Katera bolečina je najhujša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
rammsteingirl napisal/-a:1. zobobol (najbolj boli)
2. hrbtenica (k te zategne, da ne moreš nič)
3. menstrualni krči
Jaaa se strinjam, ker mam trenutno use probleme od naštetih poleg tega me pa še kolena bolijo in sam komi čakam, da use te bolečine minejo .
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
GLAVOBOL ucasih mislim da mi bo glava kar explodirala, tablete ne pomagajo, zaspat nemorem, pa se slabo mi postane od bolecine in bruham se ko sem si zlomila roko, me ni bolel ful nisem obcutljiva na bolecine, ampak te glavoboli...
zobobola pa (trkam) se nisem imela
zobobola pa (trkam) se nisem imela
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Sem brala da bolečina zobobola se enači z bolečinami ob porodu.
Se pravi d sm že občutla kako zgleda ko rojevaš...ker je ni hujše bolečine kukr (uni ta hujši) zobobol! Če zdej pomislm nazaj kolk sm pretrpela v eni noči me kr zmrazi. Najprej še jočeš pol pa te tolk boli d si prov omotičen. Na koncu niti čutš ne več kaj te sploh boli - al glava, ušesa, zob!? Z žlico sm si tolka po zobu, potem sm si pa zdravilo (k so mi ga dali en dan prej not) na tem bolečem zobu z nožem ven spraskala. Niti sovražniku ne prvoščm take bolečine, sam pedofilom!
Aja, pa moj dragi je tud reku d najhujšo bolečino oz. dva najhujš dneva je doživu ob smrti očeta in ko je imel zobobol (pravi d ga je tko bolelo d je tolku z glavo ob zid).
Se pravi d sm že občutla kako zgleda ko rojevaš...ker je ni hujše bolečine kukr (uni ta hujši) zobobol! Če zdej pomislm nazaj kolk sm pretrpela v eni noči me kr zmrazi. Najprej še jočeš pol pa te tolk boli d si prov omotičen. Na koncu niti čutš ne več kaj te sploh boli - al glava, ušesa, zob!? Z žlico sm si tolka po zobu, potem sm si pa zdravilo (k so mi ga dali en dan prej not) na tem bolečem zobu z nožem ven spraskala. Niti sovražniku ne prvoščm take bolečine, sam pedofilom!
Aja, pa moj dragi je tud reku d najhujšo bolečino oz. dva najhujš dneva je doživu ob smrti očeta in ko je imel zobobol (pravi d ga je tko bolelo d je tolku z glavo ob zid).
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
črtamo zgoraj napisano in napšem: najuhjši je ZOBOBOL!
Trenutno prestajam take bolečine..moj osebni zobar mi je pred dnevi reku da je vse supr dupr ql..da naj nč ne skrbim itd..
u petk so se pa začele bolečine..v soboto stopnjevale in v nedeljo sm bla vsa zatečena, v dlesni zoba imela polno gnoja.. vem sliši se ogabno
grem k študentski zobozdravnici na aškrčevi- takoj urgentno me sprejela, odprla mi zobk, prerezala del dlesni, mi vse vn izčistla in v dlesn notr dala nek žepk.. dans sm se vrnila, je ponovila vajo, samo je bolelo k hudič.. js sm mislna da bom skup padla na stolu.. mam velik prag bolečine, sam današnji poseg je bil pa več kokr js loh potrpim..potem sm šla še slikat in jutri se vrnem..
ne morm vrjet da je imela ta študentska zobozdr. tak supr odnos do mene, kajti moj osebni zdravnik je nula proti njej- Sem se odločila da mu napišem anonimno pismo o tej njegovi "super oskrbi in supr odnosu z pacienti"
Trenutno prestajam take bolečine..moj osebni zobar mi je pred dnevi reku da je vse supr dupr ql..da naj nč ne skrbim itd..
u petk so se pa začele bolečine..v soboto stopnjevale in v nedeljo sm bla vsa zatečena, v dlesni zoba imela polno gnoja.. vem sliši se ogabno
grem k študentski zobozdravnici na aškrčevi- takoj urgentno me sprejela, odprla mi zobk, prerezala del dlesni, mi vse vn izčistla in v dlesn notr dala nek žepk.. dans sm se vrnila, je ponovila vajo, samo je bolelo k hudič.. js sm mislna da bom skup padla na stolu.. mam velik prag bolečine, sam današnji poseg je bil pa več kokr js loh potrpim..potem sm šla še slikat in jutri se vrnem..
ne morm vrjet da je imela ta študentska zobozdr. tak supr odnos do mene, kajti moj osebni zdravnik je nula proti njej- Sem se odločila da mu napišem anonimno pismo o tej njegovi "super oskrbi in supr odnosu z pacienti"
-
borboletta - Debatorica
ja je hudič to! meni se je tud vse zagnojilo pa so mi pol rezali dlesen da je gnoj vn steku. naslednje štiri dni pa sm imela tako zatečen obraz d je zobozdravnica k je vidla moj fris zagnala tako paniko d sm misnla d bom najmn umrla. Na srečo se je končalo vse OK.
