Ko tišči na WC

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 23. Apr. 2008 8:04

haha dita, to bom tudi jaz naredila danes mojemu...:)

če sem iskrena, da imam danes novega fanta, bi tudi jaz pomojem prvič pri kakanju pri njemu doma malo zardevala..:)
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 24. Apr. 2008 10:15

Ma ja punce sprostit se je treba sej smo vsi ljudje, pa kaj poll če se sliši ko lulaš ali kakaš, vse lahko obrnemo na zabavo.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 09. Maj. 2009 12:42

ma jst pa ne morem it lulat v raznih gostilnah itd., če se wc-ja ne da zaklenit ... nevem nek strah mam pred nezaklenjenimi wc-ji :D tudi če me ful lulat, me je tolko strah (da bo kdo uletel noter al nevem kaj??), da se sploh ne morem tolko sprostit da bi tisto tekočino vn spravla ... ah ... zato more it vedno nekdo z mano - da mi čuva vrata :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 12. Maj. 2009 7:59

Pol bi pa verjetno rabila Urinelle :) mislim da je sicer že tema odprta na to temo in je zelo zabavna kakor se spomnim, v glavnem pripomoček za ženske, da lahko lulajo v stoje in se baje dobi nekje pri nas. zadnjič sem gledala po televiziji, zabavna reč.
Uporabniški avatar
liziika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a liziika » 19. Maj. 2009 18:59

joj..sm misla da mam sam js take probleme...naprimer js sploh ne morm it lulat na javnih mestih tko...morm bit prepricana da ni nobenga...komi pol se lohka sprostim drugac kr zastekam :? na velko potrebo pa sploh ne morm nikjer drugje k doma..tko da me včasih ze kr dost trebuh boli od zadržvanja :?
anonimke.com
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a anonimke.com » 20. Maj. 2009 12:22

najbolj vazn je da se počisti za seboj! hmm ... zakaj ne morem slikice naložit. slikica le pove več kot 1000 besed. No evo Slika upam da bo takole delalo
Uporabniški avatar
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble* » 20. Maj. 2009 14:36

Ko sem prebrala to temo, me je po dolgem času kar prijelo na VP. Hvala osebi, ki je temo privlekla na plano! :D
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 20. Maj. 2009 16:22

Ja Poki a veš, da sem celo naročila tale pripomoček za lulanje preko neta in je prav fajn. sicer je na začetku hecno, potem pa ,... služi svojemu namenu :) Lizzika, kaj naj ti rečem vi smo krvavi pod kožo tako, da se probaj prepričat, da ni nič hudega, če bi te kdo slučajno videl lulat.
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Larchiiie » 22. Maj. 2009 20:23

Okej vidm, da nism edina.. jst nwm če sm šla kdaj u življenju drgje na veliko potrebo kt doma in na morju, ko je pač nujn. V šoli, vrtcu nikoli.. enostavno ne morm.. že tko mam ful težav z prebavljanjem.. vedn me trebuh boli, če pojem sam mal preveč česa npr. sladkega, smetane al pa preveč mrzlega me boli za znoret trebuh.. sam pač mam iste probleme d grem lohk sm doma. :D
Sekip
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekip » 09. Avg. 2012 9:06

Pozdravljeni

Jaz pa imam problem. Zadnje dni bolj malo lulam. Sploh me ne tišči. Ali je to normalno. Športam vsak dan, tečem itd. Tudi spijem kar veliko in me čudi. Je res, da je vročina zunaj itd. Skrbi me, da ni kaj narobe ali je to normalno? Mogoče čutim, da sem malo napihnjena, ampak res malo.

Priporočate morda kakšno hrano, ki bolj izloča urin?
Hvala, lp
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 09. Avg. 2012 9:45

Če dosti piješ, zraven pa konkretno športaš plus da je vroče zunaj- itak odšvicaš popito vodo. Pred leti, ko sem se s težkim ruzakom po poletni vročini šlepala pešaka gor in dol, sem lulat hodila minimalno, spila sem pa ogromno vode.

Zaenkrat te nima kaj skrbeti :) Če je urin prozoren, pa tudi če ga je malo, potem je vse okej. Če je pa bolj rumenkaste barve, pa ojačaj vnos tekočine.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 10. Avg. 2012 14:59

Pa evo js sm ista! Ne morm nikjer drugje normaln it razen doma pa še to me skrbi haha. :D Ja je naravno in vsi smo ljudje itd. sam enostavno ne morem. Če je pa že res sila je pa treba, ker se mi zdi bolj nagravžno to, da sem napihnjena kot balon... drugače pa držim kar pa itak ni dobr. Pa ne vem... pred fantom se mi je zgodil, da sm ga spustila... jooj mi je blo tko nerodno! :oops: pol se pa še norca dela! :D Kar se pa tiče male potrebe... s tem pa nimam težav. :D
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 10. Avg. 2012 20:21

hjoj, če bi jaz bla zbirčna za malo potrebo, pol itak ne bi nikol nikam šla :D haha
drugače pa vse kar je pod ključem pa ne zgleda kot svinjak je kul če je sila :D
Uporabniški avatar
Lavriksa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lavriksa » 17. Avg. 2012 10:01

Najbolj smešno in nelagodno je itak, če je treba it kakat. Pa kaj boš drugega, če te tišči? :D
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 17. Avg. 2012 10:27

Hehe jaz sem ista! A katero skrbi kako bo, ko se bo preselila skp s fantom?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]