Ko tišči na WC
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja kr kao nista povsem sproščena drug pred drugim
Midva svobodno prdiva drug pred drugim hehe ubistvu je bl tko on/jaz : " lahko prdnem?"
Midva svobodno prdiva drug pred drugim hehe ubistvu je bl tko on/jaz : " lahko prdnem?"
It was forever..but it didnt last long..
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
jullia_ napisal/-a:KristinĆk napisal/-a:bodte vesele, dokler greste loh na VP..najhujš je k ne moreš it..
Ja sej ravno o tem govorimo.
Verjetno je tela povedat, da ma tko slabo prebavo...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Uf js nimam teh zadrzkov. Midva sva tok domaca drug pred drugim.
Prebavo mam tud supr, tko da lahko kadarkoli in kjerkoli. No razn, ce kdo caka v vrsti, pol ne morem, ker sem zivcna.
Prebavo mam tud supr, tko da lahko kadarkoli in kjerkoli. No razn, ce kdo caka v vrsti, pol ne morem, ker sem zivcna.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kva sm se pa zdj nasmejala pr tej temi Najbol smešn mi je pa blo, k je moi T napisala, da si je njena kolegica naštimala radio pred wc in to povem tipu, on pa prbije:"Bog ne dej, da ji radio crkne, se ji strga!"
Moja sestrična tud že en let živi s tipom in kadar kol gre na wc, odpre vse možne pipe, kar jih najde in to do fula, da bi loh še utonila na wc-ju, ampak važn, da se nč ne sliš!
Midva sva se pač mogla navadt, da greva na wc, ker skupi živiva, ampak nikol pa ne tko, da bi bil on (al pa jst) takrat v kopalnici, ni šans. Jst rabm mir Kje drugje pa tud težko grem, razn, če je res emergency! Glede vetrčkov je pa tko, da če se le da, ne drug pred drugim, jst ne maram, da se partnerji preveč sprostijo k so enkrat dalj časa skupi, ene zadeve pač morjo ostat "privatne"
Moja sestrična tud že en let živi s tipom in kadar kol gre na wc, odpre vse možne pipe, kar jih najde in to do fula, da bi loh še utonila na wc-ju, ampak važn, da se nč ne sliš!
Midva sva se pač mogla navadt, da greva na wc, ker skupi živiva, ampak nikol pa ne tko, da bi bil on (al pa jst) takrat v kopalnici, ni šans. Jst rabm mir Kje drugje pa tud težko grem, razn, če je res emergency! Glede vetrčkov je pa tko, da če se le da, ne drug pred drugim, jst ne maram, da se partnerji preveč sprostijo k so enkrat dalj časa skupi, ene zadeve pač morjo ostat "privatne"
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
..Evelyn.. napisal/-a:Ja kr kao nista povsem sproščena drug pred drugim :)
s tem se ne strinjam. jaz sem popolnoma sproščena ob njem, ampak mi preprosto ni, da bi ga spustila pred njim.
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
najprej zdravje, pol kultura, bi rekel moj fotr je pa res, ko si že dolgo skupaj in res oba jesta prej prebranec,...in kaj boš ? vsake 2 min na wc-ju? najprej se lepo obrne vse na hec, pa je vetrovi so pač del nas samih. Sigurno je pa na začetku res zoprno, ko ti je res nerodno. pa saj smo vsi iz istega testa in najhuje je ko te res napenja, pa zadržuješ do bolečin in ne veš kam bi se dal,...
- Gost
Maudisa napisal/-a:Jaz nikjer ne grem razen doma. Ne morem. Mam pa srečo,da grem nekje 2x na teden,tako da se lahko izognem temu,da bi mogla it kjer drugje.
To ni sreca, da gres 2x na teden, ker je to premalo za normalno prebavo.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jz se bom v zvezi s tem s fantom 100% pogovorila, da bo razumel, zakaj je radijo v kopalnici (dobra ideja).. Tko da glede tega sem zdej bolj mirna (pa sej vem, da se bom sčasoma navadla na vse, sam ta preskok iz ene domače školjke na drugo bodočo domačo školjko me mal skrbi ).
Sam glede vetrčkov pa.., sej men ga ne bi blo bad slišno spustit pred njim, če bi vedla, da ne bo smrdel..
Sam glede vetrčkov pa.., sej men ga ne bi blo bad slišno spustit pred njim, če bi vedla, da ne bo smrdel..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
No SSarchy tu imam pa jaz srečo,:D ker vem da, pri meni ta glasni ne smrdijo, tihomirji so pa ,....
Ampak saj je vseeno po 5ih letih ti pa kdaj že lahko uide
Kar se pa velike potrebe tiče, sem imela tudi jaz velike težave, kadar smo kam šli,... dokler si nisem v glavi rekla, da je to normalno in da se ne smemo sramovat svojih izločkov,... ter prišla celo do tega, da danes na glas v družbi povem, da grem kakat in ko pridem nazaj celo razlozim kakšna klobasa je bila Če me na javnem wc ju moti, da je vse polno ostalih ljudi ki poslušajo kako klobase padajo dol,... samo potegnem vodo in s tem zmanjšam smrdenje
Ampak saj je vseeno po 5ih letih ti pa kdaj že lahko uide
Kar se pa velike potrebe tiče, sem imela tudi jaz velike težave, kadar smo kam šli,... dokler si nisem v glavi rekla, da je to normalno in da se ne smemo sramovat svojih izločkov,... ter prišla celo do tega, da danes na glas v družbi povem, da grem kakat in ko pridem nazaj celo razlozim kakšna klobasa je bila Če me na javnem wc ju moti, da je vse polno ostalih ljudi ki poslušajo kako klobase padajo dol,... samo potegnem vodo in s tem zmanjšam smrdenje
- Gost
Yazmeen napisal/-a:Ok, da bi pa šla folku razlagat, kako sm se ukenjala in kako je zgledal...to se mi pa ne zdi lih na mestu no. Pa tud dvomim, da to sploh kdo hoče poslušat. Se mi zdi vseen bol kulturno, da majo ljudje mal zadržkov glede tega.
Ma midva s fantom vse predebatirava glede prebave pa doma tudi, sploh foter spremlja svoje crevesne premike kot ne vem kaj, tako da sem navajena. Se mi zdi, da je veliko lazje, ce vzames to na easy, kot da se skrivas, letas iz sobe in cakas, da prdnes, ker potem itak ne mores, pa te napihne in vem, da se vcasih niti premakniti nisem mogla, zdaj pa obrneva na hec in je to to ... Sicer mi ne bi bilo vsec, da bi sedaj vse potekalo samo se okoli predenja (moskim je to fajn, njim se zdi kul, ce smrdi in pokne ), mi je pa vsec, da se s partnerjem prebije tisti led ... vse za zdravje
Da bi pa sirsi mnozici razlagala pa ne ... se pa s kolegicami tudi kdaj pohecamo, pa kaj. Najbolj na zivce mi grejo finoce, ki nikoli ne lulajo, rigajo, kakajo in prdijo
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja jst uglavnem vem, da me ne zanima, kako in kolk se je kdo podelu in tud sama tega ne govorim okol. Pa tud s tipom sva midva že dolg sproščena drug pred drugim (sj že skor 5 let skupi živiva), ampak bi mi enostavno blo neokusno, da bi mi razlagu, kako je zgledu njegov kakec Si pa brez zadržkov poveva, ne vem, npr. da sm bla ful zaprta. Hočem rečt, da ma vse ene meje pr men.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov