Katera bolečina je najhujša?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Katera bolečina vam je najhujša?

glavobol
40
13%
menstrualni krči
75
23%
zobobol
101
32%
bolečine ob seksu
6
2%
bolečina v trebuhu
19
6%
bolečina v jajčnikih
19
6%
bolečina ob poškodbi (zlom, odrgnina, ozeblina itd)
19
6%
bolečina v križu/hrbtenici
19
6%
drugo
22
7%
Skupaj glasov : 320

*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 25. Feb. 2008 15:18

rammsteingirl napisal/-a:1. zobobol (najbolj boli)
2. hrbtenica (k te zategne, da ne moreš nič)
3. menstrualni krči

Jaaa se strinjam, ker mam trenutno use probleme od naštetih poleg tega me pa še kolena bolijo in sam komi čakam, da use te bolečine minejo :( .
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 25. Feb. 2008 18:04

GLAVOBOL :!: ucasih mislim da mi bo glava kar explodirala, tablete ne pomagajo, zaspat nemorem, pa se slabo mi postane od bolecine in bruham :twisted: se ko sem si zlomila roko, me ni bolel :? ful nisem obcutljiva na bolecine, ampak te glavoboli...

zobobola pa (trkam) se nisem imela
layly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a layly » 26. Feb. 2008 10:03

men je pa najhujša bolečina pr vnetju ušesa :cry: sm ga mela že ene 3krat :? drgač takoj za tem pa menstrualne boličine prvi dan menstre...k sm cel dopoldne čist nesposobna za karkol...
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 26. Feb. 2008 13:30

Sem brala da bolečina zobobola se enači z bolečinami ob porodu.

Se pravi d sm že občutla kako zgleda ko rojevaš...ker je ni hujše bolečine kukr (uni ta hujši) zobobol! Če zdej pomislm nazaj kolk sm pretrpela v eni noči me kr zmrazi. Najprej še jočeš pol pa te tolk boli d si prov omotičen. Na koncu niti čutš ne več kaj te sploh boli - al glava, ušesa, zob!? Z žlico sm si tolka po zobu, potem sm si pa zdravilo (k so mi ga dali en dan prej not) na tem bolečem zobu z nožem ven spraskala. Niti sovražniku ne prvoščm take bolečine, sam pedofilom! :cool:

Aja, pa moj dragi je tud reku d najhujšo bolečino oz. dva najhujš dneva je doživu ob smrti očeta in ko je imel zobobol (pravi d ga je tko bolelo d je tolku z glavo ob zid).
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 26. Feb. 2008 16:10

črtamo zgoraj napisano in napšem: najuhjši je ZOBOBOL!

Trenutno prestajam take bolečine..moj osebni zobar mi je pred dnevi reku da je vse supr dupr ql..da naj nč ne skrbim itd..

u petk so se pa začele bolečine..v soboto stopnjevale in v nedeljo sm bla vsa zatečena, v dlesni zoba imela polno gnoja.. vem sliši se ogabno :?

grem k študentski zobozdravnici na aškrčevi- takoj urgentno me sprejela, odprla mi zobk, prerezala del dlesni, mi vse vn izčistla in v dlesn notr dala nek žepk.. dans sm se vrnila, je ponovila vajo, samo je bolelo k hudič.. js sm mislna da bom skup padla na stolu.. mam velik prag bolečine, sam današnji poseg je bil pa več kokr js loh potrpim..potem sm šla še slikat in jutri se vrnem..

ne morm vrjet da je imela ta študentska zobozdr. tak supr odnos do mene, kajti moj osebni zdravnik je nula proti njej- Sem se odločila da mu napišem anonimno pismo o tej njegovi "super oskrbi in supr odnosu z pacienti" :evil:
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 27. Feb. 2008 16:19

ja je hudič to! meni se je tud vse zagnojilo pa so mi pol rezali dlesen da je gnoj vn steku. :frown: naslednje štiri dni pa sm imela tako zatečen obraz d je zobozdravnica k je vidla moj fris zagnala tako paniko d sm misnla d bom najmn umrla. Na srečo se je končalo vse OK. :)
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 27. Feb. 2008 16:41

zobobol :evil:
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 11:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 27. Feb. 2008 17:25

BORBOLETTA kok doug so ti zdravil tole? kr pr men bo jutr četrti dan k mi vn daje gnoj.. k mam notr prerezano dlesn pa nek žepk..
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 27. Feb. 2008 18:03

mene pa zobje nikol niso nevemkaj bolel (tok tok).. razn takoj,ko sm prsla od zobozdravnice. :D

najhujs je blo, ko me je trebuh bolu, pa me je tko, da se mi je kr u glavi vrtil.. cez noc nism mogla spat. sla sm k zdravnici, je dala sam ene tabletke proti bolecinam. js sm kr pogledala, k res mi ni blo vidt da me sam mickn trebusck buba - ja, orng bolecina je bla..tok me je bolel da sm se zvijala, solze somi tekle, pa se nism jokala. naslednjic spet pridem da tablete ne pomagajo. je dala se ene prot bolecinam. nic. me kooooooncnoooo posle na ultrazvok u lj, tam mi pa recejo, da ce bi cakala se 3 tedne, bi mi blo treba jajcnike odstranit. in kaj je blo u mojmu trebuhu ? cista s s premerom 7,5cm. pa je tko zrastla, da je blo ful blizu jajcnikov. mene je blo kr groza. predn sm sla na ultrazvok, sm 3 tedne hodila k zdravnici, ona pa mirnih zivcov govorila, da more bit sam navadna in normalna bolecina. Nase zdravstvo je res supr. Al pa lih sam moja zdravnica. :evil:
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 27. Feb. 2008 18:43

