Klopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
-anonymus- - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
jst sm dons neki lazla po hosti, upam d nism nč dobila ne
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
k sem bla mlajša sem mela večkrat kšnga ... drugač pa nisem cepljena pa tud v gozd ne hodm tokrat...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
Moja soseda je dobila to bolezen in ima stalno težave,stalno je bolana,večinoma močni glavoboli,jaz še nisem imela klopa,ker ne maram takih gozdov in travnikov.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
*~LUCIFER~* napisal/-a:dr_Brane napisal/-a:Ramštaln girl je rekla:skratka zanima me vaše mnenje, razpišite se
A se lohka?
dej dej , mene zanima
sori zj če mata kj prot men...sm pač mav čudn zastavla tole temo...ne s primernimi besedami...a prov...tok d peace brothers...
sori za offtopic!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Živim na obrobju gozda in tam je vse polno mrčesa, med njimi so tudi klopi. Sicer bi bilo priporočljivo se cepiti, ampak se jaz prepozno spomnim na to, da bi bilo mogoče res dobro jt po kakšne 3 injekcije. No zaenkrat, moram potrkat, ni blo nič hudega, čeprav se name klopi prav lepijo. Upam pa da bo tud v prihodnje tko.
Imam kolegico, ki je bila zaradi klopnega menigitisa 3 tedne v bolnici in je bila prava revica. Nikoli ne bi preživljala česa takega.
Imam kolegico, ki je bila zaradi klopnega menigitisa 3 tedne v bolnici in je bila prava revica. Nikoli ne bi preživljala česa takega.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
opium napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:mene pa zanima kakšen je vaš odnos do klopov...ste se cepili proti klopnemu meningitisu, se zaščitite s sprejam ipd.....
moj odnos z njimi je kr dost intimen, vendar pa gre izklucno za avanture, resne zveze odpadejo.
cepljen nisem, mam pa doma autan in off ampak je skor pravilo da se pozabim našpricat ko grem v gozd...
se pridruzujem izkusnjam uporabnika/ce opium. sam morm dodat da se vedno oni limajo name in me osvajajo, nikol ne dam prva pobude .. .
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Nisem ceplena, živim pa čisto ob gozdu in se klopi prlimajo name, če majo le možnost. Mela sem jih že velikrat (včasih tudi če grem na vrt, se zgodi, da ga dobim), sam zaenkrat na srečo še brez kolobarjev in podobnega.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
jst tud živim čist ob gozdu, lahk bi rekla kr v gozdu, ko sm bla mlajša so se me klopi večkrat prijel, moj oči si vsak dan enga al pa dva najde. nismo cepljeni, zaenkrat ni blo težav.
upam da tud v prihodnje ne bo kakšnih kolobarčkov al pa kaj podobnega.
ko sm bla mlajša sm imela tud na glavi parkrat klopa, poleg tega so bli tud pasji že vmes.
narava pač
klopi so povsod, tud sred ljubljane naprimer
upam da tud v prihodnje ne bo kakšnih kolobarčkov al pa kaj podobnega.
ko sm bla mlajša sm imela tud na glavi parkrat klopa, poleg tega so bli tud pasji že vmes.
narava pač
klopi so povsod, tud sred ljubljane naprimer
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Lyla, isci, pa bos najdla...zaradi ene zdravnice jaz ne bi posplosevala, meni se ne radbis opravicevat, jaz ze vem, koliko imam rada medicino in poklic, ki sem si ga zbrala...in da se se vedno po telefonu predstavljam halo tudkaj BLue GIRl ne pa dr. bluegirl, razen ce so nesramni v labu, jaz pa rabim rezultate takoj .
Tamala ti pa bejzi zdravniku, da ne bo kaka borelioza...
Ne vem a bo Brane kaj pisal o klopnih boleznih, sem misla s tistim postom da bo, pa da bu ne skacem v zelje....
Ce ne bos bom jaz danes popldan , preden grem na morje
Tamala ti pa bejzi zdravniku, da ne bo kaka borelioza...
Ne vem a bo Brane kaj pisal o klopnih boleznih, sem misla s tistim postom da bo, pa da bu ne skacem v zelje....
Ce ne bos bom jaz danes popldan , preden grem na morje
Meow
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
LyLa, kri so mi v tem času milijonkrat pregledal že zaradi druge bolezni ki jo imam.. tako da.. lahko rečem da sem zdrava kot.. hm.. ne najdem primera..
sicer je blo pa prvič, da sem mela klopa ki se je sladkal z mojo krvjo.. kasneje so pa sam šetkal po meni in noben ni hotu zagrizt.. i wonder why
sicer je blo pa prvič, da sem mela klopa ki se je sladkal z mojo krvjo.. kasneje so pa sam šetkal po meni in noben ni hotu zagrizt.. i wonder why
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst sm mela klopa samo enkrat...na licu. Klop mi ni dal nobene bolezni, pa tudi nikoli se še nism cepila proti tem.
Moj sosed pa je mel meningitis, pa še mali otročiček je bil takrat...je blo zlo resno vse skupi...no zdj je vse ok z njem
Moj sosed pa je mel meningitis, pa še mali otročiček je bil takrat...je blo zlo resno vse skupi...no zdj je vse ok z njem
HASTA LUEGO
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Ja pa na licu mam tudi majno pikico - znamenje in ko mi je frendica rekla, da mam klopa, sm ji jst vztrajno govorila, da je to samo pikica...
HASTA LUEGO
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Ma ni sile Lyla :smilek k imaha ampak me danes net zeza in ga ni:
Problem z boreliozo je, da se ji rece veliki posnemovalec....tako, da ce je od pika preteklo dosti casa, simptomi pa ne grejo skupaj z klasicno klinicno sliko, lahko boreliozo previdis. Preiskava krvi za boreliozo nazalost ni v sklopu klasicnega laboratorija, kot recimo krvna slika - leuko, eritro, hemoglobin itd, ampak se odvzame kri in se posilja v dolocen laboratorij. Mi v bolnici tega nimamo in posiljamo. Zato je mozno, da je bila bolezen previdena. Od mame ena sorodnica je pravtako zdravnica (in njen moz) pa je zbolela za boreliozo in tega nihce ni skapiral...pa ne zato, ker ne bi znala, ampak ker je bila slika tako zabrisana.
Medicina nazalost ni eksaktna veda, 2+2 ni vedno 4....simptomi niso vedno tipicni..."napake" se dogajajo, pa nevedno po krivnji ali malomarnosti zdravnikov .
Problem z boreliozo je, da se ji rece veliki posnemovalec....tako, da ce je od pika preteklo dosti casa, simptomi pa ne grejo skupaj z klasicno klinicno sliko, lahko boreliozo previdis. Preiskava krvi za boreliozo nazalost ni v sklopu klasicnega laboratorija, kot recimo krvna slika - leuko, eritro, hemoglobin itd, ampak se odvzame kri in se posilja v dolocen laboratorij. Mi v bolnici tega nimamo in posiljamo. Zato je mozno, da je bila bolezen previdena. Od mame ena sorodnica je pravtako zdravnica (in njen moz) pa je zbolela za boreliozo in tega nihce ni skapiral...pa ne zato, ker ne bi znala, ampak ker je bila slika tako zabrisana.
Medicina nazalost ni eksaktna veda, 2+2 ni vedno 4....simptomi niso vedno tipicni..."napake" se dogajajo, pa nevedno po krivnji ali malomarnosti zdravnikov .
Meow
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov