Katera bolečina je najhujša?

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Katera bolečina vam je najhujša?

glavobol
40
13%
menstrualni krči
75
23%
zobobol
101
32%
bolečine ob seksu
6
2%
bolečina v trebuhu
19
6%
bolečina v jajčnikih
19
6%
bolečina ob poškodbi (zlom, odrgnina, ozeblina itd)
19
6%
bolečina v križu/hrbtenici
19
6%
drugo
22
7%
Skupaj glasov : 320

Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 20. Feb. 2008 12:16

kr.ena napisal/-a:Jaz najteže prenašam zobobol. In pa vnetje mehurja, ko tako svinjsko peče, ko greš lulat. :cry:

jz tud, men se zmeša k me zob boli.
pa mehur mi je isto neki najhujšga sam enkrat sm mela vnetje mehurja, sm misla da bom kr umrla.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 21. Feb. 2008 10:46

^^ Aaa! Same here. Sicer z zobmi niti nisem imela problemov, ampak tisto skelenje, ko na določen zob pride čokolada je pa fej. Mehur pa že samoumevno.

Čeprav je vedno tako, da trpimo za najhujšo bolečino ever - pa ni važno kaj nas boli. Enkrat sem imela problem s prstom na roki - sem ga z vrati skoraj speštala - in sem mislila, da to bolečino bom pa že preživela - itak je na prstu. O seveda, spat nisem mogla dve noči od bolečin in ja, takrat sem mislila, da nič ne boli bolj kot to na svetu. Včeraj pa sem imela občutek, da mi nekdo reže pod trebuhom, ko me je tako bolelo. In sem spet doživljala bolečine, ki so najbolečnejše na svetu :D .
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 21. Feb. 2008 13:46

ušesa
zobobol
vneto grlo
glava

nisem še imela kakšnih hudih izkušenj z bolečinami...Čeprav sem imela že par poškodb....zlom dveh prstov,pa da sem padla vznat iz celega na hrbet..

pa z glavo sem iz celga udarila v un radiator (na harmoniko) in mi je kri šrpcala na vse strani pa šivana sem bila...

Ampak ob takih poškodbah si v šoko in te nič ne boli.Ne glede na to kako se sliš tale z radiatorjem,mene ni nič bolelo.NIČ!Še vedela nisem kaj se je zgodilo.

Medtem ko je vnetje ušes nekaj tako groznega zame da ne morem povedat,enako tudi vnetje grla...ker ne morem spat,požirat,govorit....

zob me je pomoejm enrkat bolel do sedaj itd...

V lgavnem ja.Ušesa in grlo.

občasno me rahlo glava boli,že to je za znoret kaj šele migrene,sploh nočem vedet...

Sem pa imela hude menstrualne krče v osnovni šoli,pol k osem dobila tabletke je blo kul...tisto je blo pa...groza. take sem imela da je bila druska zraven,želodec bolel...ma vseee..Pa toliko krvi da sem prepojila vložek v eni uri,kosmi ven leteli....kot da bi pipo odprl.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 21. Feb. 2008 18:11

1. zobobol (najbolj boli)
2. hrbtenica (k te zategne, da ne moreš nič)
3. menstrualni krči
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 21. Feb. 2008 20:00

Da še jaz pristavim svoj piskerček...

Menstrualnih krčev nimam baš nekih močnih, ampak so prisotni, tako da ne morem rečti, da je to res grozna bolečina.
Glavobol se da preživeti. Zobobol se da malo manj preživeti, ampak tudi nekak gre.
Čeprav sem mlada, ampak to ni pogoj za to, se je zgodilo to, da sem se pripognila, da bi pobrala vrečko, pa me je vrezalo v križu. To pa so nepopisne bolečine. Nisem mogla hodit, ne sedet, kaj šele kaj delat. Drugače zelo dobro prenašam bolečine, ampak to pa je res hudo.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 21. Feb. 2008 20:29

Js ne morm prenašat treh stvari:

1. bolečine trebuha...:heul:

2. zobobol

3. krči menstre...

Bi rada mela kake čudežne pillse da k poješ da je takoooi dobr :wink:
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 22. Feb. 2008 9:47

iluzija napisal/-a:^^ Aaa! Same here. Sicer z zobmi niti nisem imela problemov, ampak tisto skelenje, ko na določen zob pride čokolada je pa fej. Mehur pa že samoumevno.

Čeprav je vedno tako, da trpimo za najhujšo bolečino ever - pa ni važno kaj nas boli. Enkrat sem imela problem s prstom na roki - sem ga z vrati skoraj speštala - in sem mislila, da to bolečino bom pa že preživela - itak je na prstu. O seveda, spat nisem mogla dve noči od bolečin in ja, takrat sem mislila, da nič ne boli bolj kot to na svetu. Včeraj pa sem imela občutek, da mi nekdo reže pod trebuhom, ko me je tako bolelo. In sem spet doživljala bolečine, ki so najbolečnejše na svetu :D .
Auč zdej sm se spomnla, ko sm si na morju prprla prst na avtomobilskih vratih :? To je tud bolelo za znoret. In pol je šel še noht dol..aua :buhu: Pa enkrat sem v bloku padla iz 1.nadstropja v klet,ko sem plezala po tisti štangi,ki je pr stopnicah(to sm bla še mala da ne bo pomote :) ) in sm padla direkt na hrbet. Mela sm veeliko srečo,da ni blo kej hujšga samo bolelo je pa kšne 14dni.
OT:KristinĆk men pri menstrualnih krčih super pomagajo Nalgesin :)
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .buba. » 22. Feb. 2008 14:51

Sm kliknila menstrualne krče. S tem imam na žalost velike probleme :cry: :roll: vsak mesec. To je ena od stvari ki je ne privoščim res nikomur.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 22. Feb. 2008 15:57

najhujše: ko te bolijo ušesa...

ob štirih zujitraj sem se zbudila in sem do sedmih vztrajala tako,d a sem si pojšter na glavo tiščala in se jokala od bolečine.... potem pa sem se spravla k dohtarju, tam pa sem še mislila, da me bo pobralo od čakanja... zraven pa me je še bolelo grlo,glava, mela 39 vročine, pa slabost...

vglavnem to mi je bla do zdaj najhujša verzija bolečine... drugače pa so kruti tudi menstrualni krči, še posebej ko si sredi pouka, pa te zvija od bolečine, da se sploh ne moreš skoncentrirat na pouk...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 22. Feb. 2008 20:38

Glasovala sm za glavobol. Migren, kot sem jih imela jst, ne privoščim čist nikomur. Mogoče da bi me zlom al pa kej druzja še bl bolel, sam s tem, hvalabogu, nimam izkušenj.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 22. Feb. 2008 22:09

jaz sem glasovala za "bolečine v križu/hrbtu, to pa zato ker mam ene kosti zlomlene in tako vsak dan ful trpim ob bolečinah...drugače pa izkušenj z zlomi na srečo nimam in upam da jih tudi nebom imela...mela sem že enih par zvinov ampak ni kaj preveč bolelo, drugače pa zobobol tudi ja, čeprav nimam veliko izkušenj s tem-hvalabogu...drugače sem včasih tudi ful trpela ob menstrualnih krčih, ampak od kar imam KT tega ni več v tako hudi obliki...čim manj bolečih, tem bolj sem vesela :razz:
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 23. Feb. 2008 16:39

mensturalni krči so najhujši..sam zj je mal bol odkdar mam tabletke
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 24. Feb. 2008 16:05

usako zimo mam po 3x uneta uha, in to boli za pop*****!!! res faak...nobene zime ne čakm, k vem, da ni važno kolko se pazim, vedno dobim uneta uha...
veste kaj tud boli...zadnič sm mela gnojno angini in sm mela usa usta razžrta in gnojasta...in nism smela jest nč, ker vedno, ko sm kej dala u usta, me je zapeklo in sm lhko samo še jokala... :?
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Amaretto » 24. Feb. 2008 16:56

Jst sicer nism še mela nekih blaznih poškodb.. lahko pa povem, da najbol svinjsko zame boli uho.. nekoč sm fasala vnetje in tko boli, da niti stat nism mogla.. najbol zanimiv je pa to, da ti pomaga že par tabletk antibiotikov.. bolečina je pa grozna v glavnem.

Ja pa tud zobobol ni daleč.. vnetje korenine.. auč :cry:
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 24. Feb. 2008 19:58

Amaretto napisal/-a:vnetje korenine..

Js tut trenutno..Vse mam zatečeno, gnojno :cry:

Tu toook boli da se ne da povedat :cry:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani