Klopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Sej mene tut ponavadi mav srbi na mestu kjer sem mela klopa. mislm, da je to normalno. Na kar moraš paziti so kolobarji. Če pa boš cez par dni še vedno mela pikco pa bo zmeraj slabše pa pejt k zdravniku.
-
marjanss - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2007
- Kraj: MB
Klopi niso samo v gozdovih ampk so že tudi v večji travi. Zadržujejo se bol na vlažnih območjih ob gozdovih, grmovju in travi. Je pa tudi odvisno od območja, kraja, ker v enih predelih gozdov jih je polno v drugem jih pa ni ali pa zelo malo. Kje so okuženi je vprašanje...? Nikoli ne moreš vedet, če je okužen ali ni..! Mene imajo kar radi, zato je bilo potrebno že delat krvno sliko, seveda, če zadeva postane sumljiva...!
Okužba je lahko zelo nevarna....!
Jaz se zelo pazim in pregledujem, če sem kje ob gozdu, cepljena nisem proti boleznim od klopov.
Okužba je lahko zelo nevarna....!
Jaz se zelo pazim in pregledujem, če sem kje ob gozdu, cepljena nisem proti boleznim od klopov.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Sem cepljena. Na našem koncu je že veliko obolelih za to boleznijo, ker niso bili cepleni.
-
Pika-20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Punce,
jaz sem čisto panična ratala zaradi klopov. Tole je resnična izpoved moja drage prijateljice, preberete jo lahko tukaj:
http://mojpogled.net/klop-ji-je-skoraj- ... zivljenje/
ker živim v gozdu, pa tudi moj muc vsak dan prinese vsaj 3 klope, sem par trda od strahu
jaz sem čisto panična ratala zaradi klopov. Tole je resnična izpoved moja drage prijateljice, preberete jo lahko tukaj:
http://mojpogled.net/klop-ji-je-skoraj- ... zivljenje/
ker živim v gozdu, pa tudi moj muc vsak dan prinese vsaj 3 klope, sem par trda od strahu
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
zakaj se potem ne cepiš, da boš mirna?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov