Katera bolečina je najhujša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Ušesa!! Sicer so me bolela mogoče 3x v življenju, ampak se spomnim, ko sem bla še čist mejhna, da je groooznoooo. Pa zobobol, čeprov me tud že od malega ni bolel. Drgač me pa ne bolijo lih velikrat stvari, pa dost visok prag bolečine mam.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest bi rekla izpah kolena,res zelo boleče in neprijetno pa bolečine,ki spremljajo vnetje mehurja so tudi za znoret,še posebej če te tišči lulat pa ne moreš takoj iti
mogoče vam bo smešno,ampak grozno me je bolelo tudi,ko sem bila na čiščenju kože pri nesposobni kozmetičarki.iz obraza mi je naredila cel masaker!
mogoče vam bo smešno,ampak grozno me je bolelo tudi,ko sem bila na čiščenju kože pri nesposobni kozmetičarki.iz obraza mi je naredila cel masaker!
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
najhujše bolečine so opekline, že če se čist malo spečeš je za znoret, kaj šele hujše opekline. verjamem na grozno boli tudi izpah, čeprav še na srečo nisem občutla tega. pa zobobol je tudi kar huda bolečina.
me je kar začelo bolet vse, ko tak razmišlam o bolečinah
me je kar začelo bolet vse, ko tak razmišlam o bolečinah
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
^^ Ja, pri meni je tudi glavobol na prvem mestu, ravno zaradi migrene.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
hja, tok tok, v svojih 22ih letih še nisem imela pravega glavobola, tudi z menstrualnimi krči nimam težav, križ je tudi (še) okej, tako da bi (po izkušnjah sodeč) rekla, da je moja najhujša bolečina vneto uho
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Men najhujsa je bla, ko sem mela ciste na jajčnikih.
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Ah ja.. na to temo je bil en zloo grd vic... Pa brez zamere, sam morm ga napisat
So se pogovarjale 3 ženske - hčerka (najstnica), mami in babica..
In hčerka reče: "joj, če pa kej boli, je pa to, ko zgubiš nedolžnost."
Pa jo mamica hitro popravi: "ne, hčerkica, najbolj je bolelo, ko sem tebe rojevala!"
Babica se jima pa samo smeji: "Ah, vi2 sploh ne vesta kaj je to bolečina. Najbolj boli, ko se ti ščegetavček zatakne za špice (od kolesa)"
Pa jo mamica hitro popravi: "ne, hčerkica, najbolj je bolelo, ko sem tebe rojevala!"
Babica se jima pa samo smeji: "Ah, vi2 sploh ne vesta kaj je to bolečina. Najbolj boli, ko se ti ščegetavček zatakne za špice (od kolesa)"
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
~Papillon~ napisal/-a:Ah ja.. na to temo je bil en zloo grd vic... Pa brez zamere, sam morm ga napisat
tega sm tut js hotla zdejle napisat.
dgač se pa nekak ne spomnem da bi me nekej zelo zelo zelo bolelo.
najbolj na živce mi je šlo ko sem po punktiranju (hrbtenica) jemala po 3 naprosyne na dan pa me je vseeno glava bolela. in to skoz, še kakšne 2 tedna. in vrjetno bi mi glavo razgnal če nebi jemala tablet. ker jih preprosto ne maram in zato jih skoraj nikoli ne jemljem ne glede na to kaj me boli.
(vrjetno sm tudi jaz malo mazohistična )
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Uho res ful boli,zdej me na srečo že nekaj časa ni(upam da me tud ne bo),samo res ni prijetno..enkrat v življenju me je bolel zob in je blo grozno O menstrualnih krčih niti govorila ne bom.. ne bom pa pozabla,ko sem mela neko hudo vnetje oči,vse me je peklo,praskalo(ko da bi imela pesek notri),vse zatečeno,14dni nism nič vidla,vse je blo zamegljeno,ponoči nisem spala,ker je tako presneto peklo,bolelo. Okulist mi je dvakrat zamenju antibiotike,da se je stvar izboljšala,čeprav imam zdaj posledično težave z vidom
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
zobobol
glavobol
opekline
bolečine v ušesih
glavobol
opekline
bolečine v ušesih
Kdo je na strani