druge rešitve kot odvajala
aja busi ja, to je tudi grozno..ne vem zakaj majo wcje če jih ne smeš uporabit...
aja busi ja, to je tudi grozno..ne vem zakaj majo wcje če jih ne smeš uporabit...
Houd de wereld tegen
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
mislm da mamo vse te probleme. jaz sicer če je nuja grem kjerkoli, ampak če vem da bom kmalu doma pa potrpim. drugač pa moj prdce spušča, pa mu je navadn in tud mene ne mot (mal ga grdo pogledam, ni pa panike) jaz pa pred njemu tega ne delam. moja mami zmeri prav: dokler drug pred drugim ne prdneta, je zveza na zeleni veji.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Ojoj, js si pa res tega ne morem predstavljat. Razumem za javna stranišča, ker tm js tut kumi lulam, pa ne zard ljudi, ampak ker ponavad wc-ji ne zgledajo ravno čisti. Sam de se bi pa skrivala pred tipam, pa sj smo vsi ljudje, vsi mormo lulat in kakat, zakaj bi se mogla delat fino pred tipam. A ni najbolš filing, ko veš, da si s fantom čist sproščen in ni prisotnega sramu. Midva sva sicer rabla mal manj kot leto, da sva se sprostila, zdej pa res ni nobenga problema. Js lahko opravljam veliko potrebo tut ko je on zraven v kopalnici (če se recimo tušira ipd). Kaj pa pol ko boste skupi živel? Se boste še kr skrival?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Nu$k@ napisal/-a: moja mami zmeri prav: dokler drug pred drugim ne prdneta, je zveza na zeleni veji.
Okey, tega pa res ne razumem. Zakaj že?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov