Klopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
mene pa zanima kakšen je vaš odnos do klopov...ste se cepili proti klopnemu meningitisu, se zaščitite s sprejam ipd.....
kako jih odstranite? ma kdo mogoče že izkušne z meningitisom, borelijo? baje ima tudi cepljenje lahko stranske učinke, večja možnost za multipla sklerozo, ki sploh ni redka bolezen, temveč vse pogostejša....
skratka zanima me vaše mnenje, razpišite se!
kako jih odstranite? ma kdo mogoče že izkušne z meningitisom, borelijo? baje ima tudi cepljenje lahko stranske učinke, večja možnost za multipla sklerozo, ki sploh ni redka bolezen, temveč vse pogostejša....
skratka zanima me vaše mnenje, razpišite se!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
rammsteingirl napisal/-a:mene pa zanima kakšen je vaš odnos do klopov...ste se cepili proti klopnemu meningitisu, se zaščitite s sprejam ipd.....
moj odnos z njimi je kr dost intimen, vendar pa gre izklucno za avanture, resne zveze odpadejo.
cepljen nisem, mam pa doma autan in off ampak je skor pravilo da se pozabim našpricat ko grem v gozd...
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
opium napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:mene pa zanima kakšen je vaš odnos do klopov...ste se cepili proti klopnemu meningitisu, se zaščitite s sprejam ipd.....
moj odnos z njimi je kr dost intimen, vendar pa gre izklucno za avanture, resne zveze odpadejo.
cepljen nisem, mam pa doma autan in off ampak je skor pravilo da se pozabim našpricat ko grem v gozd...

Jst sem mela enkrat klopa na riti (no ne čist na riti.. zadnji del stegna).. sicer ne vem kako hudiča je tja prišel

cepljena pa nisem.. če mi je usojen krepnit zarad klopa pa prav..
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz se ne cepim in tut ne mažem se nič, ker sem mela v življenju menda samo 2 klopa, pa sem čisto pri gozdu doma in cele dneve šetam okoli, tudi po gozdu. Mam srečo.
BTW, kaj če bi rajš pisal o komarjih... Včeraj so me tako opikal, da me vse boli...

BTW, kaj če bi rajš pisal o komarjih... Včeraj so me tako opikal, da me vse boli...

-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Tamala kake kolobarje
.
Jaz se nikoli nisem imela klopa
, jih pa pri kuzku moram vsake tolko spravljat ven, enkrat je ocino letela skozi gnezdo klopov, pa sem jih 25 dol vzela. Odstranjujem jih s pinceto za klope, primes ga pri vratu in zavrtis v nasprotni smeri urinega kazalca, pa se spusti. Potem se ga NE SME vrec nazaj na travo, ker ce ima jajceca, bo 100 novih klopov
. Jaz jih vrzem v wc ali v kamin (da zgorijo je najboljse).
Cepljena sem enkrat bla, ko sem sla v Kr. Goro po hostah...sam zdaj mi ne drzi cepivo vec.

Jaz se nikoli nisem imela klopa

Cepljena sem enkrat bla, ko sem sla v Kr. Goro po hostah...sam zdaj mi ne drzi cepivo vec.
Meow
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
opium napisal/-a:

en nasvet: baje se je treba full nasprejat (beri: nase vlij liter najbolj smrdece kolonjske

cepljena pa sem, I guess...
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Jst tut še na srečo nism mela klopa, pa tut cepljena nism...
Ampak je mela pa moja mami letos borelijo in je morla 3 tedne vsak dan hodt k zdravniku, da je dobivala antibiotike (so ji pol ure v kri točl tisto tekočino) - jst bi znorela zravn, če bi mela to...
Ampak je mela pa moja mami letos borelijo in je morla 3 tedne vsak dan hodt k zdravniku, da je dobivala antibiotike (so ji pol ure v kri točl tisto tekočino) - jst bi znorela zravn, če bi mela to...

Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
mene pa majo klopi radi...he he,enkrat sem šla v gozd letos pa še takrat sem dobla kar 4 klope naenkrat....pizdo..nikol več ne grem v gozd he he
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Cepljena sem. V gozd ne hodim, tako da sem v življenju staknila kvečjemu 2 klopa.
Me pa zato veliko bolj napadajo komarji. Kljub raznim repelentom.
Me pa zato veliko bolj napadajo komarji. Kljub raznim repelentom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov