Ko tišči na WC
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
ma jst pa ne morem it lulat v raznih gostilnah itd., če se wc-ja ne da zaklenit ... nevem nek strah mam pred nezaklenjenimi wc-ji tudi če me ful lulat, me je tolko strah (da bo kdo uletel noter al nevem kaj??), da se sploh ne morem tolko sprostit da bi tisto tekočino vn spravla ... ah ... zato more it vedno nekdo z mano - da mi čuva vrata
Let's swim to the moon .....
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Pol bi pa verjetno rabila Urinelle mislim da je sicer že tema odprta na to temo in je zelo zabavna kakor se spomnim, v glavnem pripomoček za ženske, da lahko lulajo v stoje in se baje dobi nekje pri nas. zadnjič sem gledala po televiziji, zabavna reč.
-
liziika - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2009
joj..sm misla da mam sam js take probleme...naprimer js sploh ne morm it lulat na javnih mestih tko...morm bit prepricana da ni nobenga...komi pol se lohka sprostim drugac kr zastekam na velko potrebo pa sploh ne morm nikjer drugje k doma..tko da me včasih ze kr dost trebuh boli od zadržvanja
- anonimke.com
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2009
najbolj vazn je da se počisti za seboj! hmm ... zakaj ne morem slikice naložit. slikica le pove več kot 1000 besed. No evo upam da bo takole delalo
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Ja Poki a veš, da sem celo naročila tale pripomoček za lulanje preko neta in je prav fajn. sicer je na začetku hecno, potem pa ,... služi svojemu namenu Lizzika, kaj naj ti rečem vi smo krvavi pod kožo tako, da se probaj prepričat, da ni nič hudega, če bi te kdo slučajno videl lulat.
-
Larchiiie - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2009
Okej vidm, da nism edina.. jst nwm če sm šla kdaj u življenju drgje na veliko potrebo kt doma in na morju, ko je pač nujn. V šoli, vrtcu nikoli.. enostavno ne morm.. že tko mam ful težav z prebavljanjem.. vedn me trebuh boli, če pojem sam mal preveč česa npr. sladkega, smetane al pa preveč mrzlega me boli za znoret trebuh.. sam pač mam iste probleme d grem lohk sm doma.
- Sekip
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2012
- Kraj: Ljubljana
Pozdravljeni
Jaz pa imam problem. Zadnje dni bolj malo lulam. Sploh me ne tišči. Ali je to normalno. Športam vsak dan, tečem itd. Tudi spijem kar veliko in me čudi. Je res, da je vročina zunaj itd. Skrbi me, da ni kaj narobe ali je to normalno? Mogoče čutim, da sem malo napihnjena, ampak res malo.
Priporočate morda kakšno hrano, ki bolj izloča urin?
Hvala, lp
Jaz pa imam problem. Zadnje dni bolj malo lulam. Sploh me ne tišči. Ali je to normalno. Športam vsak dan, tečem itd. Tudi spijem kar veliko in me čudi. Je res, da je vročina zunaj itd. Skrbi me, da ni kaj narobe ali je to normalno? Mogoče čutim, da sem malo napihnjena, ampak res malo.
Priporočate morda kakšno hrano, ki bolj izloča urin?
Hvala, lp
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Če dosti piješ, zraven pa konkretno športaš plus da je vroče zunaj- itak odšvicaš popito vodo. Pred leti, ko sem se s težkim ruzakom po poletni vročini šlepala pešaka gor in dol, sem lulat hodila minimalno, spila sem pa ogromno vode.
Zaenkrat te nima kaj skrbeti Če je urin prozoren, pa tudi če ga je malo, potem je vse okej. Če je pa bolj rumenkaste barve, pa ojačaj vnos tekočine.
Zaenkrat te nima kaj skrbeti Če je urin prozoren, pa tudi če ga je malo, potem je vse okej. Če je pa bolj rumenkaste barve, pa ojačaj vnos tekočine.
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Pa evo js sm ista! Ne morm nikjer drugje normaln it razen doma pa še to me skrbi haha. Ja je naravno in vsi smo ljudje itd. sam enostavno ne morem. Če je pa že res sila je pa treba, ker se mi zdi bolj nagravžno to, da sem napihnjena kot balon... drugače pa držim kar pa itak ni dobr. Pa ne vem... pred fantom se mi je zgodil, da sm ga spustila... jooj mi je blo tko nerodno! pol se pa še norca dela! Kar se pa tiče male potrebe... s tem pa nimam težav.
Tu es dans toutes mes pensées.*
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Hehe jaz sem ista! A katero skrbi kako bo, ko se bo preselila skp s fantom?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]