KristinĆk napisal/-a:BORBOLETTA kok doug so ti zdravil tole? kr pr men bo jutr četrti dan k mi vn daje gnoj.. k mam notr prerezano dlesn pa nek žepk..

tisto se je potem kr samo od sebe zaraslo dokaj kmalu, ma mislm d dva tedna prbližno, pa antibjotike dve rundi sm dobila tud. No, nej povem kako se je končalo zdravljenje tega zoba: imam porcelanastga zdej :) kr unga so mi ga tolx odprli, zaprli, zbrusli, obdelavali d ni ostalo nč več od njega :?
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 27. Feb. 2008 18:52

borboletta napisal/-a:
KristinĆk napisal/-a:BORBOLETTA kok doug so ti zdravil tole? kr pr men bo jutr četrti dan k mi vn daje gnoj.. k mam notr prerezano dlesn pa nek žepk..

tisto se je potem kr samo od sebe zaraslo dokaj kmalu, ma mislm d dva tedna prbližno, pa antibjotike dve rundi sm dobila tud. No, nej povem kako se je končalo zdravljenje tega zoba: imam porcelanastga zdej :) kr unga so mi ga tolx odprli, zaprli, zbrusli, obdelavali d ni ostalo nč več od njega :?

Ja pr men pa prawjo da bo kao treba pult k je u slabm stanju :cry: :?

Kok časa čakaš porcelanastga? Kok je za plačat?
christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 27. Feb. 2008 21:48

najbolj je fizično in psihično bolelo ko so mi operirali napol zdrobljeno koleno ....in so fuuul mel za delat ...križne kolenske, meniskus , pa še ploščice in šraufeke notr ....in bumbarji dohterski mi dajo lokalno , pa so zgleda da sfalili vretenc al kaj je tisto ...in ni prijel pravilno , pol pa niso kao mogli popravt

in pol so men 85 % na živo rezal , pa skupi dajal , pa šraufeke vrtal....men so pa krokodilje solze tekle od bolečin ...sam nism pa hotla sam uspavalnega tabletka :lol:
tko da ..sm ponosna da sem gledala in prežvela
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inch* » 28. Feb. 2008 20:48

js pa ne morm prenašat menstrualnih krčev...jih mam zmjr...jaooooo to boli :nein: :nein:
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 28. Feb. 2008 23:19

KristinĆk: hmmm kko nej ti povem...zob sam je biu narjen v parih dneh (keš na roko, 160 €), pred tem sm pa imela z odvzemom odtisa in vsemi temi pripravami fuul komplikacij (prbližno en mesec so mi delali sploh uni železen nastavek k ti ga dajo v dlesen da ti gor drži porcelanast zob in nikoli ni biu taprave mere... :( )
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Feb. 2008 23:25

borboletta napisal/-a:Sem brala da bolečina zobobola se enači z bolečinami ob porodu.

Se pravi d sm že občutla kako zgleda ko rojevaš...ker je ni hujše bolečine kukr (uni ta hujši) zobobol! Če zdej pomislm nazaj kolk sm pretrpela v eni noči me kr zmrazi. Najprej še jočeš pol pa te tolk boli d si prov omotičen. Na koncu niti čutš ne več kaj te sploh boli - al glava, ušesa, zob!? Z žlico sm si tolka po zobu, potem sm si pa zdravilo (k so mi ga dali en dan prej not) na tem bolečem zobu z nožem ven spraskala. Niti sovražniku ne prvoščm take bolečine, sam pedofilom! :cool:

Aja, pa moj dragi je tud reku d najhujšo bolečino oz. dva najhujš dneva je doživu ob smrti očeta in ko je imel zobobol (pravi d ga je tko bolelo d je tolku z glavo ob zid).

oooo ne zobobola :x
definitivno je to nekej najhujšega.me se kr meša, sedim in se majem, stiskam za postlo, brcam po tleh..takrat sploh nism razsodna, sploh ne morm mislt, sploh govort ne morem, nč ne morem.In vedno vedno ko me zagrabi zob, me takoj čez kakšno uro zagrabijo še ušesa in kasneje še glava in ko me vse troje boli za znort, takrat sploh nimam meje pri tabletah, najraj bi celo škatlo počopala.ne ne, zobobol je pa res neki najhujšega.Ah akšni menstrualni krči, če te zob tok boli, bi do stropa skakala da bi mela rajš menstrualne krče-pa mam dost hude.in pa seveda predmenstrualna migrena.evo, čakam nanjo, jutri ali pojutrišnjem je njen dan :cry: Jebenti, prov z ničemer se je ne morem znebit, vedno rpide in vedno sem pol tri dni ko cunja.Glava boli za znort, bruham, slabo mi je.. :cry:
kje so menstrualni krčiiiiiiiii, takoj bi jih, č gre vse ostalo.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]