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
mene pa zobje nikol niso nevemkaj bolel (tok tok).. razn takoj,ko sm prsla od zobozdravnice.
najhujs je blo, ko me je trebuh bolu, pa me je tko, da se mi je kr u glavi vrtil.. cez noc nism mogla spat. sla sm k zdravnici, je dala sam ene tabletke proti bolecinam. js sm kr pogledala, k res mi ni blo vidt da me sam mickn trebusck buba - ja, orng bolecina je bla..tok me je bolel da sm se zvijala, solze somi tekle, pa se nism jokala. naslednjic spet pridem da tablete ne pomagajo. je dala se ene prot bolecinam. nic. me kooooooncnoooo posle na ultrazvok u lj, tam mi pa recejo, da ce bi cakala se 3 tedne, bi mi blo treba jajcnike odstranit. in kaj je blo u mojmu trebuhu ? cista s s premerom 7,5cm. pa je tko zrastla, da je blo ful blizu jajcnikov. mene je blo kr groza. predn sm sla na ultrazvok, sm 3 tedne hodila k zdravnici, ona pa mirnih zivcov govorila, da more bit sam navadna in normalna bolecina. Nase zdravstvo je res supr. Al pa lih sam moja zdravnica.
najhujs je blo, ko me je trebuh bolu, pa me je tko, da se mi je kr u glavi vrtil.. cez noc nism mogla spat. sla sm k zdravnici, je dala sam ene tabletke proti bolecinam. js sm kr pogledala, k res mi ni blo vidt da me sam mickn trebusck buba - ja, orng bolecina je bla..tok me je bolel da sm se zvijala, solze somi tekle, pa se nism jokala. naslednjic spet pridem da tablete ne pomagajo. je dala se ene prot bolecinam. nic. me kooooooncnoooo posle na ultrazvok u lj, tam mi pa recejo, da ce bi cakala se 3 tedne, bi mi blo treba jajcnike odstranit. in kaj je blo u mojmu trebuhu ? cista s s premerom 7,5cm. pa je tko zrastla, da je blo ful blizu jajcnikov. mene je blo kr groza. predn sm sla na ultrazvok, sm 3 tedne hodila k zdravnici, ona pa mirnih zivcov govorila, da more bit sam navadna in normalna bolecina. Nase zdravstvo je res supr. Al pa lih sam moja zdravnica.
-
borboletta - Debatorica
KristinĆk napisal/-a:BORBOLETTA kok doug so ti zdravil tole? kr pr men bo jutr četrti dan k mi vn daje gnoj.. k mam notr prerezano dlesn pa nek žepk..
tisto se je potem kr samo od sebe zaraslo dokaj kmalu, ma mislm d dva tedna prbližno, pa antibjotike dve rundi sm dobila tud. No, nej povem kako se je končalo zdravljenje tega zoba: imam porcelanastga zdej kr unga so mi ga tolx odprli, zaprli, zbrusli, obdelavali d ni ostalo nč več od njega
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
borboletta napisal/-a:KristinĆk napisal/-a:BORBOLETTA kok doug so ti zdravil tole? kr pr men bo jutr četrti dan k mi vn daje gnoj.. k mam notr prerezano dlesn pa nek žepk..
tisto se je potem kr samo od sebe zaraslo dokaj kmalu, ma mislm d dva tedna prbližno, pa antibjotike dve rundi sm dobila tud. No, nej povem kako se je končalo zdravljenje tega zoba: imam porcelanastga zdej kr unga so mi ga tolx odprli, zaprli, zbrusli, obdelavali d ni ostalo nč več od njega
Ja pr men pa prawjo da bo kao treba pult k je u slabm stanju
Kok časa čakaš porcelanastga? Kok je za plačat?
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
najbolj je fizično in psihično bolelo ko so mi operirali napol zdrobljeno koleno ....in so fuuul mel za delat ...križne kolenske, meniskus , pa še ploščice in šraufeke notr ....in bumbarji dohterski mi dajo lokalno , pa so zgleda da sfalili vretenc al kaj je tisto ...in ni prijel pravilno , pol pa niso kao mogli popravt
in pol so men 85 % na živo rezal , pa skupi dajal , pa šraufeke vrtal....men so pa krokodilje solze tekle od bolečin ...sam nism pa hotla sam uspavalnega tabletka
tko da ..sm ponosna da sem gledala in prežvela
in pol so men 85 % na živo rezal , pa skupi dajal , pa šraufeke vrtal....men so pa krokodilje solze tekle od bolečin ...sam nism pa hotla sam uspavalnega tabletka
tko da ..sm ponosna da sem gledala in prežvela
-
borboletta - Debatorica
KristinĆk: hmmm kko nej ti povem...zob sam je biu narjen v parih dneh (keš na roko, 160 €), pred tem sm pa imela z odvzemom odtisa in vsemi temi pripravami fuul komplikacij (prbližno en mesec so mi delali sploh uni železen nastavek k ti ga dajo v dlesen da ti gor drži porcelanast zob in nikoli ni biu taprave mere... )
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
borboletta napisal/-a:Sem brala da bolečina zobobola se enači z bolečinami ob porodu.
oooo ne zobobola
definitivno je to nekej najhujšega.me se kr meša, sedim in se majem, stiskam za postlo, brcam po tleh..takrat sploh nism razsodna, sploh ne morm mislt, sploh govort ne morem, nč ne morem.In vedno vedno ko me zagrabi zob, me takoj čez kakšno uro zagrabijo še ušesa in kasneje še glava in ko me vse troje boli za znort, takrat sploh nimam meje pri tabletah, najraj bi celo škatlo počopala.ne ne, zobobol je pa res neki najhujšega.Ah akšni menstrualni krči, če te zob tok boli, bi do stropa skakala da bi mela rajš menstrualne krče-pa mam dost hude.in pa seveda predmenstrualna migrena.evo, čakam nanjo, jutri ali pojutrišnjem je njen dan Jebenti, prov z ničemer se je ne morem znebit, vedno rpide in vedno sem pol tri dni ko cunja.Glava boli za znort, bruham, slabo mi je..
kje so menstrualni krčiiiiiiiii, takoj bi jih, č gre vse ostalo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]