Katera bolečina je najhujša?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Katera bolečina vam je najhujša?

glavobol
40
13%
menstrualni krči
75
23%
zobobol
101
32%
bolečine ob seksu
6
2%
bolečina v trebuhu
19
6%
bolečina v jajčnikih
19
6%
bolečina ob poškodbi (zlom, odrgnina, ozeblina itd)
19
6%
bolečina v križu/hrbtenici
19
6%
drugo
22
7%
Skupaj glasov : 320

Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 28. Feb. 2008 23:43

definitivno je to nekej najhujšega.me se kr meša, sedim in se majem, stiskam za postlo, brcam po tleh..takrat sploh nism razsodna, sploh ne morm mislt, sploh govort ne morem, nč ne morem.In vedno vedno ko me zagrabi zob, me takoj čez kakšno uro zagrabijo še ušesa in kasneje še glava in ko me vse troje boli za znort, takrat sploh nimam meje pri tabletah, najraj bi celo škatlo počopala.ne ne, zobobol je pa res neki najhujšega.

znano, znano...točno to ja! GROOOZA :cry:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 29. Feb. 2008 0:07

mene je 2meseca nazaj v hrbtenico primlo in je blo prvic,da sem tulila od bolecin..nism mogla ne sedet,ne stat,ne lezat,ne spat,GROZNO.
tud zobobola se bojim ko hudic kriza,sam ni blo nikoli (tok tok) niti problizno tko hudo,kot kadar me je v hrbet zagrablo.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 29. Feb. 2008 8:14

Borboletta tole si pa zelo pocen dala.. men je včer zobarka rekla da stane nov zobni vsadek 900€.. in mi je to kr mal preveč keša... dobr da mam zob bol zadej in se sploh ne vidi, samo če me bo motilo bom pa reskirala teh 900€..

Sm pa gledala slikce tega postopka..mislm..loh sam unu :eek: :eek:
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 29. Feb. 2008 14:05

hja, verjetno je več vrst tega... ne morm nč rečt, kr se ne spoznam. Vem samo, da je eden bolših in dražjih zobotehnikov (al kaj so že) tle kamr jst živim. Bwo. :)
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 01. Mar. 2008 9:44

moja najhujša bolečina je bil glavobol oz. glavoboli, ki jih doživljam.
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 01. Mar. 2008 15:30

Najhujša bolečina je,ko te prizadane tisti,ki ga imaš neskončno rad, no pa zobobol :D
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mgerdevi » 02. Mar. 2008 11:49

meni je zaenkrat najhujša bolečina glave...morem prow potrkat da zobobola še nism mela in niti ne vem kako močna je ta bolečina....menstrualni krči pa so pri meni bolj šibki kot glavobol...zaenkrat....
Uporabniški avatar
Star.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Star. » 02. Mar. 2008 19:58

Meni so pa najhujsu menstrualni krci. Usak mesc me tok boli da je za znort. Nevem, neznam opisat kasne grozne krce mam =/
Drugac pa mi je zelo zoprno tut k me glava boli. Aij za znotr.
Ksnga zobobola pa se nikol nism mela..tko da nevem kako to zgleda.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 02. Mar. 2008 23:16

Uf men je najhujš, ko me zjutri, ko se zbudim usi zobje bolijo in to traja ene dvejst minut predn se stanje umiri. Hvala bogu, da po tem času bolečina mine, ker če bi pa ceu dan trajal bi se mi pa kr zmešal :eek: .
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 03. Mar. 2008 21:54

ma fak ej...zdej ku to berem, vidim, da ma usaka druga težave z zobmi...o niti predstavljat si nočem kako to boli :? edino težavo z zobmi, ki jo mam, je učasih uneta dlesn (k se noče zacelit) in pa ponavadi, ko sm prehlajena, ko zapiha mrzel zrak u usta in me zarad tega bolijo usi zobi (sicer ne poznam točnega nastanka, ma vedno k tečem in sm prehlajena me boli, in že to ne morm trpet...!!)
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 03. Mar. 2008 23:06

Najhujša bolečina, ki sem jo izkusila jaz, je bila infekcija ledvic. Noben antibiotik takrat ni prijel. Doma sem ležala na postelji, nisem vedela kako se obrnit, kako dihat, ker me je ob vsakem premiku in vdihu tako zelo bolelo, da sem se jokala v blazino. Mami še sedaj čisto bleda postane, ko se pogovarjamo o tem. Matr tisto je pa res bolelo za umret. :heul:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 03. Mar. 2008 23:07

Peony napisal/-a:Najhujša bolečina, ki sem jo izkusila jaz, je bila infekcija ledvic. Noben antibiotik takrat ni prijel. Doma sem ležala na postelji, nisem vedela kako se obrnit, kako dihat, ker me je ob vsakem premiku in vdihu tako zelo bolelo, da sem se jokala v blazino. Mami še sedaj čisto bleda postane, ko se pogovarjamo o tem. Matr tisto je pa res bolelo za umret. :heul:

o faak...ku si pa to dobila?
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 03. Mar. 2008 23:51

Že od rojstva imam težave z eno ledvičko, ker deluje ravno toliko nad mejo, da so mi jo še pustili. En večer me je začelo fulč boleti, pa visoka vročina in potem *bum* sem doma zvezdice gledala potem me je pa mami popokala k zdravniku in sem se v čakalnici še vedno jokala. Mi je kar malo nerodno sedaj, ko se spomnim kako sem jokala. :oops:

Me pa zato še vedno stisne, ko vidim dekleta kako izzivajo usodo brez spodnjih majčk. Meni na kraj pameti ne pride, da je ne bi oblekla pa potegnila do kolen. Pa še na rodila lahko vse to vpliva, prehladi in infekcije. Uf, ne hvala. :? Se že od malega skos pazim raje.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 04. Mar. 2008 0:22

MilkyWay napisal/-a:ma fak ej...zdej ku to berem, vidim, da ma usaka druga težave z zobmi...o niti predstavljat si nočem kako to boli :? edino težavo z zobmi, ki jo mam, je učasih uneta dlesn (k se noče zacelit) in pa ponavadi, ko sm prehlajena, ko zapiha mrzel zrak u usta in me zarad tega bolijo usi zobi (sicer ne poznam točnega nastanka, ma vedno k tečem in sm prehlajena me boli, in že to ne morm trpet...!!)

Ja tole z zobmi je res najhuš, usaj men. Jz mam neko bolezen (če se temu lahko tko reče), ki se imenuje bruksizem. To pomeni, da vsako noč nezavedno tiščiš zobe skupi itd. in potem me vsako jutro tko bolijo, da prve pou ure tud govort ne morem. Tko boli, da zravn tud razmišljat ne morem niti nč in najhujš je, da je tko čist usako jutro in nč ne pomaga. Zdej sm zvedla za neko kliniko kjer se lahko to zdravi in upam, da bo pomagal, ker res ne zdržim več :( .
Drugač pa ja usak drugač zaznava bolečino in je usakmu kakšna druga najhujša. Men je recimo tud neznosno, ko me začnejo bolet kolena in se potem komi premikam ceu dan. O menstrualnih krčih pa rajš ne bi, ker ob takih dneh pa lahko samo ležim, se filam s tableti in upam, da bo čimprej minil.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 04. Mar. 2008 13:40

Peony napisal/-a:Me pa zato še vedno stisne, ko vidim dekleta kako izzivajo usodo brez spodnjih majčk. Meni na kraj pameti ne pride, da je ne bi oblekla pa potegnila do kolen. Pa še na rodila lahko vse to vpliva, prehladi in infekcije. Uf, ne hvala. :? Se že od malega skos pazim raje.

js sm punca, k ni nosila spodnje majčke...ma jih nosim zadne 2,3 leta...ampak kukr sm js opazla...punce, k se najbolj pazijo (nosijo žabe, spodnje majčke) še največkrat zbolijo :? tko je pr moji sestri..ne poznam druge punce, k bi se tko pazla, ku ona, pa useeno pogosto zboli (al unetje mehurja, al vnetje jajčnikov...) :? kriza

*FaLLeN*AnGeL* prvič slišim za to...a se boš šla zdravit?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]