Katera bolečina je najhujša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
kr.ena napisal/-a:Jaz najteže prenašam zobobol. In pa vnetje mehurja, ko tako svinjsko peče, ko greš lulat.
jz tud, men se zmeša k me zob boli.
pa mehur mi je isto neki najhujšga sam enkrat sm mela vnetje mehurja, sm misla da bom kr umrla.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
^^ Aaa! Same here. Sicer z zobmi niti nisem imela problemov, ampak tisto skelenje, ko na določen zob pride čokolada je pa fej. Mehur pa že samoumevno.
Čeprav je vedno tako, da trpimo za najhujšo bolečino ever - pa ni važno kaj nas boli. Enkrat sem imela problem s prstom na roki - sem ga z vrati skoraj speštala - in sem mislila, da to bolečino bom pa že preživela - itak je na prstu. O seveda, spat nisem mogla dve noči od bolečin in ja, takrat sem mislila, da nič ne boli bolj kot to na svetu. Včeraj pa sem imela občutek, da mi nekdo reže pod trebuhom, ko me je tako bolelo. In sem spet doživljala bolečine, ki so najbolečnejše na svetu .
Čeprav je vedno tako, da trpimo za najhujšo bolečino ever - pa ni važno kaj nas boli. Enkrat sem imela problem s prstom na roki - sem ga z vrati skoraj speštala - in sem mislila, da to bolečino bom pa že preživela - itak je na prstu. O seveda, spat nisem mogla dve noči od bolečin in ja, takrat sem mislila, da nič ne boli bolj kot to na svetu. Včeraj pa sem imela občutek, da mi nekdo reže pod trebuhom, ko me je tako bolelo. In sem spet doživljala bolečine, ki so najbolečnejše na svetu .
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
ušesa
zobobol
vneto grlo
glava
nisem še imela kakšnih hudih izkušenj z bolečinami...Čeprav sem imela že par poškodb....zlom dveh prstov,pa da sem padla vznat iz celega na hrbet..
pa z glavo sem iz celga udarila v un radiator (na harmoniko) in mi je kri šrpcala na vse strani pa šivana sem bila...
Ampak ob takih poškodbah si v šoko in te nič ne boli.Ne glede na to kako se sliš tale z radiatorjem,mene ni nič bolelo.NIČ!Še vedela nisem kaj se je zgodilo.
Medtem ko je vnetje ušes nekaj tako groznega zame da ne morem povedat,enako tudi vnetje grla...ker ne morem spat,požirat,govorit....
zob me je pomoejm enrkat bolel do sedaj itd...
V lgavnem ja.Ušesa in grlo.
občasno me rahlo glava boli,že to je za znoret kaj šele migrene,sploh nočem vedet...
Sem pa imela hude menstrualne krče v osnovni šoli,pol k osem dobila tabletke je blo kul...tisto je blo pa...groza. take sem imela da je bila druska zraven,želodec bolel...ma vseee..Pa toliko krvi da sem prepojila vložek v eni uri,kosmi ven leteli....kot da bi pipo odprl.
zobobol
vneto grlo
glava
nisem še imela kakšnih hudih izkušenj z bolečinami...Čeprav sem imela že par poškodb....zlom dveh prstov,pa da sem padla vznat iz celega na hrbet..
pa z glavo sem iz celga udarila v un radiator (na harmoniko) in mi je kri šrpcala na vse strani pa šivana sem bila...
Ampak ob takih poškodbah si v šoko in te nič ne boli.Ne glede na to kako se sliš tale z radiatorjem,mene ni nič bolelo.NIČ!Še vedela nisem kaj se je zgodilo.
Medtem ko je vnetje ušes nekaj tako groznega zame da ne morem povedat,enako tudi vnetje grla...ker ne morem spat,požirat,govorit....
zob me je pomoejm enrkat bolel do sedaj itd...
V lgavnem ja.Ušesa in grlo.
občasno me rahlo glava boli,že to je za znoret kaj šele migrene,sploh nočem vedet...
Sem pa imela hude menstrualne krče v osnovni šoli,pol k osem dobila tabletke je blo kul...tisto je blo pa...groza. take sem imela da je bila druska zraven,želodec bolel...ma vseee..Pa toliko krvi da sem prepojila vložek v eni uri,kosmi ven leteli....kot da bi pipo odprl.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
1. zobobol (najbolj boli)
2. hrbtenica (k te zategne, da ne moreš nič)
3. menstrualni krči
2. hrbtenica (k te zategne, da ne moreš nič)
3. menstrualni krči
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Da še jaz pristavim svoj piskerček...
Menstrualnih krčev nimam baš nekih močnih, ampak so prisotni, tako da ne morem rečti, da je to res grozna bolečina.
Glavobol se da preživeti. Zobobol se da malo manj preživeti, ampak tudi nekak gre.
Čeprav sem mlada, ampak to ni pogoj za to, se je zgodilo to, da sem se pripognila, da bi pobrala vrečko, pa me je vrezalo v križu. To pa so nepopisne bolečine. Nisem mogla hodit, ne sedet, kaj šele kaj delat. Drugače zelo dobro prenašam bolečine, ampak to pa je res hudo.
Menstrualnih krčev nimam baš nekih močnih, ampak so prisotni, tako da ne morem rečti, da je to res grozna bolečina.
Glavobol se da preživeti. Zobobol se da malo manj preživeti, ampak tudi nekak gre.
Čeprav sem mlada, ampak to ni pogoj za to, se je zgodilo to, da sem se pripognila, da bi pobrala vrečko, pa me je vrezalo v križu. To pa so nepopisne bolečine. Nisem mogla hodit, ne sedet, kaj šele kaj delat. Drugače zelo dobro prenašam bolečine, ampak to pa je res hudo.
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Auč zdej sm se spomnla, ko sm si na morju prprla prst na avtomobilskih vratih To je tud bolelo za znoret. In pol je šel še noht dol..aua Pa enkrat sem v bloku padla iz 1.nadstropja v klet,ko sem plezala po tisti štangi,ki je pr stopnicah(to sm bla še mala da ne bo pomote ) in sm padla direkt na hrbet. Mela sm veeliko srečo,da ni blo kej hujšga samo bolelo je pa kšne 14dni.iluzija napisal/-a:^^ Aaa! Same here. Sicer z zobmi niti nisem imela problemov, ampak tisto skelenje, ko na določen zob pride čokolada je pa fej. Mehur pa že samoumevno.
OT:KristinĆk men pri menstrualnih krčih super pomagajo Nalgesin
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
najhujše: ko te bolijo ušesa...
ob štirih zujitraj sem se zbudila in sem do sedmih vztrajala tako,d a sem si pojšter na glavo tiščala in se jokala od bolečine.... potem pa sem se spravla k dohtarju, tam pa sem še mislila, da me bo pobralo od čakanja... zraven pa me je še bolelo grlo,glava, mela 39 vročine, pa slabost...
vglavnem to mi je bla do zdaj najhujša verzija bolečine... drugače pa so kruti tudi menstrualni krči, še posebej ko si sredi pouka, pa te zvija od bolečine, da se sploh ne moreš skoncentrirat na pouk...
ob štirih zujitraj sem se zbudila in sem do sedmih vztrajala tako,d a sem si pojšter na glavo tiščala in se jokala od bolečine.... potem pa sem se spravla k dohtarju, tam pa sem še mislila, da me bo pobralo od čakanja... zraven pa me je še bolelo grlo,glava, mela 39 vročine, pa slabost...
vglavnem to mi je bla do zdaj najhujša verzija bolečine... drugače pa so kruti tudi menstrualni krči, še posebej ko si sredi pouka, pa te zvija od bolečine, da se sploh ne moreš skoncentrirat na pouk...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
jaz sem glasovala za "bolečine v križu/hrbtu, to pa zato ker mam ene kosti zlomlene in tako vsak dan ful trpim ob bolečinah...drugače pa izkušenj z zlomi na srečo nimam in upam da jih tudi nebom imela...mela sem že enih par zvinov ampak ni kaj preveč bolelo, drugače pa zobobol tudi ja, čeprav nimam veliko izkušenj s tem-hvalabogu...drugače sem včasih tudi ful trpela ob menstrualnih krčih, ampak od kar imam KT tega ni več v tako hudi obliki...čim manj bolečih, tem bolj sem vesela
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
usako zimo mam po 3x uneta uha, in to boli za pop*****!!! res faak...nobene zime ne čakm, k vem, da ni važno kolko se pazim, vedno dobim uneta uha...
veste kaj tud boli...zadnič sm mela gnojno angini in sm mela usa usta razžrta in gnojasta...in nism smela jest nč, ker vedno, ko sm kej dala u usta, me je zapeklo in sm lhko samo še jokala...
veste kaj tud boli...zadnič sm mela gnojno angini in sm mela usa usta razžrta in gnojasta...in nism smela jest nč, ker vedno, ko sm kej dala u usta, me je zapeklo in sm lhko samo še jokala...
-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jst sicer nism še mela nekih blaznih poškodb.. lahko pa povem, da najbol svinjsko zame boli uho.. nekoč sm fasala vnetje in tko boli, da niti stat nism mogla.. najbol zanimiv je pa to, da ti pomaga že par tabletk antibiotikov.. bolečina je pa grozna v glavnem.
Ja pa tud zobobol ni daleč.. vnetje korenine.. auč
Ja pa tud zobobol ni daleč.. vnetje korenine.. auč
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov