Ko tišči na WC
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
hm jz sm čist na istem, zmerej grem lahko samo doma, nikjer drugje. ko sva bla s fantom na morju in sva bla v najmanših bungalovih sm šla do hotela in pol tm na wc kjer nobenga ni blo...
s fantom živiva skupej slabo leto pa mi je bil na začetku tut full problem, kr ni pa ni šlo... zdej sm se nekak navadla. glede golobčka, no way, ker me je sram da bo najbl smrdel (pa itak je od hrane odvisno kok smrdi, tko da ponavadi sploh ne smrdi, ampak mene je še vseen strah:)). s tem da on nima NIKAKRŠNIH problemov, ker vse opravi brez vonja in tko potiho da sploh ne vem da je kj blo.
s fantom živiva skupej slabo leto pa mi je bil na začetku tut full problem, kr ni pa ni šlo... zdej sm se nekak navadla. glede golobčka, no way, ker me je sram da bo najbl smrdel (pa itak je od hrane odvisno kok smrdi, tko da ponavadi sploh ne smrdi, ampak mene je še vseen strah:)). s tem da on nima NIKAKRŠNIH problemov, ker vse opravi brez vonja in tko potiho da sploh ne vem da je kj blo.
Our passion is our strength <3
- Gost
Yazmeen napisal/-a:Ja jst uglavnem vem, da me ne zanima, kako in kolk se je kdo podelu in tud sama tega ne govorim okol. Pa tud s tipom sva midva že dolg sproščena drug pred drugim (sj že skor 5 let skupi živiva), ampak bi mi enostavno blo neokusno, da bi mi razlagu, kako je zgledu njegov kakec Si pa brez zadržkov poveva, ne vem, npr. da sm bla ful zaprta. Hočem rečt, da ma vse ene meje pr men.
Ja, ampak to so tvoje/vajine meje, ni to neko ultimativno pravilo, da mora tako izgledati pri vseh. Eni mejo zacrtajo drugje ...
-
Bejbika23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
Tudi jst se vam pridružujem s tem problemom. Že eno leto sva skupaj, svoje stanovanje imava pa mi je še vedno neprijetno iti na veliko potrebo pri njemu. Recimo mene niti najmanj ne moti, ko se včasih slišijo kakšni "zvoki" iz wc-ja, ko je on notri ampk za sebe mi je pa nerodno. Pa mi je reku naj se ne obremenjujem, ker je to vse naravno in da naj grem sproščeno na wc ampk kr ne morem, razen ko me že res zvije.
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ej punči, kak si se mi zasmilla. No tko prisrčno si vse to napisala, da sem se takoj spomnla na svojega fanta. On ima s tem tudi ful probleme. Večkrat gre na potrebo in potem to najraje opravlja doma. Drugje pa se tudi ne mora sprostit.
Tudi jaz ne, že že, ampak tudi mene moti odprti wc, v trgovskih centrih, kjer je pa res vedn polno babnc, in pol se vse sliši in voha, pa mi je ful glupo. Ampak ti bom zdej neki povedala, ko sem to mojmu povedal se je ful režau, mi je nerodn , ampak bom napisala. Jaz si (hehehe) zamašim ušesa, da ne slišim, kako opravljam veliko potrebo. H he he Sj vem, da se glupo sliši, sam tko sem že tut kdaj nardila.
Če ti kej pomaga slednje: moj fant se prej vstane zutri, par minutk prej, zato da v miru opravi veliko potrebo. Drugače pa fantu komot povej, da rabiš svoj mir tam okoli wcja in ga prosi, da se naj ne zadržuje tam blizu, kadar boš na veliki potrebi.
Tudi jaz ne, že že, ampak tudi mene moti odprti wc, v trgovskih centrih, kjer je pa res vedn polno babnc, in pol se vse sliši in voha, pa mi je ful glupo. Ampak ti bom zdej neki povedala, ko sem to mojmu povedal se je ful režau, mi je nerodn , ampak bom napisala. Jaz si (hehehe) zamašim ušesa, da ne slišim, kako opravljam veliko potrebo. H he he Sj vem, da se glupo sliši, sam tko sem že tut kdaj nardila.
Če ti kej pomaga slednje: moj fant se prej vstane zutri, par minutk prej, zato da v miru opravi veliko potrebo. Drugače pa fantu komot povej, da rabiš svoj mir tam okoli wcja in ga prosi, da se naj ne zadržuje tam blizu, kadar boš na veliki potrebi.
-
Bejbika23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
Pa zdi se mi, da je res to kar je ena že napisala-ko gre moj na wc, grem lahko takoj za njim pa nič ne smrdi. Je pa najbrž to posledica tega, da gre ene trikrat na dan-se nima časa osmradit Na javnih wc-jih pa sploh ne grem na veliko potrebo kr mi je čist nehigiensko, z ritjo v zraku pa ne morš.
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
O lahko
Jest v javnih WCjih tud lulat ne grem tko, da bi se vsedla, kaj šele, da bi dlje sedela... A-a.
Sm bla pa s tipom več ko 3 leta skupi, pa nikol nism šla pr njem na VP k mi je blo res bedno, sam na srečo sva bla 5 min narazen doma tko da sm šla v takem primeru domov. No, on je pa pr men šel brez problema, ker mam svojo kopalnico in tud jest doma brez panike, če je bil v sobi zravn. Kar se pa vetrov tiče, sm pa sam pred njim upala (tud doma, pred starši mi je nerodn). Vse to je pa posledica tega, ker je mel on s svojimi kolegi kr eno tekmovanje, kdo ga bo bolj na glas spustu ipd, tko da na srečo nikol ni blo zvijanja v trebuhu pa krčev ipd.
Mi je pa res zoprno it na WC (sam lulat!) že tko k sm nekje zunej, recimo v lokalu al pa pr prjatlih ... Pa ne vem zakaj točno, sam tko ... k pustiš nekoga samega pol tm za mizo .. Ne vem.
Jest v javnih WCjih tud lulat ne grem tko, da bi se vsedla, kaj šele, da bi dlje sedela... A-a.
Sm bla pa s tipom več ko 3 leta skupi, pa nikol nism šla pr njem na VP k mi je blo res bedno, sam na srečo sva bla 5 min narazen doma tko da sm šla v takem primeru domov. No, on je pa pr men šel brez problema, ker mam svojo kopalnico in tud jest doma brez panike, če je bil v sobi zravn. Kar se pa vetrov tiče, sm pa sam pred njim upala (tud doma, pred starši mi je nerodn). Vse to je pa posledica tega, ker je mel on s svojimi kolegi kr eno tekmovanje, kdo ga bo bolj na glas spustu ipd, tko da na srečo nikol ni blo zvijanja v trebuhu pa krčev ipd.
Mi je pa res zoprno it na WC (sam lulat!) že tko k sm nekje zunej, recimo v lokalu al pa pr prjatlih ... Pa ne vem zakaj točno, sam tko ... k pustiš nekoga samega pol tm za mizo .. Ne vem.
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ma sej javni wcji so res javni, svašta ljudi hodi, ampak js če grem lulat, pač se direkt ne usedem na školjko, čeprav to ni dobro, ker se na tak način mehur ne sprosti in tudi ko nehaš z malo potrebo, se ves urin ne izloči. Ko grem na velko potrebo, si pa na pokrov nabašem velik papirja, in se usedem, roke umijem ,pa še stuširam se, k pridem dam. Najraje to počnem doma, ampak če je nuja, ne bom silla iz nevem kerga kraja že, domov. to je butasto.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Odkar sva bila skupaj na morju v miniaturnem apartmaju in me je doletela zastrupitev s hrano, se ne vznemirjam več glede teh stvari. Hujše kot tisto pač ne more biti. Da si vsakih 10 minut na skretu in pri tem vse brbota in klokota Drugega kot zafrkavati se iz tega mi ni preostalo ...
Pač - to je lajf.
Pač - to je lajf.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
kr.ena napisal/-a:Odkar sva bila skupaj na morju v miniaturnem apartmaju in me je doletela zastrupitev s hrano, se ne vznemirjam več glede teh stvari. Hujše kot tisto pač ne more biti. Da si vsakih 10 minut na skretu in pri tem vse brbota in klokota Drugega kot zafrkavati se iz tega mi ni preostalo ...Pač - to je lajf.
ja, maš čist prav. meni na VP ni problem iti, ko je pri nas. in če se že kaj sliši, obrnem na hec. ampak prdniti pa res ne morem.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
lipgloss napisal/-a:danes na glas v družbi povem, da grem kakat in ko pridem nazaj celo razlozim kakšna klobasa je bila
Za moje pojme je tole že neokusno. Dvomim, da kolege zanima, kako je izgledalo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov